СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, здравейте Simple Smile

Иринка, това е било страшно!  Cry  Горкичките... дано бързо минава и не останат физически и емоционални последствия, както каза и БАЕ.
Флу, не ви е леко и на вас... и мен от това много ме е страх, че нали и Дари ще тръгва скоро на ясла. Дано все пак Ели посвикне с дечицата и да започне да играе с тях, предполагам, че като започне да се заиграва, няма да се сеща много за вас и няма да тъжи така...  Hug
Аз пък от вчера тръгнах пак на иглотерапия, ефектът от първия курс засега е нулев  Sad , но д-ра каза, че лятото чак може да се очаква подобрение, надявам се и продължавам...

Исках още да пиша, но...

Само последно да помоля - в неделя, моля ви, кажете по една молитвичка и стиснете палци - на едната ми баба ще й правят коронарография и ми е много притеснено на мен и цялото ни семейство...  Praynig  Praynig  Praynig

# 466

Иринка, Благодарим за съветите и гуш за вас! Дано само с лепенето си остане, а за уплахата - ти си знаеш как най-добре да ги излекуваш  Hug

Моаренски, нека баба ти да се справи с това, и пра-правнуци да ожени  Praynig Peace

# 467
  • София
Да чукна на дърво, Ради засега е добре.  Praynig Praynig Praynig През деня си беше както всеки ден. Дано, дано наистина си останем само с уплахата.  Praynig Praynig Praynig
Ники, кърлежът беше на Павел. Но да - все така на нас.  Sad
Люска, изобщо не си го слагай на сърце това. Минават през всякакви периоди. Имала съм такива и с Мони, и с Павел. Имали са предпочитания към кого ли не в определени моменти. Включително и по едно време (горе-доле на възрастта на нашите сега), Павел плачеше от мен. И това премина. Най-общо при моите големите съм забелязала следните по-дълги периоди. От около 2 до около 5 години - мама! След 5-6 - татко! При Симеон сега отново се наблюдава, ако мога така да се изразя, слабост към мен.
Флу, нормално е на Елинка да й трябва известно време, за да се адаптира. Децата ни вече не са толкова малки и всичко разбират. Но не вярвам да й отнеме повече от 3 седмици, за да свикне. Успех.  Hug
Нелка, да, сега си взех едно голямо Мартини и Кола в лоби-бара и седнах да си поприказвам с вас, да се разсея малко...
Стискайте ни палци да сме добре и занапред.  Praynig

# 468
  • Пловдив
Здравейте,
Ирина,  ooooh! ooooh! какво става при вас!Много тежки изпитания ви се струпват!Дано да минава бързо!Като си помисля,че ние редовно се движим по ескалаторите  Rolling Eyesотиди в някоя църква и запали свещичка или да ви пее попа за здраве!дано не е неуместно,но това ми дойде в първия момент Hug
Флу,тежък е периода на адаптация-спор няма,мисля че повечето деца трудно се адаптират,а и собствените ти чувства те карат да си още по- несигурен.Обаче този период си има край,наистина!Аз например давах на Криско една носна кърпичка напръскана с мой парфюм,но мисля,че беше по-голям и по-осъзнат  newsm78 ....Чакаме снимкиииии!
Май нейм,у вас празниците наистина са специални,ти си прекрасна домакиня,бравос!А Ивка е просто прелест,много е порастнала!
Гардения,поздравление за промяната в начина на спане!
Ние сме добре,вчера обаче забелязах в сгъвката зад коляното НА Мони някакво обривче,ще се ходи на преглед-на кожен ли трябва да ида,как мислите?

# 469
Здравейте!
Не съм ви дочела, стигнах до Иринка  Hug Дано Ради си остане добре!  Praynig Голяма уплаха е било за всички ви, хайде вече по-малко неприатности при вас!Добре, че е имало хора, които са ви помогнали, незнам на твое място как бих реагирала!  Hug

# 470
Мале, Иринче, направо ми се изправи косата, докато четях! Пу, дано да е малкия дявол и само с уплахата да се разминете!  Hug Praynig
Нашата кака реши да отиграе случката по следния начин. Голяма забава падна. Вече е само жълто и зелено около окото - прилича на лошо гримирана лелка.  Joy
Последствия за зрителната острота - няма.

# 471
Ирински, съвсем си права да ме поправяш, но аз вече си знам де и внимавам. Имах в пред вид, че ви се струпаха случки. Разбра ме. Hug
моарейн, ще стискам палци. Знам, че процедурата е нискотравматична и твърде рядко се стига до усложнения. Heart Eyes
Флу, съчувствам ти и се надявам Елинка по-скоро да преодолее стреса от раздялата и да се адаптира бързо.

# 472
Мале, Иринко....  ooooh! Каквото и да кажа, все ще е малко.. дано това е последната подобна случка във вашия цикъл  Praynig
Иначе аz иzпитвам огромен страх от качване на количка върху ескалатор. Никога не го правя, винаги съм с асансьора, ако ще да е на другия край. Мъжът ми понякога се осмелява, но рядко.. страх ме е дори като го гледам, а и като гледам други хора с колички. Все си представям нещо подобно на вашия сценарии  Sad А и бях слушала една история (не с бебе) от наш приятел тук, управител на голям магаzин.. бъррр.. Както и да е, дано всички винаги внимават.
А на вас много  Hug и стиснати палци всичко вече да е наред.

# 473
  • жителство на место
Ние сме добре,вчера обаче забелязах в сгъвката зад коляното НА Мони някакво обривче,ще се ходи на преглед-на кожен ли трябва да ида,как мислите?
Даруше, заведи малката Монка на хомеопат. Обривите са сигнал за някакъв проблем в организма. С мазането с някакъв крем тази причина само се потиска и вдействителност не се постига излекуване. Ще ви досаждам с тази хомеопатия, но като знам колко майчета се стараха да кърмят, за да не пият децата им химия, колко ожесточено се обсъждат "боклучавите" храни и тяхната вреда, заслужава си да се намери начин и децата да не пият химични лекарства, антибиотици и да се мажат с кортикостероиди, за да бъдат здрави.  Правя го само с грижа и любов Heart Eyes Последният път на курса учихме за дихателните заболявания и се оказа, че е твърде вероятно астма да се предизвика с потискане на някакъв обрив Shocked

Ирина, прегръдки за твоите юнаци. Малко по- малък ужас съм изживявала с племенницата ми на един ескалатор Sad Хайде и на теб да напиша, има начин пак с хомеопатия Павчо да преодолее страха. Иначе съм съгласна с Нели

Иринка, Благодарим за съветите и гуш за вас! Дано само с лепенето си остане, а за уплахата - ти си знаеш как най-добре да ги излекуваш  Hug
Скоро една моя позната потърси хомеопатична помощ, защото малката й дъщеричка 3г имаше някакъв проблем с пишането, някакво болезнено усещане. С антибиотици бяха успели да преборят физическата болка, но в детето останал страх да се изпиша. Хомеопатичните препарати лекуват и психо-емоционалното състояние, освен физическите симптоми.

Флучия, успех на хубавата Ели на новото училище и на мама на старата работа  bouquet

Моарейн ще стискам палци

Благодаря на всички за милите ви думи към мен Heart Eyes

# 474
  • София
Здравейте!
Флу-стискам палци за бърза адаптация на Ели.
Ирина-дано всичко при Ради е наред.
Даруша-дано обриваотшумеебързо.
Веч-Мирел е много готина боксьорка.
На Васко пишурата се оправи,но все иска да му я гледам, забелвам и да го пудря Grinning.Оня ден след баня голям рев дръпнал на баща си ,откопчавал си пампата и показвал там и той си мисли,че го боли и като се появих аз му викам -просто иска да го намажеме с нещо и му сложих Гентамицин и той се успокои. Heart Eyes.Преди няколко дни като висеше,че ще му сменям памперса се тресеше от рев,а сега сам сочи и вика-ъъъъ и аз го забелвам и викам браво оздравял си. Wink

# 475
Иринка , Hug Добре че сте се отървали само с уплахата. И Виктор се е търкалял така по стълби, докато аз смъквам количката тръгна сам и търкул по стъпалата до долу. Той се отърва обаче без наранявания.
Луси, ако това ще те успокои моите и двамата предпочитат баща си. Виктор като малък стоеше залепен сутрин и вечер за него. Тъй де, по цял ден беше с мама, вечерите бяха за тате. Чак когато тръгна на ясла, проумя, че и мама може да изчезва и започна да ме търси повече. Сега е на периоди - известно време основно мен търси, а след това - пълен игнор, все да е с тате.
Малкият е с абсолютно същото поведение. Сутрин рев, че баща му заминава, а вечер е залепен за него. В общи линии се задоволява с мама само когато тате го няма.  Laughing

# 476
Ирина,голямо гуш от мен! HugНастръхнах от ужас ,като те прочетох.Мен за това ме е шубе да се мотая с количката по ескалаторите.Дано се разминете само с уплахата! PraynigДръж ни в течение.Може да не пиша много,че да не досаждам,ама ви чета!
Моарейн,всичко да мине безпроблемно при баба ти! Praynig
Флу,много тежък период!И аз от сега го обмислям как ще е при Яна... Rolling EyesСтискам палци да се адаптира по-бързо Ели! Hug
Май Нейм,забравих да те поздравя за прекрасно изглеждащия ти (отново)дом!  bouquetЯ ми кажи този курс по хомеопатия само за Бургас и Варна ли е?Нещо да си чула за Пловдив?Ще ми се и аз да изкарам такъв WhistlingЩе те притесня на лични за нещичко Wink
Стефина,радвам се ,че при вас нещата са се оправили!

# 477
  • София
Привет и от мен! newsm51

Иринче, случката с Ради ще ми е обеца на ухото. Peace Съжалявам за уплахата и притеснението, което сте преживели! Слава богу, че малкият е добре! Heart Eyes

Люси, преди мен са ти казали много хубави неща за привързаността към майката или бащата, така че няма да се повтарям.  Wink
Приеми го възможно най-спокойно и не се обвинявай за нищо! Naughty

Гали научава все повече нови неща в яслата. Simple Smile  Най-после й се появи интерес към рисуването/ драскането с химикалка. Grinning Опитва се да говори с цели изречения, от които успявам да хвана по една-две думи. Учителките много я хвалят, участва активно във всичко и много бърбори.

Флучи, тези дни си мислех, че всъщност никак не е лесно да се отвори нова градина, да се намери персонал, който постепенно да се сработи, да има свястна директорка.... newsm78  За всичко това е необходимо време и вероятно се отразява по някакъв начин и на децата. Стискам палци Ели по-скоро да свикне! Peace

По изрична молба на сина ми ви преписвам стихотворението, което той написа вчера. Основното в него е римата Laughing, но пак е много мило.  Blush

Едно дете на тази земя
е моята малка сестра.
Тя е още малко бебе,
но ще порастне
и ще стане като тебе.

Галина се казва тя.
Галина, обичаме я.
Галина, има си батко!
Галина, обича я татко!

Моята малка сестра
е много, много добра.
Тя вече говори и празни приказки
не бърбори.

Галина се казва тя.
Галина, обичаме я.
Галина, има си батко.
Галина, обича я татко.

# 478
  • софия
Суит... разтопих се! много е мило и сладко... нацелувай го гордия батко Simple Smile

# 479
Суити, утвърждавате се като семейство на изкуствата. Страхотно е!

Общи условия

Активация на акаунт