СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Кефи ли ви младежОТ, а? А?  Mr. Green   Mr. Green   Laughing

Аз си тествам нервите с Дария - от сутринта се е затръшкала, почти нищо не яде и само ме ядосва  Crossing Arms   Айде да идва април, че да тръгва на ясла, виждам, че вече издивяваме двете затворени... Много е станала непослушна, ама аз съм желязна...  Whistling

Яни, много пораснал Данчо Simple Smile   Heart Eyes
 А Джи е страхотна, като излязла от приказка!   Heart Eyes

Ето я мойта госпожица, закусва:

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 08:58 от моарейн

# 391
Приветки и от нас Hug Редовно ви чета, но нещо не мога да се организирам с включванията Rolling Eyes Отделно на всичко съм изпаднала в някаква дупка Confused - май сега разбирам, че наистина покрай датите на порастването ни се случват подобни неща newsm78, дано да е от това и скоро да се измъкна от нея, че вече сама не мога да се понасям Sunglasses Поставихме и ние най-накрая Приорикса преди 2 седмици и до скоро си имахме ектри - то не беше температура, обриви, кривене, вечно протегнати към мен ръце ooooh!, 4 бр. зъби също се опитват да се класират в картинката иииии стига с толкова пояснения около нас.
Съжалявам за пострадалите дечица и ние често "уважаваме" главата си, ежедневно изпробваме здравината и  Shocked
Телевизията - с интерес си гледа Baby TV, дори в момента само това ми е шанса да пиша тук Laughing, включвам му го когато искам да си освободя някоя минутка за мои си занимания, естествено старая се да не прекалявам Wink, останалите предавания никак не го вълнуват - привличат го рекламите и "шапката" на прогнозата за времето Laughing
Имаше интересни анкети - само по спомени - лъжица и вилица не ползва сам за хранене, играе си добре с лъжица и имитира, че си хапва, но не съм му предлагала сам за сега. На детска градина мисля на пролет да го пусна Peace. От чаша пие успешно, но когато аз му я държа Peace
Муци - ЧРД на патерички, бъди си все такава очарователна и завладяваща. Много любов и семейно щастие.
Очарователни са снимките ви Heart Eyes
Ще ставам вече. Бъдете здрави Hug

# 392
Добро утро мамчета сладки!

Да почерпя за моето момче, което днес има имен ден!

# 393
Здравейте, мамита! Как сте в този снежен ден? Моята принцеса заспа в количката на връщане от детската кухня и сега тихо спи в кухнята, а аз спокойно си писателствам тук Simple Smile
Люска, честит име ден на прекрасния Тино! Да ти е жив и здрав и много усмихнат!

Моля те пусни някоя снимка от празника ви днес!  Heart Eyes
Дарушка, честит ден ден и на твоето момче! Да е щастлив и винаги заобиколен от много приятели! Не знам защо, но като те прочетох и си представих как един ден ЖЗ и аз ще изпратя Елинка с торта за дечицата и ми стана едно такова мило, чак сълзливо отвътре. Много бързо лети времето. Вчера с баща й открихме едни клипчета от морето - еми там тя е на 10 месеца - плиска се в басейнчето, пляска за браво и вика "Нененеееее" Simple Smile Толкова ми стана свито като видях какъв малък бонбон е била тогава и колко голям и осъзнат човек е сега. В този ред на мисли - утре става ученичка. Може би затова са ме ударили такива размисли и страсти. Днес купихме пантофки, приготвихме чантата и утре сутрин с Божията помощ ще се справим и с това. Мъчно ми е, защото знам колко ще се уплаши като види, че ме няма при нея, но вярвам, че постъпвам правилно и че ще се адаптира бързо  Praynig
Анамар, честито проходило момиче! Нямаш представа колко много се радвам за вас! Да бъде винаги целеустремена и крачетата да я водят, където я води сърцето Simple Smile

# 394
  • София
Zdraveite!

Flu-stiskam palci za barzo adaptirane v  qslata= Hug
4estito na imenqcite.

# 395
Здравейте, мили мои! Аз нямах интернет доста време и не съм в течение на последните ви емоции Confused Надявам се всички да сте добре, ще се опитам да попрочета назад поне тази темичка.
При нас има доста нови неща за споделяне...къде прекрасни, къде не чак толкова. Налага се Марти да тръгне на ясла този месец. В процес на приемане и самонавиване, че всичко ще е наред съм. Като свикне ще си търся работа, за да можем да живеем една идея по-нормално. Иначе е много пораснал, на моменти направо не ми се вярва колко нови неща умее и разбира. С всеки изминал ден става все по-голям дивак, но и все по-сладък.
Понеже не съм влизала от много време, ще ви се извиня, като ви покажа снимки:
Марти в банята и с братовчед си коледната ми украса-много без ищах я правих... Още скорошни снимки https://
Сега спирам, защото голямото ми момче се събужда. Целувам ви всичките!

ПП. Как щях най-важното да забравя...Петя (MY NAME), много, много, много ти благодаря, въпреки, че ако си ми пред очите ще ти се скарам Heart Eyes

# 396
Тя Май Нейм винаги успява да направи за шамари  Hug Hug Hug
Шматиииии, добре дошла Simple Smile
Страхотно извинение си пуснала (нали се сещате, че от мен такова няма да видите Wink моите деца - само на живо  Laughing)
Аз днес блатопека, че имам една торта за събота и една за понеделник и затова ви оставям Simple Smile
До утре... или докато се натуткам да седна пред компааа Crazy

# 397
Муцолиноо,на патерици ,но пък много от сърце ти честитя рождения ден!Да си все така позитивна,светлина да огрява пътя ви в чужбинско и не на последно място да сте здрави всички у дома,за да си щастлива!! Hug Hug
Луси,да ти е живо и здраво момчето!!!Много да ви радва и голяма панта да порастне! Hug
Флу,бърза адаптация и за двете ви!! HugПиши после как е минало!
Сиси и у дома има една фенка на Baby tv LaughingМислихме да сменяме цифровата,но другите нямат този канал и засега оставаме с тази Simple SmileИ аз ги харесвам детските там,нищо общо с ужасиите по др.детски канали.
Моарейн,ама много хубава рошкавата Дария Heart Eyes LaughingКаква дълга коса има,а Джи на Ирини какви ангелски къдрички... Heart EyesНие пък вижте как компенсираме липсата на коса http://danipbg.snimka.bg/baby/malkoto-sl-nchice-yana.310033.17348272 Joy
Шмате,радвам се ,че се разписа HugБратчедите много пораснали и големи сладури станали Heart Eyes

# 398
Честит имен ден на Тино и на всички останали с име Валентин, Валентина, Валери и Валерия!
Люси много смешно ми стана като си представих твоя разбойник как танцува върху масата  Joy. И Ясен се изявява като виден танцувач, но само на пода.
Анамар честито ти проходило момиче! Сега тепърва ще ти става весело Simple Smile.
Флу, Шмате честити ви ученици! Бърза адаптация ви пожелавам на вас, а за тях съм сигурна. Според мен точно в този сезон децата свикват по-лесно с яслата, понеже им е писнало да седят затворени в къщи. Смяната на обстановката и многото деца, както и разните забавления, които им измислят, им действат много добре. Ясен свикна съвсем за 2 седмици. Сега като го оставяме буквално тича към лелята да го вземе, смее се и ни маха за "Довиждане", даже ни подбутва да си ходим  Rolling Eyes.
Ясен съвсем съзнателно гледа телевизия сутрин, но само ако му пусна любимите детски по Супер 7 или "Ну погоди!" . Другият хит са Адреналинките и балета на Слави  Joy. Иначе се заглежда за кратко в рекламите.
Ей тая Дария каква коса е отгледала! Много е готина. За Джи коментарите са излишни  Heart Eyes.
Данип Яна страхотно приложение е намерила на чорапогащите  Joy .
Стефи, Сиси  Hug и моя дивак редовно си тества здравината на главата. Даже вече толкова е свикнал да се удря, че не реве, ами направо идва да го цункам като си сочи къде и заминава пак да играе hahaha.
От както ходи на ясла Ясен е станал много самостоятелен, може да си играе по цял час сам, да си седи кротко в стаята сам, нещо което преди не си и помислях, че е възможно. И непрекъснато бърбри нещо на неговия си език, направо  Crazy. Доволна съм, смятам, че напредъка е много голям и се радвам, че го дадох на ясла.
Еми айде стига за сега. Лека вечер   bouquet.

# 399
Аззз....ъъъ, таковата...  Grinning  Може ли да се завърна при вас?  Blush Аз даже съм и с различен ник.. Мона съм Simple Smile Ама по Данчо ще ме познаете Simple Smile
Няма да се оправдавам, нямам оправдание...просто забегнАх. Ама напоследък все по-често си мислех за вас и ми ставаше тъжно и исках..."пак да сме си приятелки"  Confused

Ето и един адаптивен пост Simple Smile :
Данчо големее. Не е загубил апетита си, ама грам. Още е много гладно дете. Все още се храни по няколко пъти нощем. Покрай зъбите, хремите и т.н. стига до 3 пъти  Tired В по-спокойните му нощи е само един път. Вече си тежи 13кг и е някъде 83см. Ама строен, строен  Mr. Green Heart Eyes Мойто не говори още. Казва само "чао" и то не винаги - само когато много иска да си тръгне  Mr. Green Иначе може да произнася мама, баба и тати....ама го прави нон-стоп по 2-3 дни и после край. Много бързо забравя явно  Laughing А и като го казва не изглежда като обръщение...тренира си езика човекът. Иначе по цял ден дрънка нещо. Нечленоразделни звуци. Като няк'во таласъмче е...""шшшш, сссс...тсаааа" . С речта не е много напред с материала, ама на мелодии го докарва. Докато ни гали по главата "пее Ооо оооо ооооо", отделно на 2-3 детски приглася на мелодиите, ама бая ги налучква. Със спането и заспиването общо взето нямаме никакви проблеми като изключим болестите и може би зъбоникненето. Заспива все още с биба.
Такааа, ааа, още си има синьото триъгълниче в окото и явно там ще си му остане. На мама чаровникът Simple Smile Иска му се да се храни сам ,ама още не е задобрял толкова и аз ...за мое удобство  Blush не го оставям да маже.. Може да вкара пълната лъжица в устата, но не и умело да загребе с нея. И с вилицата успява да убоде хапката веднъж от 20 пъти  Laughing Мисля си, че като си развие достатъчно координацията на ръчичките има смисъл да го пробвам. Не му трябва да тренира точно с яденето, той си се упражнява постоянно. Страшно обича да блъска предмети, да ги мята и премята. Определено сме в период "Джассс". Един ден преди седмица някъде ни показа, че е в състояние да се преметне през решетката на леглото. Не сме го видели как го е направил този номер, но определено го беше направил  Grinning А отделно какво ме впечатлява мноого! Не знам, де може и на други да се случва, ама за мен си е.... нещо необикновено Simple Smile Принципно нали все е гладен и ходи и събира трохичките от пода, къде какво е останало, да си хапне човекът. И аз понякога се надвесвам над него и го моля да ми я даде. Дава ми я. И от няколко дни насам.. си има нещо като игра. Кляка и се прави, че събира трохички и ми ги дава. Ей така събира пръстчета като пинсетка, не хваща нищо и ми дава нищо и така 5-6 пъти. За мен това си е вече си е осъзната проява на фантазия и затова ужасно много се развълнувах.

Последни снимки можете да видите на нашия сайт. Качили сме галерия снежни http://www.dancho.eu/. Там има една снимка, на която стои пред "ято гълъби", които са се сбрали да чоплят няколко парчета хляб. Та...нашичкият отишъл, набързо ги прогонил и тръгнал да им взима хляба...смятайте  Laughing

Та, ако ни приемете....да се завръщаме?  Blush

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 01:47 от Mona Siniora

# 400
Еха... че хубаво ми стана, Шмати, Мона, мо´е да не ви е ясно, ама не мене ми е мнооого драго, че пак сте тук  Hug  Hug

А и да не zабравя, на патерица, но Муц, жива, zдрава и щастлива да си, да илядиш  Hug  bouquet

# 401
Спите ли? Mr. Green

Сигурно.

Флу, ще стискаме палци утре  и съм сигурна че за Ели това ще  е много положително и изпълнено с приятни емоции събитие.

Шматкоооо  Hug

И Моно, моно,  Laughing

Naughty къде се загубихте бре дами. Аз ви приемам, другите ако щат.( тука има емотиконче на човече тропащо с крак)  Grinning

Хайде стига толкова, че ще се разтека по клавиатурата от лиготия, а ме чака още работа и надявам се сън.

# 402
Добро утро, майчета!

Влизам набързичко да честитя рождения ден на нашата мама ssissi Simple Smile Мила, пожелавам ти всичкото щастие на света да бъде винаги до теб! Да те радват любимите хора, да се радваш на здраве и на успехи, там където желаеш Simple Smile

О, пропуснала съм имения ден на Тино на Луси! Да ти е жив и здрав, миличка!

Гледам, че Мона и Шмати са се разписали, много хубаво. Хубава си ни е дружинката, нали. Че как иначе  Heart Eyes

На дечицата, които тръгват скоро на ясла, пожелавам бързо адаптиране и по-малко сополи. Оооо, Дари, каква коса Simple Smile Страхотна е моарейн   Heart Eyes

Будни сме

# 403
Добро утро мамита!
Благодаря ви за пожеланията!
Флу, незнам откъде ги намираш тези снимки, но винаги ми се дояжда това, което си сложила в поста си. Joy Blush Сигурно ти е много свито за детенце, но те все още са доста адаптивни, може би защото са много малки. На мен само при мисълта, че някой чужд човек ще прекарва повече време с моето момче ми се насълзяваха очите.
А Тино много бързо свикна с жената - за половин ден. И сега я прегръща като идва и като я изпраща.
Шмати, добре завърнала се!  Peace Дано по-скоро ви се наредат нещата.
Ние вчера отпразнувахме с бабите и дядовците на Тино. Той беше в стихията си - център на внимание. По едно време мислех, че ще го побъркат в желанието си да го забавляват.

# 404
добро утро!
радвам се да ви видя Шмати, МонаHug
А къде е МариП, тя ни забрави.
Шейли, Веч...всичките ветеранки.

Муциии, ти забрави за РД, а аз още не съм те поздравила.
Мило момиче, да си жива и здрава, заразителна, пленителна...
Нека и другите те радват, както ти  Hug  Heart Eyes

Дарушка, да ти е живо и здраво момчето!

Флу, всичко да е наред с ученичката Ели.
Успешна адаптация за двете ви.

Бобо счупи паницата...

Общи условия

Активация на акаунт