СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 771
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
addicted™  Hug

споко, няма страшно, има си периоди човека.

Борис пък едва ли не култ издига това акУУУ.
почна да си казва, в гърнето бърка  ooooh!

Чувала съм, че някъде в страниците на литературата по психология,
пише че децата наистина приемат акитата за нещо лично, нещо свое и
неприкосновено ( леле че описание)
затова в един моемт се крият и действат,
за да не им го вземат или да останат насаме с процеса.

А прояде ли Любо?
Борко, може да се каже че да след НГ, чукам а дърво.

Ина, я направи едно хубаво картофено пюре на Сми,
с масълце:)

# 61
  • София
Любо прояде в десетия си месец. има периоди на "въздържание", но сега си хапва.
Любима закуска зърнен микс със сирене - 300 г  Shocked за него това е супер много. като се има едно на ум, че е кърмен до преди половин час. гледам плодове и зеленчуци до края на деня да му давам.
бях чела как се чувстваш в резултат на "нощното висене на гърда". все едно, че аз го бях писала.
ние с това приключихме много лесно. после мина през период на неспане. сега заспива късно и след първия сън го взимаме при нас, ако не е гушнат още при заспиването де. но това не ми тежи.. напротив - някак ми е много сладко да го гушкам  Heart Eyes  кръста и гърба са си ок така. само да спи  Praynig
  bouquet

# 62
Ина, я направи едно хубаво картофено пюре на Сми,
с масълце:)
Пробвах го, макар да знаех, че няма да имам никакъв ,спех. Той пък пюрирана храна направо крещи като види.  С плодовете е ок, хапва си, обачеееееееее ...... другото е мама мия. Чакам да мине И този период, това е вече от повече от месец май..... викам - време е за следващата щуротийка сладка!

# 63

.... и че за децата това е като част от тялото им - не само акито, но например косата и ноктите също  Peace

# 64

.... и че за децата това е като част от тялото им - не само акито, но например косата и ноктите също  Peace

Потвърждавам  Laughing
Няма сресване, а ноктите все на сън ги режа  hahaha
Надя като каже "акУуу" и веднага тича към WC-то, но с нея трябва да е този, на когото е казала. Не може да сподели на баба си, пък да отида аз с нея. Все едно баба й я е предала Wink

# 65
Роси,  днес положението тук е по-добре. Вятърът не  беше толкова силен, колкото вчера.  Peace
Ние пак излезнахме със шейната, този път се запознахме с един "батко" на 9 години, който беше много въодушевен, когато му дадох да дърпа шейната.  Накрая даже успя да обърне Сияйна в една пряспа.Mr. Green  Тя не  се разплака, а беше много учудена, хапна  си и малко сняг.  hahaha Joy Joy Joy

И моята девойка няма сресване, а рязането на ноктите и смяната на памперс са си силова тренировка. Голям отпор срещам. Crazy
От няколко дни се катери на дивана в кухнята, а там има едно цвете, телефон и  други твърде интересни за нея нещица.  Sunglasses
Баща й като й се скара и веднага ревва, мен много не ме базари, като реша да се правя на лоша.
Такива ми ти работи...  Wink

Дано Жужа скоро се включи с добри новини! Praynig

# 66
Момичетаааааааа  Grinning
Влизам с една огромна усмивка на лицето-да споделя с вас моите вълнения!!!!!!!!!!!!! Grinning
Мисля,че съм споделяла с вас много назад в нашите темички,че татко е доста болен-на хемодиализа ,с хиляди неприятни усложнения от нея....и постоянно се влошаваше...НО!Вижте!
http://novinitepro.bg/bulgaria/sestra-dari-zhivot-na-brat-si.html
Щастлива съм!Обичам ви,че сте до мен и мога да споделям с вас не само неволите си,но и хубавите моменти в живота ми!  bouquet

# 67
  • София
Пенелъпи страхотна новина мила!
Радвам се много за вашето семейство.
Благодаря че сподели.  Hug Heart Eyes

# 68
penelopi,  аз го гледах тов апо новините. Мъжо бешще мн впечатлен Simple Smile мн се радвам за хубавото развитие на нещата  Hug

жуже, как сте?

флу, даде ми идея с тази 3 сливица - сега събирам малко инфо за докторите и ще гледам др седмица да я водя. ако не друго поне специалист да я погледне/ макар 4е не се знае и той как ще ме ошашка с някоя глупост/.

аддиктед, аз ивка тотално съм я спряла от гърнето - стои си в банята и тя само ходи да наднича, за да с еувери, 4 е там, но толкоз. Ще се учим по-късно явно, но при това сърдене и категори4но отказване да седне реших, 4е няма смисъл.

Ние тук сме като в сибир. Мн сняг - не помня да съм виждала пове4е и то да задържи толкова дълго тук. Ивка само зяпа у4удено и посяга да си хапне  Crazy

Малко извън темата - снощи бяхме на театър. Слаба игра, кофти /бих казала/ пиеса. Ивка беше при баба си и е ревала до 23 и 30, след което е заспала от рев. До 3 с е въртяла неспокойно, а след 3 и 30 отново запо4нала да реве през 15 мин. Тази сутрин като отидох да я взимам всички ме гледаха с къси-дълги без да могат да ме фиксират/включително и Ивка  Laughing /. Доколкото разбрах билиса като в кризисен щаб - всички спали с дрехите, в разли4ни стаи и в пълна готовност да ми я водят посреднощ, ако се наложи, защото ги заплаших, 4е и да ми звънят аз няма да отида  Mr. Green
та така... чудя се докога ще продължаваме с тази болезнена привързаност  newsm78 положението е най-тежко с приспиването. Някой да е има идеи?

# 69
Пени, много се радвам, че сподели щастието си с нас. И силно се надявам това да е поредната малка стъпка към разрешаване на болезнения проблем за трансплантациите на бъбреци в нашата държава. Аз се интересувам много от темата по лични причини и така да се каже имам определени пристрастия. Браво още веднъж за чудесната новина!

# 70
Пенелъпи, чудесна новина. Много се радвам. Не можах да гледам материала тъй като "читанката" ми е за преинсталация, но в мига в който Мили мой стане от неговия компютър ще ида да го изгледам.
Дими, страшно ви завиждам. Аз хич не съм домошар, но от два дни ми се налага. Crazy Изкарвам Дребосъчка за по час сутринта и се прибираме с протести и рев. Не понася студа. Въпреки, че е облечена и топличка, ръчичките й измръзват и настават едни протести...Полудявам у нас. Тя иска/изисква 24 часови забавления, а на мен или не ми стигат силите или фантазията. А си мислех, че последната ми е в повече...
 Памперси?! Ама какво е това!!! У нас седи по гащи, а преди да излезем настава битка да обуя еднократни гащи. Тя не понася памперси от време оно, но и на гърне посмъртно не мога да я сложа.
май май, изтървала съм май нещо. Какво за третата сливица? Аз мисля тези дни да ходя на класически хомеопат да видим какво ще правим с едно запушено носле без секрети. Така е от 15 дни. Всъщност страх ме е от алергия. Брат й от как се е родил е с алергичен ринит, аз също съм с перманентно запушен нос.
Дано Жужка са добре. Писах й на лични за вирусите. Не се е васвала.

# 71
Майчета, включвам се е един бърз въпрос. Утре сме на гости на колежката ми в новия им дом. Вчера обикалях за подарък и всичко ми се струва толкова тривиално или по-скоро еднакво, че не можах нищо да избера. Моля, да се включите с предложения. Благодаря ри  Hug

# 72
Майчета, включвам се е един бърз въпрос. Утре сме на гости на колежката ми в новия им дом. Вчера обикалях за подарък и всичко ми се струва толкова тривиално или по-скоро еднакво, че не можах нищо да избера. Моля, да се включите с предложения. Благодаря ри  Hug

Аз съм по малко по-нетрадиционните неща. Идеите ми са - ей такова менче (http://media.snimka.bg/5074/016403256.jpg ) или дървена лъжица/ точилка/ гаванка за счукване на орехи и чесън, такива неща. Може за настроение - едно руло от тоалетната хартия с вицове, напечатани на нея. Може и торбичка със символи (аз получих такава за Владчи, когато ми идваха едни гости) - например камък за здраве, малко сол и захар за еди-какво си, и т.н.  Peace Успех и после кажи какво си избрала  Crazy

Редактирам:
Пенелопи, чудесни новини!!!  Hug

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 10:30 от Нели :)

# 73
  • София
Здравейте!

Пенелопи-много се радвам за добрата новина за мъжа ти.Браво на сестра му.
Нени 78-ами ,ако обича да домакинства защо не и подариш едни форми за мъфини или още по-добре,ако има при Вас силиконови,може и силиконова за кекс.Нещо,което да и служи,защото иначе трябва подарък ,който да и пасва с обстановката и обзавеждането в тях.
Ето Васко в шейната.

Това куче ни е другар от както се е родил Васко.Обича да е с майки с колички и деца-пази ги,но лошоте е ,че другите кучета лаят по нас и ме е страх,понеже то се крие в краката ни.

# 74
Честит имен ден на Максим на беба28 и на Максим на J.U.L.Y

Нека носят с гордо вдигната глава готиното си име, нека то се споменава винаги по хубави поводи и да бъдат много здрави и щастливи малки мъже!!!

Пенелопи, чудесни новини, зарадва и мен!!!

Ха добро ви утро сега, момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт