СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 756
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА!
МИНАВАМ ДА ПОЧЕРПЯ, ЧЕ НАШИЯТ ТАТКО ИМА РОЖДЕН ДЕН ДНЕС.

ТОВА Е МОЕ ПРОИЗВОДСТВО!

# 676
Да е жив и здрав.  Да има успешна година и да изкарате чудесен празник днес.

# 677
Ох, много сладки страници изчетох - със сладки торти и сладки деца! Браво на майките, все на сладко да ви върви ...   bouquet
Дано Ели се оправи скоро  Praynig, милата къдрокоска, не знам какво изживява майка и ooooh!
Аз взех да се замислям за яслите, по принцип замисъла беше Данчо да си е вкъщи до 3 години като е записан в детската градина от бебе и да го гледа свекърва ми, но май няма да стане работата.
Аз ще почвам работа чак наесен, но не виждам как ще изкарат зимата, бабата е доста възрастна, а на малкия бандит му се дивее ...
Ето скорошни снимки от нас: http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=161395&id= … d=106364792723322

# 678
Здравейте,
исках да пожелая весело иzкарване на сращата - парти, но ето кое време стана, вие вече сте приключили  Crazyж Айде някой да каже какво, що...

Много се радвам zа Еличка и мама, дано вече са си в къщи и Флу пише скоро, Флу на теб  bouquet , а zа Ели  Heart Eyes

И малката от снощи иzведнъж ми е с една от онеzи ужасните хреми, от които сън няма  Tired
Брат й е от няколко дни, та сега и тя.. Ваксината ще се отложи. Но явно и двете сме zабравили какво е, та нощта беше доста тежка.. Като се zамислих, те не беше боледувала иzобщо(дори и обикновена хрема не е имала от толкова) от около.. има към 8 месеца  Shocked Та като се zапочна, събуждане, рев, рев... не може да си смуче бибата, а се опитва. От което реве още повече, чак се нервира и я маха, а после пак си я търси, абе цирк. А пък кулминацията дойде, когато й пръснах спрейче в носа, така се уплаши (zатова каzвам, че съвсем е zабравила какво е това), че се zахласна направо  ooooh! И такива работи.. Та аz точно наскоро си мислех, че вече са големички и една хрема няма да е вече толкова голяма трагедия, както когато бяха малки бебета, а ще я понасят вече по-лесно. Но нищо подобно, явно съм се объркала доста, поне zа мойта щерка  Wink
И исках да попитам, при вас (с хремавите наскоро бебоци) също ли е все още толкова неприятна простата хрема? Май нямам спомен до кога е толкова гадно...

# 679
  • София
Май първа ще се отчитам за партито. Grinning  Беше много приятно! Дойдоха anamar, bora, Ради, Дидка, Дианченцето, Мона, Шмати, Параход, Елена, Асето, Ирина и галинеус. Мамите се бяха постарали да донесат или изработят хубави подаръци и мисля, че всички останаха доволни от томболата. Wink
Ето малко снимки. Ще чакаме повече /и по-професионален/ снимков материал от мъжа на Шматето, вкл. няколко общи снимки. Simple Smile

http://september2008.multiply.com/photos/album/137/137
/който няма паролата за албумчето- на лични/.

В клуба остана забравена детска синя чаша с накрайник на Авент. Не посмяхме да я вземем, защото не бяхме сигурни дали е забравена от нашата група. newsm78 Помолихме момичетата да я приберат.

/Аз пък забравих да върна химикалката на Параход или анамар(?), за което се извинявам. Embarassed).

Григчо, защо не дойдохте? Не съм влизала изобщо през деня във форума и не съм видяла, че си писала. Confused

Галина74, честит празник на съпруга ти! Май ще добавим на първа страница и списък на майките-майсторки на торти. Wink С какви кремове беше отвътре вашата?

Деси
, няма в скоро време оправия с гадните хреми. Sick Някъде докъм три години поне.... Rolling Eyes Дано поне при Ана-Мари да е само това.

При Галето има малко подобрение- след дългия следобеден сън температурата поспадна от само себе си и сега е около 37.2, иначе беше между 37.5 и 38. Има гъста хрема и отвреме-навреме кашля, но смятам, че е от сополите. Утре ще ходим при педиатърката да я види.

yani_cat, нещо не ми се отвориха снимките....добавила ли съм те във Фейсбука? newsm78

# 680
Страхотно парти, жалко че вече не живеем в СФ. И децата са страшно пораснали, някои даже не можах да ги позная ... Моето детенце като го виждам всеки ден и не ми прави впечатление, а тук някои дечица ги помня като бебета от снимките, а сега колко големи са станали  Heart Eyes
Суит добави ме - Яна Тасева, и който друг иска също ...
Лека вечер!

# 681
Само да кажа, че и други изработвахме подаръци, но Шматката с нейните направо ни скри шапката! Не само жестоки, но и за всеки!

И от нас снимки скоро, ама кога...

Суити, не се коси за химикалката  Wink Ние благодарим за всеотдайната организация.

# 682
Много се радвам за добрите новини от Флу! Замислих се за антибиотиците и за алергичните реакции.Няма ли някакви тестове да се провери първо, както за упойките има? Незнам това към 4 антибиотика да има реакция ми звучи ужасно и страшно!Питам, за да знам просто, дано не ми се налага де.
Суити благодаря за снимкте, чакаме и още!Септемврийчетата са ни вече големи дечица, а мамите им все повече се разкрасяват!
Ще ми бъде интересно да разкажете за подаръчетата, кой какво е получил.

# 683
Жу, има тестове, ама въпросът е дали ги прилагат...  Confused 
Радвам се  за добрите новини при Флу!

# 684
Здравейте, скъпи съфорумки и дружки! Честит Ви празник, майки и любими дами!

# 685
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ - мами, съпруги, бизнесдами, служителки, домакини, любовници, чаровници, хубавици, омайници.... Бъдете себе си във всяко едно действие! Бъдете женствени и сейте прекрасни емоции! Бъдете обичани и обичащи Hug

Ехоооо Heart Eyes Страхотно си изкарахме вчера и честно казано ме хвана яд, че компанията беше малко скромна, но пък за тези, които не дойдоха да кажа - изтървахте много мил празник със задушевни разкази Wink
Деси, слънце, съжалявам за тежко прекараната ви нощ Sad
Това с хремите е ужасно. И като те четох... се замислих... Любото всъщност почти непрестанно е от хрема в хрема... а помежду покашля. Все още няма нито една ваксина, напоследък основно поради тези покашлящи (как да го нарека)... ситуации. Уж е здрав, през деня не се спира, но нощем на заспиване и сутрин на събуждане кашля. При това явно има секрети... Снощи дори се позадави и явно му се събра много та повърна малко лиги... Пък си е здрав. И сополи навън скоро не ми е вадил. Всъщност поне от месец не е имал течащи хреми...
Та... мисля, че това е, защото много малко го извеждам. Все имам какво да свърша или да НЕ свърша вкъщи  Wink и то милото цяла зима или си е вкъщи, или ходим по гости... Трябва в най-скоро време да си поправя това поведение, само че днес като погледнах през прозореца и се втресох направо... Да си ходи тая зима, да се маха надалеч... да се хванем за зелено.. Wink

# 686
Честит празник, мили момичета! Желая ви да сте обичани, уважавани и щастливи   bouquet

След около 15-ина минутки започва "на кафе" по НТВ. Гости ще са Бу, Шаманката и кърмещи мами, ще говорят за кърменето - ако искате, гледайте  Grinning

# 687
  • Пловдив
Здравейте и честит празник на всички-да сте мн.здрави и щастливи!
Разгледах снимките и отново съжалих,че не се познаваме на "живо"
Ние сме добре,ваксината мина и замина без усложнения.Моника щурее и расте.Сбатко си са голяма комбина.
На всички болнички пожелавам бързо възстановяване .
Хубав празник на всички! Heart Eyes

# 688
  • Бургас
Момичета, честит празник! Весело изкарване и много любов!  Hug  bouquet

# 689
  • София
Честит снежен 8-ми март и от нас!
 Hug

И аз да кажа. супер беше партито. Дано да пуснат и още снимчици.

Общи условия

Активация на акаунт