Ние пък не сме излизали на истинска разходка от много време.
Отвреме-навреме я взимам без количка от градината. Двора на градината го минава пеша без проблем, но като излезем на тротоара, протяга ръце и иска да я нося. Предполагам, че е уморена вече след прекараното време там и бърза да се прибере вкъщи. bora, да се маха гадният вирус от дома ви!

Тъй като никой не е писал в другата тема, копирам новините за партито тук.
Партито ще е в "Барбарони", жк. Гоце Делчев, на 7.03, неделя, в 11ч.
До вторник, 23. 02, трябва да внеса капарото, така че който има възможност, от утре може да праща парички.
Събирам по 8 лева- 7 лева такса на дете+ 1 лев за второ момиче при дечицата.
Тъй като таксата за второто момиче е 20 лева и разпределянето й зависи от броя на присъстващите, на място може да се наложи да се доплати, ако сме по-малко хора, но то ще е някаква дребна сума на човек.
Номерът на сметката е:
Милена Тошкова Златарова
BG02STSA93000004645966
банков код 30021056
ДСК клон Московска
От петък сутринта не е вдигала ЯНа температура и заради това не я заведох на лекар. Нямам идея от кякво бяха тези високи температури. НАдявам се, че е преборила вируса.

Този следобед Галя за пръв път стигна пеша от градината до блока.
Не можеше да се нарадва, че вече няма труднопроходима киша и лед, и подтичваше напред-назад. С разни завойчета и разглеждане на всичко по пътя, което мърда, за половин час се прибрахме у дома. 
Някой да не си помисли,че си е хапнала
и аз се включих в борбата.

Разгледахме и мартеничките и малко се натъжих там, много китайски и накичени, много голяма търговия. А бабите, които правиха плетени от вълна мартеници тази година ги няма, наемът за местата е по- висок и те не могат да си позволят.Жалко!
Моят първо си го измих със сапунче и водичка
То нищо особено не е станало,ама ми трябваха 2 години да се престраша да се явя
А ето я и моята принцеса да я видите,че отдавна не съм ви я показвала