СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Миличката Ели,дано вече няма проблем с антибиотика и се оправя бързо!Много прегръдки и една молитва от сърце за вас двечките! Hug Praynig
Радвам се ,че Далия е добре! Hug
Шмате,Стефина,тортите ви са прекрасни!  bouquetМен само тая краста до сега не ме е хванала #CrazyВ момента съм на вълна козунаци и козуначени кифлички LaughingЛошото е само,че някой трябва да ги яде и аз доброволно се принасям в жертва Joy
За белите не ми се разказва вече...само тази вечер отмъкна чашата на един от гостите и се поля цялата;как се беше докопала до ножа за хляб не ни стана ясно,но всички изтръпнахме като я видяхме да стърже с него по паркета в средата на хола Shocked
Иначе в къщи си предаваме един вирусен ларингит(първо прочетох от Ирини за него,после се оказа ,че и Яна се е "обзавела" с тази гадорийка).Слава Богу не сме имали кошмарните преживявания на Джи и Далия,но педи ме предупреди за евентуалния тежък развой на болестта и се разбрахме в случай на задух и бавеща се бърза помощ да сложа една ампула урбазон.Сега цялото семейство караме вируса за 2-ри път Confused,включително и Яна.От сополките и кашлицата на 2 пъти повърна тази вечер,сега се успокои,дано няма повече инциденти и утре е по-добре Praynig
Пиаф,Крумчо много готЕн Hug
Приятни почивни дни!

# 661
E, не! Айде да ви се разминава и на вас danip!

Шмате, и на мен хич не ми се вижда да е опит това; сръчни ръце и добро въображение имаш! Стефина и ти изненадваш! Добре, че не обичам торти, пасти и подобни, че съм заразена на 100 % иначе да почвам и аз.

Dianchence, като каза за гърнето, как показват малките, че имат нужда, какво правят, или вие ги поставяте на гърне? Скоро трябва май и ние да започваме да се учим.

Приятни събота и неделя!

Моарейн, Сова, danip, благодаря! Simple Smile

# 662
МАЙ НЕЙМ Честит Рожден Ден, здраве, щастие, любов, радости, късмет да те съпътстват винаги.
Стефина, Шмати - страхотни торти сте направили, златни ръце имате.
Дано бързо оздравяват болните мъничета.
При нас няма ново, в предстартова треска съм -след 10 дена ще си пътуваме за България, та еуфорията сред малки и големи е голяма.
Хубав ден ви пожелавам

# 663
  • София
Добра ви събота момичета! Дай боже здраве на всички дечица Praynig! Най вече златокосата Ели да оздравява, и че без мама Флучия тук е пусто Hug
Утре купона ще го бъде нали - ЖЗ! Суит , получи ли паричките?

МАЙ НЕЙМ рожденичка ли си - да си жива и здрава и все да ти е усмихнато! ЧРД!  bouquet

Пратих децата за през деня при другата баба с татко им, а аз се хващам да поработя, няма край
 ooooh!! Баба Марта люта, тупа си чувала!Ккъв студ е навън бррррр! Но пък е някак светло и приветно Party

Моля мамите от София, на които дечицата са на частна ясла (Дианченце и други) да ми напишат коя посещават и доволни ли са, че мойта Мила е на стотни места по класиранията към момента Thinking

А някой да ми препоръча жена за чистене, домакинска помощ и цени? Благодаря.  

Хубав ден!

# 664
  • София
Здравейте!
Мерси за комплиментие за тортата ми. Hug
Васко има малко температура от ваксината -37 и буца на ръката от 6см. диаметър-слагам компреси.
Мерихме го тия дни 11200гр. и 82-3см. легнал,а прав 78см. ooooh!За 1м.10 дни е наддал 500гр.позакръглил се е ,има пухкаво на гушката и ръцете-пу,пу-а ,ако знаете как трудно се храни капризника,но явно кърмата ми е хранителна. Peace

# 665
  • София
Днес получих СМС от Роси- Ели е по-добре, играе си, храни се. Лошото е, че отново е направила реакция към поредния антибиотик и лекарите се чудят какво да й слагат.  Sad Предадох й поздрави от всички ни и й писах, че ги мислим.  Peace

Тези дни ми е много сдухано. Confused Седмицата ми беше доста тежка, а вчера Галина се събуди с хрема. Времето е отвратително и въобще....баба Марта побърза да си покаже сприхавия нрав. Laughing Надявам се поне утрешната среща да ми разведри настроението. Много ме е яд, че Галето пак ще пропусне партито.... Sad

bora, получих парите, благодаря ти! Hug Превели са ми пари още Ради, Дианченцето и Елена. Нещо доста пооредяха редиците.....дано се съберем поне 10-ина човека. Rolling Eyes
Така или иначе, сигурна съм, че пак ще ни е весело! newsm44

Стефина, да му минава бързо реакцията от ваксината на Васко!

Шмати, Стефина, тортите ви са чудесни!  bouquet 

За последно пак да напиша:

Осмомартенско парти утре, 7.03., 11ч.
Барбарони, жк. Гоце Делчев
ул. Киро Тулешков 16
автобуси 76, 73, 74
тролей 8

# 666
Силно стиснaти пaлци и от мен зa мaлкото Ели  Praynig Моля се бързо дa се възстaнови.Роси силно те прегръщaм милa.По товa време минaлaтa годинa бях в същото положение и знaя колко ти е тежко Hug Целувки зa теб и мaлкaтa куклa.Скоро ще сте си в къщи Hug

# 667
Измайсторихме страхотен подарък за партито Grinning

Суити, още веднъж съжалявам, но нямах никаква възможност да ти преведа парите предварително в това ужасно време! Много кофти, че ще трябва да си без Галина - и дано се съберем повечко.

А за Флу и Ели... нямам думи... дано мине по най-безболезнения възможен начин!

П.П. Абе, другарки, по колко страници трябваше да са темите?!

# 668
По 50.

Влизам само виртуално да гушна Ели и Роси и да им пожелая от все сърце скоро да се върнат у дома здравички. Мило мамино детенце, какво му дойде до главицата.
Ако има други болни мишленца, бързичко да оздравяват и те.

# 669
  • София
Едно късно включване с добри новини от Роси. Последните кръвни изследвания на Ели са много по-добри и утре ги изписват, за да се долекуват вкъщи. Допълнително ще й правят изследвания към какво НЕ Е алергична и ще предпишат имуностимулатор.

Параход, по-важното е, че ще сте там.  Wink Нямам търпение вече да ви видя всички! Heart Eyes

Хайде, лекичка и до утре!

# 670
Ура! Суити, страхотна новина донесе.  bouquet
Весело изкарване на утрешната срещичка.

# 671
  • София
Миленка, зарадва ме посред нощ.  Hug
Много се радвам, че нашите момичета се приберат вкъщи.  Peace

# 672
Току що привърших подаръка , ако излезе много грозен, да не се сърдите  Wink

Суитии, страхотна новина. По описанията, които чух за отсделенитео... оф, не ми се говори, може ли да например да няма топла вода в болница?!
Важното е че Елинка е добре  и ще си е вкъщи.  Hug Hug

Хайде, до утре момичета. Да но не се успя само.. Wink

# 673
Може ли едни отцепници да се присъединят в последния момент наготово на срещата Embarassed

# 674
Здравейте, майчета! Много се радвам да чуя добрите новини за Ели и Флу. Малка душичка, много й се събра. Хайде гушки и щом е у дома бързичко ще се оправи  Hug

Ах как ви се радвам за срещата днес. Как ми се иска и ние да сме с вас. Ама ще чакаме снимкитеее Simple Smile

Стеф, Шмати, много хубави торти сте сътворили.  Heart Eyes И аз все се каня да направя нещо по-така, с украсата имам предвид. Иначе на вкус ги докарвам. За имения ден на майка ми бях правила торта Гараш за първи път. Облизахме си пръстите и питахме за още. Ама съм скромна де  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт