СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте  wavey
При нас последните нощи, че и сутрини е все по -22 градуса  ooooh! Гледам сега е понапекло, но термометъра сочи -15  Crossing Arms Пак няма да се мърда.
Ние вместо да намаляме сукането, го увеличаваме. Вчера е сукала на масата пред ТВ. Суче, гледа ТВ, коментира (бжжж-кола, ба ба- куче, па па- паднал, кака, бати и т.н), грабва по някое кашкавалче, иска от моя чай, пак суче и пак повтаря другите дейности  Laughing
Пък като реши да седна на едно камионче, ама малко, педя и половина и като реве, че не се събира... Обяснявам, че е малко, но тя повече реве. Накрая успя, но то нали е самосвал, взе, че я изсипа. И да видите ядосана Надя - става бързо, хваща камиона и му захапва каросерията  Joy Даже два пъти го ухапа. Умрях от смях и сега като се сетя, пак ми е смешно  hahaha
Пиаф, голям купон да е престоят в Лондон и да изтрие спомените от пътуването  Hug
Параход, честита ходеща Марта  Hug

# 196
Piaf Aquadraw  е в Англия. Да си изкарате добре.
Кошмарни пътувания винаги има. При нас ту е нормално, ту кошмарно. АМа вече почвам да свиквам. Добре, че са не повече от 2-3 часа.

Скъпа Ради честит рожден ден. ДА си здрава, щастлива, много обичана от двамата ти мъже и винаги да спотигаш това, което желаеш  newsm59

# 197
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ради-винаги да си здрава и щастлива!
Параход,хайде честито прохождане-сега се почват истинските бели! Laughing
Ирини,липсваш във форума,но добре че те гледаме редовно за успокоение!
Моника заспа и ще свърша това-онова из къщи....

# 198
Здравейте, маминки!
Вчера не писах, че след Елинка и аз се тръшнах болна Sad Оказа се вирус Sad Малката не е на АБ, в четвъртък пак сме на преглед. Гледа я педи и още една специалистка. И двете решиха да изчакат с АБ. За жалост обаче кашлицата на малката се усили. Няма хрема и темп, но кашля дълбоко и влажно. Най-лошото е, че в този студ излизаме навън. Пазаруваме и взимаме кухнята.
Ради, честит рожден ден, мила! Бъди все такъв светъл и готин човек!

И аз съм възхитена от участието на Мона в Сблъсък. Беше толкова елегантна и красива, изказваше се спокойно и аргументирано. И въпреки, че съм коренно против тезата й ми хареса участието й  Heart Eyes
Гарденийка, умрях от смях с това Наде Simple Smile И Елинка така хапе играчките като я ядосат! Мен Слава Богу само веднъж ме ухапа, но аз така й се скарах, че повече не ме е доближавала  Whistling
Дианченце, успех с режима! Ще се справиш, сигурна съм! А относно сладичкото - има толкова много позволени десерти. Аз редовно си правя крем карамел с обемаслено мляко и подсладител Simple Smile

# 199
  • София
Честит рожден ден на Ради!  bouquet Да сбъдне най-съкровените си желания, да бъде здрава и щастлива! Hug

Мариям, радвам се, че си започнала работа и се чувстваш добре от това! Чудесно е, че си намерила човек, на когото имаш доверие, да гледа Йосиф! Няма да свикнеш отведнъж, но лека-полека ежедневието и задачите ти ще се пренаредят по най-добрия начин! Hug
А за промяната- да, наистина има такъв момент. На мен Галя също ми се струва пораснала, откакто ходи на ясла.  Simple Smile

Параходче, хайде да е честито прохождането на Марта!  bouquet Много е готино да слушаш у дома тупуркащите крачета. Blush

Гардения, много сладко това Наде- и на снимките, и с дяволиите си! Wink

Флучи, по принцип времето сега не е лошо за децата, ако са добре облечени. Сухо е, както казват, "здрав студ". Лошо е само, че Елинка диша студения въздух, но няма как....Дано по-скоро да се оправи!

# 200
момичета, имаме новина:

Ивка има 8 зъба - 2, от които открих снощи  Crazy изобщо не съм усетила, кога са избили горните 2 кътника. Може ли да съм толкова заспала майка  ooooh! Embarassed Crazy

дове4ера ще се включа по-подробно Wink

п.п. Флу с тези десерти ще ме довършиш - тъкмо реших да изпразня "вълшенбия" шкаф с шоколад4ета и да се спирам със сладкото  Mr. Green

# 201
Флучи, душка, ако ви изпишат АБ за вирус - да си смениш педиатърката, чу ли Peace

Пиаф, кофти за кофти пътуването. Чакаме разказ.
Аз си ви чета, момичета, ама е винаги имам настроение или време да пиша Crazy
Ирико, как и снаха, бе жена... ти наистина черпиш много опит наведнъж  Heart Eyes Разказвай, че да трупаме и ние за по-насетне Grinning
Май-май - честито ви новооткрити зъби. И аз Любо не го следя редовно.
Той има 12 бройки Simple Smile
и...

Ради, Честит твой ден от годината Hug От сърце ти желая следващата година от помъдряването ти да е изпълнена с нови смисли, с много любов и много споделени щастливи мигове. Дано бъдеш здрава и ... току-виж отново кандидат мама   bouquet

# 202
  • София
Ирико, как и снаха, бе жена... ти наистина черпиш много опит наведнъж  Heart Eyes Разказвай, че да трупаме и ние за по-насетне Grinning
Слушкам.  Mr. Green
Та снахата е от лятото, когато ходи детенце самО на море с приятел.
С една година е по-стара от него.  Mr. Green
Много са Флюбени. Ако не са заедно или на училище (той) или на лекции (тя), са все на телефона.
Взех й телефонна карта на девойката към групата на нашата фирма, за да говорят безплатно с младежа. И добре направих, защото според последната разпечатка имат средно по 3,5 часа разговори помежду си на денонощие.  ooooh!
Моят - романтик. Цветя купува, плюшени мечета, пише картички. Ама и момичето е много добричко.  bowuu Винаги ми праща поздрави и носи шоколад на Павел...и на Ради чак.  Та Павел намазва двойно и вече я обича. Mr. Green
Те ги двамцата.
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs246.snc1/9334_112 … 568_2506130_n.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs266.snc1/9334_112 … 571_6188606_n.jpg
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs069.snc3/13664_11 … 589_5482964_n.jpg

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 21:57 от *Ирина*

# 203
Иринче, Иринче, в какъв ли диапазон се "разтегляш",
демек мислиш.
от 1 до 18 години.
викаш Симеон, Симеон, а той мъж.
много, много сладки.
като знам на тия години какви чувства бушуват.
тия "пеперуди" в корема, по-късно не се изживяват.
а какви очи!
и тримата-синеоки.
да са ти живи и здрави,
пардон-четиримата и за нея мислиш:)

# 204
  • София
като знам на тия години какви чувства бушуват.
тия "пеперуди" в корема, по-късно не се изживяват.
smile3521
И затова много им се радвам.

# 205
УУу, много хубава "снаха" Simple Smile

# 206
Иринче много да готини и двамата. Хайде дано си случила на снаха и се разбирате

# 207
Иринко, аз от тез години съм заедно с Иван Heart Eyes
Като ги видях гушнати... Crazy И си приличат... нали знаеш, че казват, че двойките принципно си приличат Grinning
Пу! Живи и здрави да са ти! Hug

# 208
Ради, дълги години живот, късмет, здраве, любов и щастие ти желая. Наздраве!
Асенцето ме е изпреварила. Ирина,тъкмо си помислих, колко си приличат двамата. И за "пеперудите". И разни  Blush размисли и страсти от преди 13 години.
Грденийка,  позабавлявах
се с вашите лудории.
Флу, Еличка бързо да се правя и леко да кара вирусчето.
Асе, друго са имали в пред вид за АБ при Флу. Кашлицата им е влажна, а често вирусната води след себе си и бактериална инфекциа. Изчакват да видят дали ще се развие нещо.

# 209
  • София
Иринко, аз от тез години съм заедно с Иван Heart Eyes
Като ги видях гушнати... Crazy И си приличат... нали знаеш, че казват, че двойките принципно си приличат Grinning
Пу! Живи и здрави да са ти! Hug
Асе, точно си мислех, че именно на нейната възраст вече живеех с баща му на Мони и на следващото лято се омъжихме. А на по-следващото вече го имаше този дънгалак. Знам ли ги и тях дали не са тръгнали по същите стъпки...
А, че си приличат - и аз го забелязвам.  Peace
Ники, размечтах ви, викаш.  Wink
Еех, младост.
Петка, Параходче,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт