СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да, чуууудна Далия, нежна розова момичка Heart Eyes И у Милинката ми усещам много силно женското - нали и батко си имам, та сравнявам...
Надявам се утре да сколасам да отида до ДСК да внеса паричките за срещата.
Засега вируса го преборихме, дано не идва друг. Баткото е на ски училище, заспива вечер в 8  Laughing, ех и Мила да беше така. Последен хит - сама си отваря хладилника и бърника в долните му части, или се опитва да идентифицира с ъъъ-ааа нещата на горните рафтове. Та взех лепки от ДМ да заключвам хранителния сейф.
Вече твърдо спи между нас с таткото. Всякаква надежда за самостоятелно заспиване май оставих, за когато тръгне на училище Mr. Green. но поне е по тихо вечер, иначе когато я оставяхме дори за секунда в нейния креват - съседите започваха да ни чукат по стените.....
Съботнонеделно готвим уикенд до Банско, да видим как ще е..
Стеф, да не те плаша, ама вкъщи на три пъти след мокрене сменяме телефони (включително и след лигавене от Мила) - нокиите нещо не обичат мокрото. След къпане не са това което са били, особено микрофоните им...

# 526
  • София
Здравейте!
Снощи мъжа ми разглоби телефона ми на части и го изсуши със сешоара и той взе,че тръгна-хич не ми беше до нов телефон,по-скор бих си взела нов принтер. PeaceМного се радвам,че проработи ,защото си го харесвах нищо ,че е на 2г.6м.
Васко не успя да се зарази от нас като бяхме хремави,но от вчера нещо прикашля без причинно.Вчера в една градинка си игра с едно момченце на 1г.3м. много сладко-подаваха си пръчки и си ги взимаха от ръцете.

# 527
Стеф, благодаря за милите думи за Джи. Аз изобщо не харесвам тази ни фотосесия. Точно на нея Джи получи пристъпа и... бяхме в ужасна форма всички  Sad  Радвам се, че телефонът ти работи.
Май нейм, не разваляш настроението ми. Това са реалностите... Майката е...оцеляващо заради детето си създание... и мартениците в случая са част от Survivor-a... /Тази събота предаването  е посветено на една буквално оцеляла майка... Ако успея да разкажа историята й, мисля, че ще ти хареса  Hug/ Много стар дух си ти  Heart Eyes Hug
Бора, гуш за ел. одеалото ти /моите деца са абсолютни печки и обичам да спим заедно/ Приятен уикенд в Банско!
Далия наистина е розово облаче  Heart Eyes Винаги мога да я позная, Мимолетке. Толкова специфична муцунка има  Heart Eyes

Джи вече официално също е дама. Сутрин стои плътно до мен докато се привеждам във вид и търпеливо си изчаква реда за сресване, връзване на опашки /миналия ден й сплетох пъвата плитчица  Heart Eyes/, мазане на лицето с крем против вятър /много им ее суха кожата през зимата/ и намазване на устните с какаово масло. Кипра! Чакам да порастне още малко и ще започна да подбирам дрехите ни в еднаква стилистика  Grinning Бръборенето вече е абсолютен факт. Повтаря буквално всичко. Вчера каза изречение от 3 думи - Мами, дай хап /хляб/...  Party Няма дума, на която да съм я учила целенасочено и всичко ми е хубава изненада. Пее песни - мила моя мамо /припява маааамоооо и ичка - от добричка-обича/, песента за часовниа - пее тик-так... и-ца /от ставайте дечица/ и т.н.

хайде хубав следобед

# 528
  • София
Здравейте мами.  Hug
Много ни пораснаха дечицата, нали?  Heart Eyes
Ради и той ме изумява всеки божи ден с нещо ново. Не говори още, но все едно го прави. Така хубаво се изразява какво иска, доволен ли е и защо и т.н...просто е вълшебен.  Heart Eyes
Има вече 16 зъба. Последният изби миналия петък и оттогава спинка много добре. Той и преди не се будеше често, но спеше по-малко. Сега си спинка по 11 часа нощем и по 3 - следобяд.  Heart Eyes Апропо, не помня кога избиваха последните 4 от млечните. Май бяха по-късничко, а дали не са и директно постоянни. Някой знае ли?
Разбира всичко, изпълнява с удоволствие поставено задачки (ако желае, разбира се). Води ме, където иска да отиде. Хваща ме за ръка и ме тегли и се обръща да ми види реакцията (а аз гледам...изпълнително  Wink). Ако иска да го погаля, слага ръката ми на косичката си и ми я насочва. Ако иска да седне в мен, ме хваща за ръка, дърпа ме да седна, обръща се с гръб към мен, намества се и се гушка.
С батко Павел се стягаме усилено за изпита в италианския лицей в Горна Баня. На 05.05. му е изпитът. Стискайте палци.  Wink
Батко Моти е по-влюбен отвсякога и се готви за УНСС. Сега през март му е едната предварително сесия. И на него стискайте палци Wink
Аз - почнах преди 3 дни 90-дневната диета, че нещо върнах едни 5 кг. и не им се радвам особено. Вече работя от вкъщи. Така е по-удобно и за мен, и за работодателите ми, че доста отсъствах, а работата ми е такава, че няма как...
Ами накратко това е при нас. Чета ви постоянно, винаги ви отговарям мислено, но невинаги имам настроение да пиша.  Embarassed
Целувкииии.  Heart Eyes
Ето го и Ради, да не го забравите.
Папкам:

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 14:43 от *Ирина*

# 529
Хее, Иринии, и мойта буболечка пее "ти-та, ти-та" (тик-так)  Heart Eyes
Също е много коконесто, леле, чак незнам на кого се е метнало, като аз не съм по гласенето  Mr. Green  Но много ми харесва, отива й да е такава, някакси е много женственичка от малка...
Мимолетка, Далия е прекрасница  Heart Eyes
Стеф, добре че е оцелял телефонът ти.
Май нейм, тъжно ми стана и на мен, като прочетох... за съжаление съдбата не пита... гледам да помагам аз, като видя да събират парички за болни деца... сърцето ми се свива.  Cry

А ние днес сложихме последния инфанрикс и се надявам да няма реакция. Дребната е ударила 10-те кила, доживях  Mr. Green  Иначе си е слаботелесна, но с голям корем  Mr. Green  Както каза докторката, това шкембе не е от неядене  Laughing
Развива се и расте с дни просто. Голямо е шило и не мога да я удържам на едно място, а ходенето до магазин с нея е изпитание и борба. Вчера ходихме да си избираме плочки с мъжа ми и беше нещо страшно, даже на продавача му се разшириха очите от ужас  Mr. Green  като видя как Дария прелита м/у подредените плочки и гранитогреси със скоростта на светлината  Mr. Green  Накрая съжалих човека и я измъкнах навън от магазина  Whistling  В събота ще идем без нея на спокойствие да поръчаме.
Апартаментът ни е жълто-оранжев отвън вече  Party  Заприлича на къщурка  Simple Smile  Другата седмица се почва... че да свършва Simple Smile
Друго, друго... психически се подготвям за яслата. Дария по моему е готова - де що види дете, налита да го целува и прегръща  Heart Eyes  Много любвеобилен фъстък! Понякога обаче другите деца се дърпат и я гледат странно, на което тя ги поглежда много учудено и ми става малко болно. Дано не се откаже от тази привързаност. Много ми е миличка.

Хубав ден от нас...   bouquet

п.с. Ирина, стискам палци  Grinning 

# 530
Одавна не съм писала. Почти нямаме нет и ако дойде е за 5-10 мин докато прочета какво става и пак изчезва  #Cussing out
Ние сме добре. Макс нещо си сменя режима от 2 дена и малко ни е объркано. Буди се в 07.00 наспан готов за игри съответно заспива в 13.00 и в 15.00 вече се е наспал и..... вилнее.  Доскоро в 15.00 заспиваше и откарваше до 18.00. Ще тръгва на ясла май или юни и ми е много притеснено как ще се адаптира.  Чакам да се постопли за да го вадя и следобеда на разходка. Малко искам и двора да пооправя за да може и тук да си играе. Ами това, уж едно и също пък толкова различно всеки ден  Heart Eyes

# 531
А моята разбойничка започна да се бие, да изтерясва и да се тръшка. И така от понеделник. И то с повод и без повод. Нито успявам да разбера какво предизвиква бунта, нито успявам да го потушавам. Някой да е мнавал през това? За протокола никога не сме се били, не е и попадала в таива ситуаци, спрямо хора извън семейството не е агресивна.

# 532
Здравейте, момичета Simple Smile
Успявам да се включа и аз в края на работния ден Simple Smile
Мимолетка, голяма красавица си имаш! Да ти е жива и здрава и успех на изпита!
Ники, сигурно е някакъв период и скоро ще отмине  Hug
Иринка, успех с диетата. И аз сега гладувам. Смених малко Дюкан и лунувам. Мисля да пробвам и една двуседмична диета, от която свекърва ми е много доволна, че имам едни 3кг, които само разхождам нагоре надолу от 2 месеца и ми писна вече.
Иначе в работата се чувствам добре. Приятно ми е и идвам с желание в офиса.
Целувки на всички майки и бебочеста!  Heart Eyes

# 533
Мерси Флу, и аз на това се надявам, че ми става все по-трудно да посрещам ударите с любов и разбиране.
Страхотно е, че се чувстваш добре в офиса. Peace

# 534
Ники /последно Рафаела ли да те наричаме или...?!/, да ти призная - Джи също има своите подобни периоди. Тръшкане, извиване на лък, лягане на пода по очи /понякога се хвърля така артистично, че само бързата ми реакция я спасява ...  Shocked/ всичко, което описваш е много характерно за възрастта. Всъщност прословутия бебешки пубертет започва на възраст 1.6 и приключва някъде към 3-тата годинка. Така че, мацки, въоръжете се с търпение и филсофски поглед на живота  Laughing най-трудното предстои - обещаващо, а? хахахаха

# 535
Иринии, благодаря. Имах известни съмнения. Притесяваше ме обаче много факта, че тя рита и бие...Три години! ooooh! Май ще ходя на рехабилитация след майчинството.
Относно ника, ами Ники един дявол знае къде ми е бил ума да се регистрирам с подобен псевдоним, а по време на ученическите години всички си имахме прякори, художествената художнически, музикалната музикантски. Та на мен любим художник ми е Рафаело Санти, та за това. Иначе на кой както му е удобно, Ники, Краси, Рафаела все съм си аз.

# 536
  • София
Мдам, и Ради и в тежък период. От 3 вечери ми заспива по един час с мрънкане. Иска да съм там, иначе истерясва. Това никога не е било. Обижда се, като му се поскарам и веднага нацупва устето. Когато иска нещо, и той подгъва коленете. Аааа, и ме хапе! Мдам, Ники, започва се.

# 537
  • Пловдив
Здравейте,започва веселото. LaughingМоника и тя взе да се тръшка и да драматизира при опитите ми да я откача от нещо,което в момента е обсебило вниманието и.
Прекрасна Далия и страхотен синеочко Ради!Колко са порастнали. Heart Eyes
За сега сме добре,и Мони е със 16 зъбчета.Много говори но основно на "китайски"Иначе всичко разбира и и отговаря с готовност и желание на всичките ми "напътствия"Много е смела и оправна,батко и налага в/у нея доста натиск понякога,а та милата само му се радва.Голям тандем са.Силно привързани са един към друг. и се търпят....
Беба,къде записа Макси?

# 538
ООо а Яна как се тръшка и ако и вземеш нещо, което задължително иска и тя така истерясва, все едно е дошъл края на света. Това с тръшкането почна от преди няколко месеца. Мислех, че от яслата го е научила. Но тя като ляга на пода се подпира леко с едната ръка, за да не се удари  Mr. Green много е смешна, ама и голям инат. Досега май все тя побеждава.
А и не забравя толкова бързо. ПРеди около 3 седмици намери в един шкаф един изостанал шоколадов дядо мраз и го искаше натървено. Дадох и го, но и дадох само час от главата да си хапне и го прибрах и пак беше тръшкане. Но днес отново отиде до шкафа където го прибрах и почна да вика "Лаус" (Николаус е на немски)
Иначе все повече думи говори. Днес каза адски много нови думи, не знам какво и беше станало. Е има някой думи дето са примерно само 2рата половина, но почва даоста да и се разбира какво казва. Обаче като вкара и някоя на немски и докато се сетя коя е, бая се изпотяваме  Crazy

Иначе вече като я питам дали и харесва в яслата ми отговря с Да, а преди все Не викаше (ама тя на всичко отговаряше с не, дори и да искаше да да кажа). Мисля че се чуства доста добре там. Днес като отидох да я взема ядяха слдобедна закуска някаква извара с плодове и тя си беше седнала и си ядеше супер чистичко  Heart Eyes и нямаше нищо общо с торнадото което минава през кухнята в къщи. Но ми казаха, че всичко си изяждала и си искала допълнително, така че вече няма да се притеснявам толкова като не яде в къщи.
Та да се поздравим с навлизане във фазата на Бебешкия пубертет  Drunk

# 539
  • София
Та да се поздравим с навлизане във фазата на Бебешкия пубертет  Drunk
На печелившите - честито!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт