СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 788
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Флу,моля се да се оправи малката кукла по-бързо!
Адикт,честит рожден ден,жива и здрава!
Мимолетка Praynig дано и Далия се повлияе бързо от илачите и да се похвалите с подобрение!

# 631
  • София
Стистнати палчета и много позитивна енергия за Ели и Флу и от нас.  Praynig Hug

# 632
И от нас  Praynig zа Ели.

# 633
От нас много  Praynig  за Ели и Флу!!! Бързо да се закрепи малката и да ги пускат вкъщи...
Мимолетка, и вас ви мисля...  Praynig

# 634
 Praynig за Флу и Ели!

какво стана, има ли вести, диагноза?  Sad

# 635
Леле, ужасно, от няколко страници само за болести! Милата Еличка! Махайте се болести от всички дечица!!!

Ане, а ти като казваш "майката най-добре знае" и ме хвърляш в ужас тотално. Как така и на лекарите ли да взимаме занаята, то тук диагнози, то чудо!! Дано не ми се налага, че аман, от всичко трябва да разбира човек, на никой ли не може да се разчита?! Последното по-скоро риторично... Аз съм толкова доверчив човек по отношение на специалисти от всякакъв род. И чесно имам чувството, че доверието помага.
Както и да е! Дано попадаме на читави лекари и да са ни леки проблемите!

# 636
о, не Пиаф.
пак се изразих неподходящо.
Никога самолечение!
Какво мисля,
че след като педиатърката ни назначи АБ,
си помилих, че при борис е по-скоро алергична проява
и хъркането не е бронхит,
а онова усложнение, което получи и миналата година,
но понеже тя не ни лекува, на нея нямам доверие,
а ходя на частно рпи друг педиатър,
нямаш как да знае,
просто се довери на слушалката си.
После, хомеопата твърди, че тежкото дишане не е за притеснение,
а само затруднение от труднопреминаващите секрети през тесните бронхи,
каквито са при децата.
отрече инхалациите категорично с каквото и да било.
та като казах, че майката най-добре знае,
се доверих на педиатъра на частно, която твърди и предписа инхалации с
вентолин и ФР. определно дишането му хич не беше  за подценяване,
 а нпаротив индикация, че нещо не е наред.
най-добра комбинация е класическа хомеопатия и педиатрия,
но тази комбинация се среща рядко.
демек три страни изслушах и избрах най-логичното решение за детето ми,
като знам миналата година през какво минахме,
за да преборим пневмонията на Борис.
по-това време бяхме в болница.

момичета, на тази дата преди 4 годии сА зехмИ с лИбето.
казахме си да, дано да е завинаги.
малък спомен оттогава, бях 6 месец бременна,
точно след 3 месеца на 05.06.06 родих Стефан:)
споделям годишнината с вас

http://images09.snimka.bg/001098320.jpg

# 637
И  аз ги мисля Ели и Флу!дано днес са по добре Praynig
Пиаф за лекарите в Бургас и тяхната компетентност съм се изказвала и друг път,така че на кратко!Хомеопата ту го има ту го няма!Късмет!Личната в частнос нашата дава някакво направление да си измие ръцете щот преди тва исписва една камара лекарства за нищо  без иследвания ,без нищо!Спирам ,че много ме е яд!
Ане писали сме заедно!!!Честито мила ,много много години още заедно!!!  bouquet
И последно да кажа че тази педиятърка на частно която преглежда ,целия град при нея ходи.за кво да говорим в тоя голям град една свястна педиятърка....Спирам!!!
Ане дано Бобо вече е добре,и го мятайте към Монтана да смени въздоха ,което според мен се отразява прекрасно!!!

# 638
Eeee, Ане, разведри обстановката с тази снимка! Прекраснисте! Дано ти се сбъдне желанието! Между другото и другите ви снимки гледах, големи симпатяги имаш!

Допълвам, че виждам реакциите! Да хора знам какво е положението, не ме разбирайте криво, просто ми се иска всичко да е наред, пожелателно си говорех...

# 639
Вики, Пиаф, благодаря!

Вики, четеш ми мислите.
част от лечението е смяна на въздуха,
та след месец и нещо ще го сменим поне за два месеца Simple Smile
Да, за Димитрова говоря Simple Smile

Пиаф, нали се съгласи с мен, като се обосновах.
Не обичам самозвани хора,
които разбират от всичко.
Дори на Мимиолетка само преразказах нашия случай,
научих много от Иринии,
но всеки случай е индивидуален, задължително подлежащ на лекарско
мнение.
аз не давам нищо без лекарско предписание.
лекувах борис с хомеопатия, и с инхалации предписани от друг лекар.
А за АБ на личната без Абиограма не искам да коментирам.
това е недопустимо.

# 640
Ане, честита годишнина! Да остареете заедно и да се радвате на внуци и правнуци, а защо не и на праправнуци  Mr. Green   Heart Eyes 
Гледам, точно на датата, на която е била сватбата, си родила и първото си дете. И при нас беше така, взехме се на 19.04, а на 19.09 родих Дария. Върви ни на 19-ки (м/у другото на 19.03 пък е св. Дария, а на 19.01 е родена пък племенницата... 19 ми е щастливо число, мдаа  Grinning ).

Аз пък, разчитам много на майчинската си интуиция, и на познанията си, които на моменти не отстъпват (за съжаление) на лекарските. Още преди година установих, че не мога сляпо да се доверя на GP-то, след като не разпозна пневмония на 3 дена. Да, вирусната не се чува на слушалка, но при такава кашлица и най-неопитния педиатър би трябвало да прати детето на снимка.
Тъй де, при последното боледуване есента, седнала срещу мен, хванала химикала и пита: "Какво да пиша?!" и аз почвам: "Ми ако искаш, нека е..., четох че... ".
Това не е нормално, но в името на доброто на детето си взех и аз да сглобявам диагнози. Също водя на частно, като сметна за необходимо.
И аз спирам, че...  Twisted Evil

Чакам новини за болните ни другарчета...  Praynig

# 641
  • София
Здравейте!
Пожелавам на Ели бързо оздравяване и скорошно излизане от болницата.
Ане-Честита годишнина-да хилядите заедно.

# 642
Флу, бързо да се маха това, което е налазило Елинка и скоро да сте усмихнати и вкъщи  Praynig
Леле, момичета, страшно е това, което пишете за лекарите  no
Нашата педи е и хомеопат. Радва ме много и непрекъснатия й стремеж към дообучение (все ходи на някакви семинари и обучения в чужбина), все търси информация... и винаги ми препоръчва да чета и да търся и аз информация в интернет. Обаче аз й имам пълно доверие, но то може да е защото Надя ми е здрава (ДНЧД  Praynig ) и не сме изпадали в "ситуация".
Желая от все сърце на всички ви здраве  Hug
Ане, прелестна си (-сте, исках да кажа), да ви е честита годишнината и да е вечна обичта ви!  newsm51

# 643
Аз се включвам с малко-подобри новини WinkВчера само сутринта имаше висока температура и от тогава не е вдигала,но до тази сутрин TiredВ момента е с 39,но мисля,че е нормално все още да има.Тази нощ спа спокойно и дишането и беше добре.А вчера,милото нищо не е яло,ама абсолютно нищо TiredТази сутрин обаче в 5 часа се събуди и яде Grinning И сега си яде,абе към оправяне са нещата Praynig
Силно се моля за Ели,да се опрявя по-бързичко и да няма пневмония PraynigГоркичките,толкова неща на куп TiredСтискам палци много силно за тях fingerscrossed
Ане,честита годишнина мила Пожелавам ви безоблачно щастие и винаги да вървите ръка за ръка гледайки в една посока  bouquetБила си много красива булка,а двамата сте много хубава двойка Hug

# 644
mimoletka, браво че се подобрява малката душица!

Ане, Анеее Simple Smile), хич и не е нужно да се обосноваваш даже  Hug
Тя работата е ясна! Тук, в тази държава, сега, ни се налага да си отваряме очите и ушите на 4 за всяко нещо, да нямаме сигурност и вяра на нищо... дълга тема и за жалост все-повече ми опротивява тази наша Б-я. Всичко е опошлено и принизено! Стоп. Мерси!  Laughing Да не ме помислите за мрънкало сега!  Praynig

След обед като слагах Крум да спи и не знам какво ми щукна да полежа при него докато заспи. Примрежила съм очи и се правя, че спя, а той стана в кошарата и се протяга към нещо. В един момент виждам как се прекътурва през решетката и пара. Не знам как успях да стана и да го хвана буквално за миг. А той се засмя, милия, изглежда не разбра какво щеше да стане. А аз.... 5 минути не мога да си успокоя пулса!
А никак не е още дошло време да сваляме предната решетка от кошарата, как ли ще я караме за напред  newsm78

Лелеее, от 16:00 до 20:30 нито един пост, пак аз. Редактирам да пусна малко свежи снимки, от тук нататък.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 20:36 от Piaf

Общи условия

Активация на акаунт