, за него не ми се говори. Обмислям варианта да го спася за известно време при родителите ми. Маги ще му види сметата, неконтролируема е. Разказва му играта на горкото, а аз си го обичам.
, за него не ми се говори. Обмислям варианта да го спася за известно време при родителите ми. Маги ще му види сметата, неконтролируема е. Разказва му играта на горкото, а аз си го обичам.
Моарейн и ние адски много обичаме деца, като ходим в парка си харесва някое и се лепва за него, гушка го, иска много да си играе с дечицата.Но ме е страх да я водя там, защото като види някое дете да се люля по-силно на люлка иска само там да ходи и се тръшка и реве.Обикновенно обикаляме около блоковете и гоним кучета и котки. Ники, майка ми имат куче, но те много си го обичат и си го гледат като детенце. В началото и Криси много го тормозише, но баща ми я "възпита" да не го бие, а да го гали.Сега много рядко му посяга, само го гушка и гали.Мен също ме шамари от време на време, но то е от радост и това почти я отучихме да прави. Криси си спинка вече в кошарката, самичка, буди се още нощем.И ние сме с 16зъба, но май скоро ще вадим и последните 4ри(надявам се наведнъж, досега ми ги е вадила все така).Посоянно си бута някое пръстче в устата и тези дни доста взе да се лигави.Иринка по принцип се сменят, но аз имам 2 млечни зъба, които си ми остават постоянни.Правиха ми снимки и се видя, че няма други отдолу.Прави ми впечатление, че се всушва и ме разбира много добре.Когато плаче за нещо, аз започвам да й говоря като на голям човек, бавно и много спокойно, гушкам и целувам!Когато има "кризи" само така се оправяме.За яслата и аз се надявам да ни приемат през юни, новото крило е почти готово(само обзавеждането им остана).Криси и тя се кокони, разнася се с разни чанти на рамо, "слага" си фибички на косата, ластичките си ги слага за гривнички, има все има нещо окичено на врата, днес и червило си сложи, обожава да се маже с разни кремове, сресва се.Много обича и да чисти минава с прахусмукачката, след това стирка и накрая бърше праха, след това готви...общо взето не се занимава много много с играчки, да не кажа въобще.
С Крис не беше, и не е такъв. То не че аz много й откаzвам, но все пак, има няяякакъв поносим предел. А и освен това (е, може би трябва да кажа все още
) аz доста лесно я zалъгвам/отвличам вниманието zа сега.. та става, не е нещо невъzможно.. Но той.. мале...
Не шнолки и ластици, zабравете.. а герданчета, гривни и пръстени, умира си просто zа тях. Накичва се с каквото докопа от някъде, отива на огледалото се почва едно "ауууууу"... 
.Много разбира вече-като говорех за вратата на тоалетната тези дни той отива там и паказва.Разбира всичко-занеси това,донеси онова,помага ми като простирам дава ми щипки.Много обича да слага пране в пералнята особинно чисто-все там пъха нещо и иска да му я отваряме.Той също като не му се угоди почва да се тръшка,да реве.Тия дни се научи да го вдитам при шкафа със срадките и солени неща и цял ден вика-ааа и аз го дигам ,а той си избира нещо от там,което в повечето случай не яде ,а захвърля някъде.Като иска да суче ми дига блузата на кръста и почва да се подмазва като ме целува по кръста-много е хитър.Научил се е да отваря щипки с уста и да си прищипва пръста и ние да му е махаме и после да му целуваме пръста.Тия дни също му е много забавно да бута 4 камиона едновременно и ги вози из цялата къща.Ккака му понеже все не го иска и той като влезе при нея първо я целува да я размекне-голям хитрец е и страшно много любвеобвилен-целува всички.

Много добре знае, че не може, но явно изпробва търпението ми.Накрая вече като не и дам нищо, ляга долу и ревееее.В тези ситуации, изчаквам първата вълна да мине и тогава й говоря, като я насочвам към играчките й.Действам на принципа "не може да си играеш с това, защото....но може с това или това..." Една вечер беше седнала върху мен да си играем, но доста дълго около 1час, накрая й казах да отиде да си играе в кошарката, ей така на шега.А тя слезе от мен, отиде в кошарката и почна да си играе.
Ма ако е време, срещу развитието можеш ли вървя..... шегувам се, разбира се.
, ама че новина... мислих, че херпангините са оставени в лятото някъде. Дано бързо се оправи Бо, а на теб - кураж и спокойствие 
/. За диетката - не се съмнявам в успеха ти. Не съм те виждала от около 100-150 години, но ... мисля си, че беше екстра последния път 

Иначе и тя прекрасно си отстоява нуждите и без думи. Напоследък също както вие описвате ми взима ръката и я слага на косата си, за да я галя - особено преди заспиване... Гушанка 
Ще минем през ВТ да си предам работата набързо, ще спинкаме в Павликени, ще минем през Свищов мъжо да си вземе дипломата (ако не е мухлясала вече - 2 годни го чака!), ще се отбием и до Русе на кафенце. И в понеделник или сряда най-късно ще сме си в Добрич. От там ще пиша по-подробно. Целувки на всички малки чаровници от мен