СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 915
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
А Петка, те на чуждо място са други деца. Mr. Green Много се радвам, че добре се справяте с адаптацията. Мен не ми е проблема в тръшкането, той ни е от лятото. Тогава ми беше много смешно, щото Маги беше запетайка и просто ми изглеждаше като голямо човече в бебешко тяло. После това спря. Мислех и че това е било пубертета и бързо сме го минали и се зарадвах. Да, ама не. Сега всичко се повтаря и то със страшна сила и ме притеснява не самото тръшкане, а това че посяга да ме бие и ме скубе, смъква ми кичури. Вчера ритна баща си 2 пъти с все сила в главата. Ядът и беше породен от една наша целувка. А кучето ooooh!, за него не ми се говори. Обмислям варианта да го спася за известно време при родителите ми. Маги ще му види сметата, неконтролируема е. Разказва му играта на горкото, а аз си го обичам.

# 541
Здравейте!
И ние сме в кюпа с бебешки пубертет. Тръшкането си ни е от доста време, въпреки че не й обръщам внимание, когато се тръшка, тя продължава.Вкъщи ляга по-корем, а навън сяда и хората все ми казват, че била паднала или други направо си ме питат защо сяда  hahaha Моарейн и ние адски много обичаме деца, като ходим в парка си харесва някое и се лепва за него, гушка го, иска много да си играе с дечицата.Но ме е страх да я водя там, защото като види някое дете да се люля по-силно на люлка иска само там да ходи и се тръшка и реве.Обикновенно обикаляме около блоковете и гоним кучета и котки. Ники, майка ми имат куче, но те много си го обичат и си го гледат като детенце. В началото и Криси много го тормозише, но баща ми я "възпита" да не го бие, а да го гали.Сега много рядко му посяга, само го гушка и гали.Мен също ме шамари от време на време, но то е от радост и това почти я отучихме да прави. Криси си спинка вече в кошарката, самичка, буди се още нощем.И ние сме с 16зъба, но май скоро ще вадим и последните 4ри(надявам се наведнъж, досега ми ги е вадила все така).Посоянно си бута някое пръстче в устата и тези дни доста взе да се лигави.Иринка по принцип се сменят, но аз имам 2 млечни зъба, които си ми остават постоянни.Правиха ми снимки и се видя, че няма други отдолу.Прави ми впечатление, че се всушва и ме разбира много добре.Когато плаче за нещо, аз започвам да й говоря като на голям човек, бавно и много спокойно, гушкам и целувам!Когато има "кризи" само така се оправяме.За яслата и аз се надявам да ни приемат през юни, новото крило е почти готово(само обзавеждането им остана).Криси и тя се кокони, разнася се с разни чанти на рамо, "слага" си фибички на косата, ластичките си ги слага за гривнички, има все има нещо окичено на врата, днес и червило си сложи, обожава да се маже с разни кремове, сресва се.Много обича и да чисти минава с прахусмукачката, след това стирка и накрая бърше праха, след това готви...общо взето не се занимава много много с играчки, да не кажа въобще.
Лека и спокойна нощ!

# 542
Тя обича кучето, и непрестанно го милва и му "говори", но хванат ли я бесовете стой та гледай едвам и го изтръгвам от хватката. Преди време и тя се успокояваше като я гушвах и целувах,но сега става само по-зле. Оставям я на зземята докато и мине, а не съм сигурна, че трябва да гледам така безучастно. А иначе реве ако види как деца играят бурно (игрите и наподобяват бой, викат, пищят...) и бърза да ме моли да ги разтрвавам. Не обича да се повишава тон, но не мога да разбера защо тогава е агресивна спрямо нас. Поне по една истерия дневно има, това от понеделник на сам.
Аз съм през пост тази вечер тук, но искам със сродни души да споделя.

# 543
Хм, даммм, у нас е подобно, има някакво тръшкане. Обаче баща й ме иzнервя повече в такива моменти  Rolling Eyes Всичко и дава, ей, откачам. Не съм вярвала, че може да е толкова.. раzмекнат  Crazy С Крис не беше, и не е такъв. То не че аz много й откаzвам, но все пак, има няяякакъв поносим предел. А и освен това (е, може би трябва да кажа все още  Wink ) аz доста лесно я zалъгвам/отвличам вниманието zа сега.. та става, не е нещо невъzможно.. Но той.. мале...

Петка, zа сега у нас единствената дума на немски е твърдо и точно на място "НАЙН"  Laughing Няма "не", само "найн" иzполzва. А дори не мога да вдяна от къде, zащото още не ходи на градина, а в къщи грам не си говорим на немски..
Иначе все още не свърzва думи в иzречение или нещо подобно.

У нас пък на почит не е гримирането, тъй като аz полzвам малко грим и го правя доста бърzо, а бижутата  Flutter Не шнолки и ластици, zабравете.. а герданчета, гривни и пръстени, умира си просто zа тях. Накичва се с каквото докопа от някъде, отива на огледалото се почва едно "ауууууу"...

# 544
добро утро, дами

Моята деница , също ми яде телефона, микрофона беше развален и си купих нов Нокиа, мъжът ми го носи на поправка и сега старият ми вече работи, Новата нокиа е още в гаранция, но деница изля кафе върху нея и се га батерията ми се прецака и всеки ден трябва да се зарежда
В тоалетната изпусна една лъжичка , точно когато аз пусках водата, стана за миг, сега явно е застанала накриво някъде и водата не тече така обилно
Деница също обича да се кипри много, взима ми червилата, гримове и иска да си играе с тях, обича много когато и реша косичката и после да се оглежда в огледалото, играе си с герданите ми
Приятен и хубав пролетен ден днес на всички

# 545
  • София
Здравейте!
Значи Ники била Рафаела,аз помислих ,че е Деси- Сова. newsm78
Да Ви разкажа и аз за Васко- като е гладен си носи лигавника и си дърпа стола за хранене към масата и ли пък ме води на леглото за сукане,а от няколко дена вечер разбира кога е готово яденето  и отива дърпа баща си за ръката,вика му пап-пап и го води в кухнята и му показва стола му.После отива и да вика кака си.Обожава да яде от тавата още като е във фурната-най-му е вкусно така полусурово да си хапва Grinning.Много разбира вече-като говорех за вратата на тоалетната тези дни той отива там и паказва.Разбира всичко-занеси това,донеси онова,помага ми като простирам дава ми щипки.Много обича да слага пране в пералнята особинно чисто-все там пъха нещо и иска да му я отваряме.Той също като не му се угоди почва да се тръшка,да реве.Тия дни се научи  да го вдитам при шкафа със срадките и солени неща и цял ден вика-ааа и аз го дигам ,а той си избира нещо от там,което в повечето случай не яде ,а захвърля някъде.Като иска да суче ми дига блузата на кръста и почва да се подмазва като ме целува по кръста-много е хитър.Научил се е да отваря щипки с уста и да си прищипва пръста и ние да му е махаме и после да му целуваме пръста.Тия дни също му е много забавно да бута 4 камиона едновременно и ги вози из цялата къща.Ккака му понеже все не го иска и той като влезе при нея първо я целува да я размекне-голям хитрец е и страшно много любвеобвилен-целува всички.
Това е не се сещам друго Heart Eyes

# 546
Идвам да почерпя за рожденика ми, става на 33.

Тази сутрин казах на Надя, че трябва да поздравим тати с "Честит рожден ден" и тя заповтаря "ден-ден", а пък той вече беше излязъл  Blush
И аз се бях запритеснила относно поведението й, но като ви чета, се успокоявам. Даже след като ви прочетох, реших, че при нас нище не е  hahaha
И кокона не е колкото вашите, но онзи ден се карахме за една блуза. Тя си я извади от скринчето, а аз ровех из другите блузки. Надя като ме видя, че не й обръщам внимание на избора, така се разпищя и дойде да ме бие през ръцете, да се махна от чекмеджето. Даже започна да го бута да се затваря  hahaha

# 547
Гарденийка, да ти е жив и здрав рожденика. 
Стефи,  Wink. Хич не се тревожи и аз  така кръщавам.

# 548
Гарденийка да ти жив и здрав рожденика и много да те слуша!

При Криси има дни, в които иска постоянно неща, които не може.Понеже те са качени все някъде на горе, тя върви навсякъде с дигнато пръсче и "ъъъъ-ааа", "ъъъъ-ааа", понякога полудявам  Crazy Много добре знае, че не може, но явно изпробва търпението ми.Накрая вече като не и дам нищо, ляга долу и ревееее.В тези ситуации, изчаквам първата вълна да мине и тогава й говоря, като я насочвам към  играчките й.Действам на принципа "не може да си играеш с това, защото....но може с това или това..." Една вечер беше седнала върху мен да си играем, но доста дълго около 1час, накрая й казах да отиде да си играе в кошарката, ей така на шега.А тя слезе от мен, отиде в кошарката и почна да си играе.  Heart Eyes

# 549
Здравейте, мацоранки!!! Помните ли ме  Laughing Laughing Laughing

За пубертет се готвим, тъй ли да го разбирам, цъ цъ цъ, пъказ очаквах цигарите и бирата да дойдат поне в гимнацията  Joy Joy Joy Ма ако е време, срещу развитието можеш ли вървя..... шегувам се, разбира се.
Стилианчика не съм сигурна, че се тръшка, поне не в смисъл на ядосано такова и непокорно. Той тръгва да залягва по земята и пода и се хили като обезумял, така че няма вариант, в който да му се изнервя или ядосам. Такава муцунка е.

С храненето нещата вървят към по-добре, пу пу , прояде отново готвени манджи на обед, но пък сега се забелязва тенденция да яде на обед само навън, вкъщи в столчето пак се дърпа и грочи да повръща, но поне не винаги. Отдъхнах си, честно казано, че това продължи почти два месеца.

Аз за ясла хич няма и да се пробвам да подавам документи, защото не смятам да го давам. Ще си се гледкаме до около 2 години и половина поне. После или аха аха ще родя, или ще се върна за малко на работа - бременна, хи хи хи, или ще стане нещо, което не съм си и мислила, че може да стане. Та ..... ще видим де.
Иначе сме ок, предстои Пентаксима, и консултацията на годинка и половина, но това в средата, дори и втората половина на март.
Щъкаме навън много, напоследък по цял ден, понеже така и така вкъщи не ще да спи много, поне да е навън на въздух. Сънят е в същото количество, не се минава да спи повече и това е. От сън спомени няма си мисли мойъто дЯтИ и яко действа.

Болничките - да оздравяват, на новите ни ученички - радвам се, че адаптацията им върви успешно.
Аз съм винаги тук и чета и съм в течение на всичкооооооооооооооо. И чат пат идва момента и да попиша малко.

Ние утре заминаваме за Банско на лека почивчица. Наканила съм се да карам сноуборд, дано стане.
Ето и дребен, да си го припомните, за тези, които не го гледат във фейса де, че аз там вися нон стоп.

# 550
Инка, Стилианчика е страшен. Много ми харесва това, че е точно като малък мъж. Обичам така облечени малки момченца. Приятно иzкарване на Банско.

Гардения, да ти е жив и zдрав и да те слуша  Wink

Стефинка,  Joy обърка ни zначи дирите с Ники... Е, сега поне всичко е ясно  Crazy

# 551
  • софия
чета ви!!!

Липсвате ми, прегръщам ви !!!

# 552
Ина, много сладък, елегантен този Сми.
С вкус го облича мама.

момичета, борис е с херпангина.
зъбите играят голямо знчение,
с мъка пробиват.
борим с хомеопатия,
но ще разкажа друг път през какво минах.

дълга и широка е нашата.
таман оняден в сряда се похвалих, че сме здрави.
аз съм невежа, вярвам в суеверията.
вече няма да се хваля, че сме здрави.
винаги когато се похваля и се овапца пейзажа.

поздрави и бъдете здрави!

# 553
АнеSad, ама че новина... мислих, че херпангините са оставени в лятото някъде. Дано бързо се оправи Бо, а на теб - кураж и спокойствие  Hug
Иринко-адашко, зло да те забрави. Прочетох те аз, изкоментирах си всичко за момчетата ти и... забравих да го изпиша. Стискам палци за всички важни и хубави /вярвам/ събития, които ви предстоят! И за влюбения Шекспир, и за бъдещия възпитаник на Лицея, и за оправното ти изтърсаче /Ради е "безобразно" красив вече... горко ти с тези красиви момчета...  Heart Eyes Crazy/. За диетката - не се съмнявам в успеха ти. Не съм те виждала от около 100-150 години, но ... мисля си, че беше екстра последния път  Hug
Лемончелова, голЕм господинчо си имаш вече.  Heart Eyes
Дидишонче, наминавай по-често щом ти липсваме, мац!

Джунджи бандитсва. Миналия ден се поизкъпа в тоалетната... намерих я вир-вода с пласмасовия ароматизатор от ... тоалетната, как гребе и излива водата върху себе си... миришеше умопомрачително, а косата и беше синя  и слепена - като след третиране с китайски гел... Друго любимо хоби  й е да се крие. В къщата ни успя на няколко пъти да ми учести пулса. Малката мишка се скатава  зад няке перде и ... просто спира да диша. А преди това старателно е затворила вратата след себе си, така че при първоначално издирване да не ми мине през ум да погледна във въпросната стая и... такива работи. Обича да има всичко, което има брат й - разбирайте от играчки, до сандвич през боксерки... много е нахъсена в това отношение  Grinning Иначе и тя прекрасно си отстоява нуждите и без думи. Напоследък също както вие описвате ми взима ръката и я слага на косата си, за да я галя - особено преди заспиване... Гушанка  Heart Eyes

Пожелавам ви здраве и пролет!

# 554
Тук съм, из дебрите някъде. Чета ви с голееми закъснения. Снощи привърших дипломната, остава одобрението и да се "оттървавам" вече, с поглед към други предизвикателства. Тук ни писна, и ЖЗ понеделник си търгваме  Party Party Party Party Party Ще минем през ВТ да си предам работата набързо, ще спинкаме в Павликени, ще минем през Свищов мъжо да си вземе дипломата (ако не е мухлясала вече - 2 годни го чака!), ще се отбием и до Русе на кафенце. И в понеделник или сряда най-късно ще сме си в Добрич. От там ще пиша по-подробно. Целувки на всички малки чаровници от мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт