СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София

Пожелавам ви много любов и щастие с половинките!
Heart Eyes

Тази сутрин един съученик на дъщеря ми, който живее в нашия вход, звънна на вратата и й поднесе прекрасна роза и сърчице. Simple Smile Много се развълнувах заради нея. Blush Следобяд пък събираме няколко дечица от входа у нас- те се сприятелиха напоследък и почти всеки ден звънят да канят Зори на гости да си играят.

Галина много обича почивните дни, защото тогава всички любими същества са у дома, а баткото и кака й имат време да си играят с нея.  Simple Smile Днес за обяд й дадох една чиния с парченца телешки език и спагети с доматен сос. Омете всичко съвсем сама, въобще не съм сядала дори при нея. Е, естествено, след като се нахрани, трябваше да мина стола, пода и масичката с гъба и сапун, а и тя самата мина през сериозно изплакване Laughing, но това няма значение.

Gardenia, много се радвам на успехите ти с новия режим на Надя!  bouquet

И аз на свой ред ще ви поискам прошка, ако през изминалата година с дума, или реплика, или коментар неволно съм засегнала някого! Blush Нека винаги да се подкрепяме и да си помагаме, както досега! Hug

# 436
Момичета, честит празник - каквото и да празнувате.
Пожелавам ви в домовете ви винаги да с елее хубаво вино за хубави поводи, връзката ви със скъпите хора да е здрава и не на последно място - да прощавате с отворени сърца. По-леко се живе така. Та в този смисъл - простете, ако има нещо.

Суити, много вълнуващо  е това, което сподели за Зори!

# 437
  • Пловдив
Честит празник момичета!Винаги да сте пияни от любов!
На свой ред да поискам прошка,и разбира се от мое име -ви е простено! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 438
  • жителство на место
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ!!! ЛЮБОВ, ЧЕРВЕНО ВИНО С ХУБАВО МЕЗЕ Wink И ПРИЯТНИ МИГОВЕ!!!

Честно казано, аз това с прошката не го умея много, пък и ми се вижда много лесно за всичко ей така да ти дадат прошка Confused явно още имам раста и да помъдрявам и МОЛЯ, простете и на мен!!!

Много хубава валентинска история Суит кидс мама Heart Eyes И на Надето браво, как бързо се разбраха с мама Hug

Жуже, аз също се изненадвам, че Ива помни неща от преди 5-6 мес. Също прави и асоциации- в книжката посочва доматите и казва "деди ммммммм"- дядо й й носеше вкусни доматки Wink, на рибката казва "е баба?', означава на баба ли е Laughing, защото в бабини й има аквариум. Вчера купих на Ива пластелин и вече втори ден се забавлява много с него, мачка го, опитва се да прави топче, реже с ножче и го залепя върху котките Shocked, които с голямо удоволствие гонят пластелинените топчета из къщи ooooh! Пълна лудница, но весела Joy

А щях да пропусна! Асе, Шмате, не обиждайте касапина! Joy

Суит кидс мама, аз като писах за Норбеков бях сигурна, че ти вече си си намерила всичката информация, а това че имате възможност и за групови упражнения от специалист е супер, защото в Добрич няма такива групи. Сестра ми отпечата някакви фигурки, залепя ги на прозореца и така се трнира очето на детето

# 439
  • София
Здравейте!
честит празник-днес са три тъкмо-кой какъвто празнува да му е честит - много любов през годината и много вино в чашите за хубави поводи.И на  мене ми е някак си изкуствено това прощаване веднъж в годината. newsm78,но както се казва простете-простено да Ви е.

Аз вчера получих метална въртяща се точилка за СвВалентин-5лв.намалена в Кауфланд на 50 %.Е по- скоро се загледах в нея и ми казаха -а ето ти подаръка за празника Grinning
Васко закъса с чурката тия дни-тя не е забелена до край и нещо взе да го сърби и да излиза течност от една дупчица от нея и после като се изду ,стана червено като рана -боли го,реве и т.н.-слагаме му шапка с реванол и от снощи го мажа с пудра Топоцин.Ако знаех,че Ирини ще влезе днес тука щях да искам съвет,защото беше писала подобни преживелици. Embarassed

# 440
взе да го сърби и да излиза течност от една дупчица от нея и после като се изду ,стана червено като рана -боли го,реве и т.н.-

Стеф, милото дете. Предполагам и ти как се чувстваш... но аз не разбрах - каква е тази дупчица?!? дупката би трябвало да е една - тази, от която уринира. Да не би да имаш предвид някакъв вече отлепен участък между главичката на пениса и кожата?Ако е така - сигурно на мястото на зачервяването е имало смегмено топче, което се е пуснало и съответно оттам е изтекла белезникава течност примесена с кръв. Много правилно постъпваш с ривалнолените компресчета. Съветвам те и 2 дни да мажеш с гентамицин за всеки случай. /все пак е отворен за инфекции участък/

# 441
Ех, майчета! Към края на празниците днес да се включа и аз. Честити празници! Бъдете влюбени, бъдете обичани, бъдете опиянени, мъдри и прощаващи. С усмивка и блага дума вървете напред.

Суити, много мила история. А колко още трепети й предстоят на Зори, в това число и на мама  Hug

Гардения, браво на Надето. А за това, че си спомня неща от преди няколко месеца и Кали е така. Някои позабравени маймунджулъци пак са на преден план при нас.

# 442
Честит Трифон Зарезан на всички влюбени!
От нас това. Времето е разкошно и не се прибираме тези дни. Бесотана ми спира тока и съм без грам ентусиазъм и сили да пиша. Ама чета редовно. Веч, Петка, Деси, я споелете за този карнавал. Ето, аз без да знам съм се маскирала. hahaha

# 443
  • София
Хей - обичащи, прощаващи, пиещи вино дружки! Наздраве, на любов и прощаване Hug
Днес празника го усетих най-вече в думите на сина ми - мамо, моля те не ходи да работиш на Св.Валентин, стой си с нас Embarassed Отчасти не изпълних молбата на детето през първата част на деня и ми мъка....
За говорене - мойта Милинка е доста мълчалива, рядко бърборка и то основно роднински титли. Но пък пищи страшно изразително, когато не е нейното. навремето се чудех, когато майки описваха тръшкащи се деца - сега си го имам на живо Mr. Green Цока си олимпийски, вечер и нощем неотменно - отбиването е мираж, но пък така си я чувствамблизк до мен, след като цял ден не съм я виждала!
Суит винаги струи особена топлина, уют, подреденост, уравновесеност, хармония и обич, много обич от постовете ти-благодаря ти   bouquet!   
Бъдете здрави, а болничките да оздравяват бързо, бързо !

# 444
  • София
Здравейте!
Ирини-точно е това ,което описваш с отлепеният участък.Вече не тече течностучастъка е срастнат  и е спаднало почти,но ми се струва,че малко се позатвори отлепеното.Това топче значи го е имало не е поради лоша хигиена newsm78.Мерси вного за вниманието и за съвета  bouquet
Суит-много сладко това с цветето на дъщеря ти Hug

# 445
Стефи, зарежи отлепването и го остави за зарастне. На големия ми син още не е отлепена изцяло, но го оставих той сам съзнателно да пипа. Бързо да се оправя Васето!  Hug
 Raffaella Sanzio (или Ники), карнавалът е традиция по цяла католическа Европа и в Бразилия (като най-известен). В Европа е известен традиционния виенски маскарад, а в Германия положението е веселяшко. От Мазния четвъртък до Пепеливата сряда пада пиене, хапване и много танци и маскарад. Всеки ден има някъде шествие, пръскат се бонбони (тип карамел, шоколадови, лукчета, снежанки и тн), крещи се и се пее като луд. Обикновено времето е много студено и са на почит дебело подплатените костюми.
Аз току-що изпратих големите да обиколят комшиите - традицията на Хелоуин за обикаляне по къщите и раздаване на лакомства всъщност идва точно от този маскарад. Миналата година бяха с пълни торби и джобове, защото някои не дават лакомства, а пари.
Пускам ви каката само маскирана, другите не съм ги снимала още

# 446
  • жителство на место
Поздрав от моя дом за всички вас:

Ето това ми е наградата, че вярвам в любовта, поливам я с червено вино и прощавам, трудно болезнено, но го правя

У дома се събраха баби, дядовци, каки, лели, племенички и братовчедки. Имаше хубава храна, отбрани напитки, аромат на рози, въодушевена от вас deutsch момичета, направихме и карнавал

имаше и разходка върху мечка и с детска количка и игри с пластелин и смях и музика и танци

А в края на вечерта баща ми взе ето този букет
и го показа на майка с мил поглед. Тя каза: да, Вичинка много е красив този букет! А той: "Ти си толкова красива" Heart Eyes
Този съвсем непринуден и неочакван техен диалог извика сълзи в очите на всички ни. Има истинска и вечна и мъдра любов
Ето още ако ви се гледат баби, лели Wink  http://petiaveliko.snimka.bg/baby/14-02-2010.473718.17413502

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 14:57 от MY NAME

# 447
my name, дай Боже всеки му такавва любов за толкова години.
Вечи, мнооооого ти благодаря. Изглежда да е вълнуващо. И на мен ми се иска да ме огрее някой ден да се овъргалям в един истински карнавал. Обаче може би този в Бразилия. Аз не обичам студ и дрехи. Blush Та чудех се, ние сме балканци и като цяло обичаме панаири, музика, ядене, пиене, че и скандали. Не ни липсва "циганска" кръв, а защо ли не си правим и ние такива забавления?

# 448
 Май нейм, и моите очи се навлажника Heart Eyes  Flutter Много харесвам празниците у вас  Simple Smile
Стефина, топчето не е било там. Периодично се образуват такива. Аз не бих те посъветвала да оставяш да зарастне. Щом веднъж се е отлепило - продължавайте поетапно вечер по време на баня да поддържате вече постигнатите нива на оголване   и както до сега - грижи се за хигиената...  Hug

# 449
Ех май Нейм Heart EyesНасладих се на много семейна оби4 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Суити дъщеря ти е имала приказен миг Heart EyesДори и аз не съм имала такова изживяване,признах си.
Желая здраве и мноооооооооого любов във вашите семейства Heart Eyes
Ето да не ни забравите

Общи условия

Активация на акаунт