СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Моарейн, радвам се, че ти олекна за баба ти! Оттук-нататък дай боже да се чувства все по-добре! Praynig

Ние пък не сме излизали на истинска разходка от много време. Rolling Eyes  Вчерашния хубав ден го изпуснахме откъм разходки заради разни мои задачи. Blush Отвреме-навреме я взимам без количка от градината. Двора на градината го минава пеша без проблем, но като излезем на тротоара, протяга ръце и иска да я нося. Предполагам, че е уморена вече след прекараното време там и бърза да се прибере вкъщи. Rolling Eyes

bora, да се маха гадният вирус от дома ви! Sad

Тъй като никой не е писал в другата тема, копирам новините за партито тук.

Партито ще е в "Барбарони", жк. Гоце Делчев, на 7.03, неделя, в 11ч.

До вторник, 23. 02, трябва да внеса капарото, така че който има възможност, от утре може да праща парички.

Събирам по 8 лева- 7 лева такса на дете+ 1 лев за второ момиче при дечицата.
Тъй като таксата за второто момиче е 20 лева и разпределянето й зависи от броя на присъстващите, на място може да се наложи да се доплати, ако сме по-малко хора, но то ще е някаква дребна сума на човек.

Номерът на сметката е:

Милена Тошкова Златарова
BG02STSA93000004645966
банков код 30021056
ДСК клон Московска

# 511
Да се разпиша за последно от българска земя. Пак стягам багажи. Този път за много краток, ама няма как.
Благодаря, че ни мислите  Hug От петък сутринта не е вдигала ЯНа температура и заради това не я заведох на лекар. Нямам идея от кякво бяха тези високи температури. НАдявам се, че е преборила вируса.

Ирини смених си ника само за карнавала, ама туук нямам време  да се занимавам. Да се надявам, че тази седмица ще успея да го сменя.

Иначе ние изкарахме супер сватба до 5 сутринта със супре готини приятели. Мнго хубаво когато човек не е сабствената си сватба  Mr. Greenл не трябва да мисли за нищо, а само да се весели.

Флу дано тази седмица е лека за теб и ЕЛи в яслата.

Завиждам ви благородно за партито.

И при нас излизането с количка е трудно. Яна искя да обикаля, особено  в магазина и да прережда всичкол Доста често напоследък бутам количката и нося нея на ръце, като ме е страх да я оставя да търчи или сме на улицата.

Хубава и спорна седмица, отивам да дооправя багажя и да видим дали ще имаме полет днес, че Луфтханза точно сега решиха да стачкуват

# 512
Цял ден никой не се е разписал  Shocked При нас новото е, че Алекс е с хрема, но се надявам да я пресечем още в началото  Praynig Сега като се стопли времето и като тръгнат пак всякакви вируси и не ми се мисли  ooooh!
Моарейнко, радвам се за баба ти  Hug
Дес, честито бебче на дружката ти  Simple Smile

# 513
добро утро, мили момичета!
споделям кафето.
чети ви постоянно,
но искам да кажа много неща
и за да не пропусна,
не пиша.
пък и двете деца гледам,
в това състояние е невъзможно да пиша,
само да покрадвам за четене.

ние сме добре,
здраве и за вас в това променливо време.
но пък слънцето навън така ме радва.
смятах, че седмици на ред не го бях виждала.

хубав и усмихнат ден!  Hug

# 514
Здравейте дами!
Усещам вече, че март месец наближава... Знаете ли, че за първи път чакам пролетта с такова нетърпение... човек ще каже, че нещо конкретно чакам да се случи, но... кой знае.
Днес имахме едни ангажименти с децата сутринта. Оставихме после Спаси в градината и Джи заспа сега на път за в къщи. Сега спи в количката навън - от бебе не й се е случвало.
Иначе сме здрави и пакостливи. Снощи ме издебна   - за една минутта лап топът ми се оказа на достъпно място без надзор и... няколко клавиша бяха "изоренени"  Confused сега си давам сметка колко често в думите присъстват буквите К и Щ... хахахаа
Джи ми се струва по-необуздана от брат си на нейната възраст. Постоянно прави нещо... Напоследък се застоява в неговата стая. Там са кошовете с играчки и постоянно рови, пренася. Много говори, пее... свежо и усмихнато момиченце е.
Вчера видях, че има един доста голям кътник. Отдавна не проверявам къде какво расте и се изненадах.

Имам разни нови ангажименти и ако ги поема и тях... от април Джунга малката маймунка е тръгне на градина. Мисля, че няма да има проблем - много й допада средата и всеки път като оставяме Спаси едвам я убеждавам да си тръгне и тя без сълзи... Ще видим...

Бъдете здрави.  Hug Heart Eyes

п.п. Аз за съжаление няма да успея да присъствам на пролетната ни среща...  Confused

# 515
  • София
И на мен днес за първи път ми стана много пролетно. Въздухът мирише вече по друг начин. Направо е опияняваща мисълта, че скоро ще свалим тежките зимни дрехи! newsm44 Този следобед Галя за пръв път стигна пеша от градината до блока. Grinning Не можеше да се нарадва, че вече няма труднопроходима киша и лед, и подтичваше напред-назад. С разни завойчета и разглеждане на всичко по пътя, което мърда, за половин час се прибрахме у дома.  Laughing

Вкъщи започна вече да се заиграва с Аквадроу-то. Явно в яслата им дават пастели и моливи да рисуват, защото изпробва различни начини на хващане на маркера и експериментира кой оставя най-голяма следа. Променя се с дни и постоянно демонстрира нещо ново. Преди няколко дни каза "Бау-бау нана" /кучето спи/, изрежда до три / ено, де, ти/, вчера пък имаше едно "доб`о уто". Simple Smile Опитва се да ми повтаря откъси от песнички. Все повече й харесва в яслата, вече трудно я "изкарвам" от коридора с гардеробчетата, защото никак не бърза да си тръгне, а обикаля и проверява всички шкафчета. Събува се сама и си поставя пантофките в гардеробчето.

Медена питке, надявам се, че сте пътували добре. Яна здрава ли е вече?

Ири, много ще ни липсвате с Джи, както и на миналата среща! Sad

Да се похваля, че нашето семейство присъства с малък материал и снимка в новия брой на сп. "Моето дете".  Blush Темата е за "Големите семейства".  Grinning Напоследък все повече жени около мен и в БГ-Мамма очакват или имат трето дете. В медиите също започна да се говори за семействата с повече деца. Това ме обнадеждава, че постепенно може би този модел ще се възприема като нещо нормално, а не като изключение.  Peace

# 516
Честити ви слънчеви дни! По цял ден сме навън, като се събуди човечето и ми носи обувките ...
Суит и аз се надявам такива семейства да са повече, аз съм от такова, имам двама братя, имахме и куче и баба и дядо и живеехме всички в една къща и беше много весело.
Медена питка радвам се, че адашката е преборила вируса!
За разходките, излизаме с количката и я паркирам до мястото на разходката колкото и да е близо, много ме боли гърба, аз съм дребничка, а той е почти 14 кила и в един момент все се налага да го понося. Върви за ръчичка когато е в настроение и вървим в неговата посока (която често е обратна на моята).
Много са интересни сега в тази възраст, когато се учат да говорят и откриват света, а сега с топлото време направо разцъфнаха милите дечица! Моят не спира да чурулика по цял ден и е толкова слънчев вече ... Тези моменти не са за изпускане, гледам да е постоянно с мен  Heart Eyes

# 517
  • Пловдив
Добра вечер на оредялата чета.Враменцето е супер.Днес направихме дълга разходка.Ходихме до поликлиниката да бием Пентаксима-за сега реакция няма  PraynigПосле в градската градина Моника се опита да изяде на гълъбите храната-някой беше разхвърлял пакет зрънчо и падна голяма борба,кой по-бързо ще се докопа до парченцата.Нали Зрънчо не купувам и сигурно я поблазни непознатото.  hahahaНякой да не си помисли,че си е хапнала  Naughty и аз се включих в борбата.
Суити,поздравления за медийната ви изява-ще купя списанието за да ви видя там  PeaceПо повод големите семейства...Аз също съм от такова-имам по-голям брат и сестра близначка.Днес си говорихме с мъжа ми,колко жалко че не запазихме стволови клетки от Моника.А той по едно време ми каза-Значи трябва и трето да си имаме.  Whistling
Ирини,на мен също ми се струва,че баткото беше по-кротък в тази възраст.Все пак растат при различни условия/визирам в случая -само дете и такова с "подобаващ пример за подражание накратко-батко и" Laughing/,затова и са различни,а пък момичетата са по-оправни като цяло.
Лека вечер на всички и утре по един рапорт да дадете  Hug  Hug  Hug

# 518
Добра вечер вече от немска земя. Ние се прибрахме нормално въпреки стачката.

Суит да чукна на дърво е здравичка Яна. От петак не е вдигала температура. Обаче имам чуството, че ще и излизат кучешките зъби, защото дски много лиг и тече от устата, освен това днес по мъркнето така ми се стори.
Обаче аз след сватбата имам един такъв дъскорежещ глас, не е истина просто. Добре, че днес е малко по-добре

Ирини снощи имаше в къщи същата история с копчетата и лаптопа. И двамата с мъжът ми се бяхме улисали в разни дела и по едно време чуваме, че Яна нещо се радва и що да видим 4 копчета на клваитурата липсват. това и е доста чест номер. ЗАсега успяваме да ги възстановим, но писането става все по-трудно на този лаптоп. Та затова понякога доста трудно ми се чете. Просто като натисна копчето не винаги излиза буквата, а аз си продължвам да пиша, за което се надявам да ме извините.

Иначе вече почвам да се съмнявам кога ще сложим тези ваксини. Вече 2 се събират, а Яна сега като имаше температура и мисля поне след 2 седмици да я водя, тогава обче някъде ще ходим на почивка на ски, та не е много подходящ момент. Но трябва да измисля нещо.
Иначе след краткия престой в БГ ЯНа разшири речника си с още няколко Бг думи. Но забелязвам, че на някой неща им казва на немски. На едно конче упорито му казваше на немски, но интересното беше, че не офицялната дума за кон на немски, а тази която е позната само за региона. ЯВно ще се учим на баварски  Mr. Green

Днес ще спя отделно да видим дали Яна ще иска пак да суче. Предната нощ пак ме побърка от сукане, а аз не съм сигурна дали изобщо нещо тече от тези гърди  ooooh!

# 519
  • София
Здравейте!
На мене пък вчера Васко ми хвърли телефона в тоалетната -някой я беше забравил отворена и сега не тръгва. Sick

# 520
Стефи, знам че трябва да изсъхне добре, дори да му се помогне със сешоар. През това време обаче, знам че не трябва да пробваш да го включваш. Азмоя го изпуснах в морето и после си проработи. Освен да пробваш на пълно да изсъхне. Да пробваш утре или в двуги ден а го включиш. На мама белята, да ти е жив и здрав. Маги поне само в кофата хвърля.

# 521
  • София
Совче-аз него знаех това и само го пробваме дали ще включи newsm78
Ирини -много сте хубави в списание ОК.Джи е направо кукличка.

# 522
  • жителство на место
Оооода,пролетта наистина идва Heart Eyes Днес набрахме кокиченца от градината, а и писетата започнаха да си сменят козинката Sick хвърлят зимните кожухчета, а аз снова по цял ден с прахосмукачката.

Стеф,браво на Васето, подготвя почвата за подаръка на мама за 8-ми март. Heart Eyes

Днес направихме дълга разходка с Ива ръка за ръка Heart Eyes Беше топличко и приятно,хванати за ръчичка Wink Разгледахме и мартеничките и малко се натъжих там, много китайски и накичени, много голяма търговия. А бабите, които правиха плетени от вълна мартеници тази година ги няма, наемът за местата е по- висок и те не могат да си позволят.Жалко! Confused  Има и инициатива на добричките мами, които продават мартенички, изработени от тях, за да подпомогнат децата в неравностойно положение. Видях и едномайче, което гледах по новините,че събират парички за операция на дъщеричката й. И тя се наредила да продаде ръчните си мартенички. Стана ми тъжно, как с 50ст.ще събере толкова много пари? Да  не ви развалям настроението повече, ще пиша утре

# 523
stefina , преди няколко дни мъжът ми си изтърва телефона в тоалетната и аз много му се смях hahaha На другият ден,аз изтървах моят...пак там ooooh!Егати серията #Crazy Моят първо си го измих със сапунче и водичка Laughing после много бързо го разглобих и го подсуших добре и го оставих така разглобен да съхне.След няколко часа беше готов и проработи.И аз не знаех,че не трябва да го пускам през това време,а аз го пусках N пъти ooooh! Сега работи като преди,но батерията започна да държи по-малко време.Дано и твоят се оправи Peace
Вчера бях на изпит на листовки и го взех с 2 грешки Grinning Сега много се гордея със себе си newsm08 То нищо особено не е станало,ама ми трябваха 2 години да се престраша да се явя ooooh! Ами не боляло изобщо Laughing Обаче голямо притеснение брах ,все едно за пръв път съм на изпит.Дано и с кормуването се представя така Praynig
Далия е добре.Започна вече да проявява женското в себе си WinkИска и за нея парфюм,иска червило да и слагам,а аз я лъжа с един балсам за устни LaughingНаистина е голяма кокона.Подарила съм и старата ми чанта,тя си я мята през рамо като мен и обикаля hahahaОбича да чисти масата с мокри кърпички,да пие кафе с мен-тя от празна чаша се прави че пие Heart EyesАбе с две думи,при нас е весело smile3521 А ето я и моята принцеса да я видите,че отдавна не съм ви я показвала
И лека нощ newsm46

# 524
  • жителство на место
прекрасна е принцесата ти Мимолетка Heart Eyes И Ивка така се момеее Joy
Успех на курмуването

Общи условия

Активация на акаунт