но сигурно за мама Ради съм си мислела,
затвоа и така писала:)
Мамо Ради, как си?

Люска, а ти как си? За теб се сетих също. 
Люска, а ти как си? За теб се сетих също.
Никаква сложна подготовка не сме правили.
Няколко момичета също дойдоха в последния момент. Който не беше успял да донесе подарък, просто не участваше в томболата.
А Зоя е страхотна! 

Защо така драматично тълкуваш нещата? И друг път ми е правило впечатление, че си склонна да се подценяваш и от възможните варианти да избираш първо негативните....
Все пак, нашето общуване е основно в тази тема, не във Фейсбук. Мисля, че постовете ти тук винаги намират коментар, съпричастие и симпатия. Това е важното, а Фейсбук си е отделен сайт, който няма общо с нас. 
Много хубаво, че вече сте у дома! Дано да забравите за тези дни и да не се повтарят повече! 
Не си спомням преди да е имала такива храчки.
По принцип Цефзал /АБ-то/ се дава също и при остри синузити и ринити, така че би трябвало при следващите приеми да повлияе благоприятно.
И прекрасно, че вече е добре дребосъчето. А теzи алергични реакции (дано не стана смешна с тоя въпрос), трайни ли са, или друг път не е zадължително да се проявят? В смисъл, дали може да е сега от.. претоварване на органиzма й стнало, или нещо такова? Дано мине всичко де.
Чак да ми се иzвиняваш, моля недей
Иzобщо не беше толкова рано, кой да ми zнае идиотските режими на ставане и пак лягане
Ти иzвинявай, че така те... , ама покрай хремата тия дни, не бях се наспала и zатова така... бърzах 

... дано бързо се възстанови организма на къдрокосата ти красавица, че след толкова "проби и грешки"
не ми се мисли в какъв хаос е имунната й система

Присъединявам се към всичко, написано от теб.
Радвам се, че Галето е по-добре. Желая й и Честит имен ден. 

Да е много здрава и палава 

)Помня,че беше почти както аз я готвя ,но имаше нещо специфично...
Тогава реших ,че ще го запомня,ама не успях 

И така.... Деска, силно се надявам малката да израсте част от тези алергии. Днес й взех направление за детски алерголог и като й записах час докторката ме отряза - каза, че не можела на толкова малко дете да направи тестове срещу всички алергии и да съм отидела, когато й изпишат дадено лекарство и преди приема му да я изследва само за него. Доста се обърках честно казано, не очаквах такъв отпор. Напоследък ми е много криво с тези лекари. Загубих вяра във всичките. Харесва ми идеята на Ане за класически хомеопат и мисля да разпитам Асето за добър такъв, но не знам дали мъжът ми ще одобри едно такова лечение при сериозно заболяване в бъдеще, недай си Боже! Иначе педи ми препоръча друг алерголог в Медицинска Академия: д-р Мустаков. Утре ще позвъня да видя дали и там ще ми откажат. 

.Суит-твоето мнение е ценно за мене-добре си ме преценила.
Хубавото е ,че разбрхме доста мнения относно Фейса.