Честит празник и от мен! Любовта е хубаво нещо особено когато е трайна и всеотдайна

Ние вчера се повеселихме макар да напуснахме първото заведение, за което бяхме направили резервация седмица преди това. И да видите майтапа - как се търси заведение в 19:30 на 14 февр. в София..
И от лъскавите канапенца отидохме в един турски ресторант..и като видях пердетата и като ме напуши на смях..два различни свята. НО! прекарахме страхотно, припомних си за Истанбул и за вечерните разходки там и ми стана едно мило...и май скоро пак ще сме там за малко 
Ради, какъв грях мила
няма такива неща само целувки на Митето да пратиш. Стефи, и нас това ни чака. Милото детенце..как ли го боли

Суити, много трогващо
наистинаВеч, като гледах снимките все едно бях се пренесла в приказка...
Дианче, такъв е периода...дано бързо се оправите

Ние в събота се наканихме да направим на Тини прощъпулник и взе четката. Аз рисувах портрети в училище, а после исках да ставам архитект, но математиката разби тази мечта

Мире, две девойки виждам аз на снимката
Много се вълнувам от първите трепети на децата и ми се иска да умеят да обичат и да бъдат обичани!
Дай повечко твои снимки, а и на Симонката, ама в по-близък план! 
Представям си колко е бил вълнуващ за всички този интимен момент между родителите ти! За съжаление, моите родители бяха разведени и като се връщам назад в спомените, съзнавам колко е било ограбено детството ми откъм такива спомени.....но какво да се прави, така се е получило. Затова пък имах страхотна всеотдайна и любяща майка, а и много се надявам, че децата ми са многократно компенсирани в това отношение!
На обед пък спи по 3 часа (понякога само 2). Знам, че сама ще го промени, ама мисля да й помогна
Аз от понеделник се върнах на работа до обяд. Това поне ме зарежда и се чувствам добре. Липсваше ми предишния ми живот. Сега отивам да кача снимки от карнавала и пак ще пиша

). Не ми остава време за писане тук, но чета редовно. Надявам се с повечето да се видим на партито ЖЗ