СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 783
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Хей Пиаф, този Крум много хубав бе  Heart Eyes  И голям фен на United colors of benetton  Mr. Green  Сладки снимки!

Мимолетка, радвам се, че отиват на подобрение нещата! Сега ако се чуят и добри вести и за Флу и Елинка, и ще е супер!  Praynig

Ние иначе сме си добре, наслаждавам се на последния месец в майчинство  Wink  От другия месец почвам работа пак. Нещо взе да ми се иска второ  Crazy  Не съм добре  Crazy  Но ще почакаме поне 4-5 години със сигурност  Wink  Друго, друго... довечера ще ме пускат градска отпуска и ще ходя на банкет с колежки  Grinning  Кеф голям  Sunglasses

# 646
  • София
Здравейте!
Вчера бихме последният Пентаксин и много ме беше страх,а Васко пък не гъкна нито при инжектирането нито после цяла вечер.Беше много послушен-дано днес не се прояви-чук,чук...
Ето моята втора торта-почерпка за 8-ми март на дамите тука. Heart Eyes

Извинявайте,че заприлича на тортен конкурс Joy
Шматка-тортата ти е много хубава и не прилича като на втора торта. Peace

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 12:42 от stefina

# 647
Ехо! Аз не пиша, но ви чета често!
Флу и Ели: двустранна бронхопневмония е, вчера са започнали антибиотик, малката е живнала...друго не знам и аз.
Ние сме добре, потготвяме изследванията за ясла. Марто е дивак.
А аз се уча да правя торти. Ето втория и третия ми опит:

Целувки от нас!

# 648
Здравейте, момичета!
болничките дечица да се оправят бързо! Hug
Стефи, благодаря за почерпката!Красива торта.
Шматка, поздравления  и за твоята торта.
Малката принцеса вади кучешки зъби и е много кисела днес.
От понеделник двете са и с конюктивит и на капки.Но почти се оправиха.
Лек ден на всички! Hug

# 649
  • София
Миличките  Sad
Моля, ако някой има телефон на Роси, да ми го прати на лични.

# 650
аз също бих помолила за телефон на Роси на лични.

Шмати, на това му се вика втори опит.
пожелавам ти с хоби и удоволствие да си изкарваш хляба.
забелязала съм - талантлив човек си.

Браво, Стефи!

# 651
Исках непременно да кажа, Пиаф, Крумчо ме раzмаzа от кеф. Прекрасеан е  Simple Smile
Ане, и Борко не е по-наzад..

Милите Роси и Ели  Confused малки дечица в болница.. не ми се мисли. Бърzо да се стабилиzира и да ги пускат дано  Praynig

Шмате, ама ти си направо виртуоz в моите очи. Стеф, ти също.. Иzобщо, какво ви става, момичета  Wink

А ние.. какво, какво ново.. Малката е терминатор, кротка и добра си е по принцип като характер, усмихната, но.. вzе да прави все поверче и повече бели. Оня ден например, батко й я намери хванала се zа опора zа тоалетната и стъпила с единия крак в кофата, с която мия пода.. пълна с вода, естествено.. И шляяяпа, шляяпа с такъв кеф, че се смях с глас. И такива раzни ми ги органиzира напоследък. Другата или по-другата седмица, ако е еzдрава, ще слагаме МПРто, реимуниzация. И баткото трябва да водя, че има профилактичен преглед, ще гледам да са zаедно двамата.

В понеделник, живи и zдрви, смятам да отида вече в градината. Да видя какво трябва, zа да я zапишат, нищо не zнам, нали ми е първо дете тука... Че е повече от крайно време. Но аz се мотах, мотах...  Embarassed

Това от нас zа сега.

# 652
Горкото Ели  Cry. Роси моля се бързичко да се оправи душичката  Praynig. Надявам се скоро да има добри новини от вас.
Ане, Иринка пращам ви телефона на Роси на ЛС.
Мимолетка дано и твоята принцеса да е добре вече.
Ане приказна булка си. Честита годишнина на патеричка.
Шмате какви опити бе жена  Shocked. Ти почваш направо от майсторския клас! Морската торта е уникална и като идея и като изпълнение.
Стефи и твоята торта е много нежна и красива.
За нас какво ново .... днес давахме секрет от носа, защото влачим една хрема от 2 месеца  Confused. Ще видим във вторник каква е хавата. Ясен от миналата седмица ме изненада приятно и започна да прави голямата работа на гърне  Heart Eyes. Очевиден напредък от яслата. Напоследък го е хванал някакъв период "мама" - всичко е мама и само като ми види гърба, и почва да реве неистово. Не се отлепя от мен, започнахме пак да се кърмим нощем и така. Чакам да мине  Rolling Eyes.

# 653
Има ли някакви новини за Ели?Надявам се вече нещата да вървят към по-добро Praynig
Далия вече е добре PeaceОт вчера няма температура и на контролен ходихме,всичко е 6 при нас WinkСамо апетит почти няма,но и това ще се оправи.Децата бързо се разболяват,но забелязвам,че и също бързичко оздравяват.Дано и при Ели е така.Много ми е мъчно за тях Sad
А тортите ви са невероятни  bouquet Досега все си мислех,че правя хубави торти,но ми разбихте на пух и прах тези илюзии WinkБраво момичета smile3501
Сега яко зъби ни мъчат и ето пак мрънка,от сутринта ooooh!Изпилиха ми се нервите тия дни smile3511
Спокойна вечер на всички  love001

# 654
  • София
Има ли някакви новини за Ели?Надявам се вече нещата да вървят към по-добро Praynig
Писах СМС на Роси.
Ето какво ми писа тя:
Преди час сложиха на малката трети поред антибиотик. Дано да не е алергична и към него. Биха го мускулно и много плака.  Sad Сложиха венозно Урбазон и дано да няма алергична реакция.
Мимолетка, радвам се, че Далия е добре вече.  Hug
Дано Ели се оправи по-бързо.  Praynig

# 655
Ох, миличките Ели и Роси...много ми е мъчно...дано бързо се оправят  Praynig  Praynig  Praynig
Иринка благодаря, дръж ни в течение на нещата!

# 656
Здравейте, майчета! Флу, пак да кажа колко се надявам Ели да се оправи бързо. Да минава по-леко. Мимолетка, радвам се, че Далия вече е по-добре.  Hug

Ние сме добре, вършеем из цялата къща и чупим наред.

# 657
Ох стискам палци Ели бързо да се оправи. Флу дръж се мила  Hug

# 658
  • Пловдив
За Флу и Ели, Praynig Praynig Praynig

# 659
Милото мъниче. Дано не е алергично към антибиотика и да му помогне.
Много мъчно ми стана, че са стигнали до болница.
Флу, дано престоя ви там да е възможно най-кратък, Ели да се пребори с пневмонията и скоро да ви изпишат!

Аз си мислих, че Ема имитира батко си и от него се учи да прави бели, но май всички мъници са така. И при Ема растат зъби и само хапе каквото й попадне.

Лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт