СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 915
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте, милички.  Hug
Гарденийка, дано да е било инцидентно и Надето вече да е здрава.  Heart Eyes
Ане, радвам се, че Борко вече е по-добре.
Вики, благодаря ти за милите думи. Голяма мома тази Вики. Да е жива и здрава.  Heart Eyes
Теди, благодаря ти за информацията. Много ми беше полезна.   bouquet
Миленче, много, много ме разчувства стихотверението на Косето, когато го четох. Сладур миличък!  Heart Eyes
Деска, слабост към щерката викаш таткото, а? Така ще е и така си трябва.  Wink

# 571

Гарденийка, дано да е било инцидентно и Надето вече да е здрава.  Heart Eyes

Иринка, Вики, благодаря ви  Hug
Да кажа, че на обед беше леко топла, а след сън си стана предишното дете. Да не ни мислите.
Не знам какво й беше и не съм търсила лекари, защото както някой тук каза, те понякога търсят несъществуващи причини.
Не съм мерила Т, но сигурно ако бях видяла стойностите на термометъра, щях да се панирам. Днес по обед също не съм мерила, защото ми беше ясно, че още има, макар и по-ниска. Като прибавим и едно леко подсичане, все повече си мисля, че са зъби.
За жалост още не са пробили, а така са се надули от двете страни (долу)  ooooh!

# 572
Добър вечер, мили деца Simple Smile
След 35 минути започва нашият имен месец... Пожелавам пролет в душите и атмосферите на всички ви Simple Smile Че нещо много се проточи тая зима, но... един ден ставаш и отиваш да си купиш нови обувки (и чанта, то се знай!)

Нещо не можах да се класирам до форума напоследък, а иначе сме добре.
Гледам болни. Да оздравяват, румени, весели, засмени да стават.

Адаш от Бургас, благодаря ти за милите думи за нашата принцеса. Тя по-скоро за Роня, дъщерята на разбойника се гласи. Като гледам около себе си, пък и по форумни показания, другите момиченца едни кротки, деликатни, суетни, гласът им не се чува... а т'ва моето бандитче... фууууу  Mr. Green Вече нееднократно се доказа, че съвсем добре си изкарва деня без дневен сън нито минута, а белите - чет нямат.

Преди седмица-две мина и прощъпулникът ни - ще си имаме майстор вкъщи - девойката хвана отвертка (с това потвърди не-женския си нрав). Снимки:

Ходене, ходене, ама на твърда земя си е най-сигурно...

Изборът: отвертка!

И все пак, добрият апетит е важен за всяка професия и начинание...

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 23:44 от Параход

# 573
  • Пловдив
Честита Баба Марта на всички,да сте бели и червени!
Специално на Марта-много здраве и все така с белите  Laughing  Heart Eyes
Болничките вече да се похвалят че са добре!

# 574
  • София
Честита баба Марта-да сте бели и червени,румени ,засмени!

Честит имен ден на Марта-да е жива и здрава.

# 575
Честита Баба Марта, да сте здрави, засмени.
Честит Имен Ден на Марта на Параход и Мартин на Съншайн,Шмати и 8Еос8.

# 576
Честит имен ден на разбойничката Марта, да е все така дива и неубоздима и да расте много щастлива.

# 577
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!
СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ НА ИМЕННИЦИТЕ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ!

# 578
Пък мойта принцеса днес прави година и половина  smile3534
Накъса всички извадени мартенички, затова ви пращаме само поздрави  Laughing
На именците честито!

# 579
Здравейте, майчета. Аз малко по терлички влизам, че скоро не съм се разписвала.  Blush Но днес е хубав ден, та реших да се отбия при хубави хора  Heart Eyes

Да ви пожелая да сте здрави, румени, засмени и от бог благословени. На именичката ни Марта пожелавам да е здрава и да посети каквото поиска отсветовната карта! А на рожденичката Ася, всеки ден усмивки и любов да й донася Simple Smile Ех, че и рима се получи  Mr. Green

И да ви питам сега - как сте с пубертета? Щото нас ни тресе яко. Досега ситуацията се ядваше, ама от миналата седмица насам и моята и на таткото косите ни се накъдриха. Да ни е жив и здрав Калоян, ама търпение трябва. Къде ми беше ума вчера, че излезнахме с количката. След двучасова обиколка на няколко детски площадки, люлки и пързалки дойде време за обяд и реших да сложа Кали обратно в количката. Няма такъв рев, такова чудо, такава истерия. Разбира се, че не успях да го сложа. Не ми даде да го нося, не ми даде и да го държа за ръчичка. Като стрела се втурваше където очите му видят. Накрая се съгласи да бута количката, а аз го придържах за качулката на якето. Като цяло не това ме притесни. А по-скоро ме притесни това, че в знак на протест започна да ляга по земята, да се опитва да избяга от мен, добре че бяхме в пешеходна зона. И аз не знаех как да реагирам, защото каквото и да му говорех, той не ме чуваше. За мен това беше последния знак, че на нас количка вече не ни трябва. Това е само малка част от скорошните ни приключения. Сигурно на всички ви е познато. Ама ей така да споделя и да се заредя с още дози търпение.  Heart Eyes

Хм, видях, че Джинджи се е поизкъпала в тоалетната. Ах, на мама чистницата. Не е истина какво могат да измислят малките им главици.

Засега толкова от мен. Доскоро Simple Smile

# 580
Честита баба марта, да сте здрави и засмени!
На именниците ни - желая същото  Simple Smile

Нени, при нас пубертета е дошъл от около месец насам  Mr. Green  Много ме ядосва на моменти и... ама е и толкова смешна, на всеки мой въпрос - "Нье!". Даже когато става дума за нещо нейно, любимо, пак така вика  ooooh!
Честно казано ние с количка по-добре се придвижваме, тъй като тя мълчи и разглежда и обича да се вози. За кратки разстояния сме пеш, но е ад. Първо, тя изобщо НЕ дава да я държа за ръка! Отделно, дума да не става да вървим в една посока! При опит да я взема на ръце, започва да се огъва като кашкавал и да се тръшка. От нищо не се успокоява, та аз винаги съм принудена да я сграбча под мишница като агне, тя реве, аз нося, хората гледат, ама да си гледат  Twisted Evil
Параход, честита проходила госпожица!

# 581
Нени78, преди няколко страници  аз "ревах" за същото. При нас положението е още по-страшно. Маги е изключиелно гневна и дори бие. Не може да бъде успокоена, не може да й бъде отклонено вниманието. Прави по 4-5 истерии в час. Иде ми да скоча от терасата. Гледам и 2 зъбчета още са на път, ще изчакам да излязат и ако не се овладее положението ще търся консултация със специалист да ни помогне и научи как да се справяме. Тя изпреврва връстниците си във физическо отнощение с няколко месеца, въпреки че е по-рано родена. Но речника  й все още прекалено беден. Не успява да си "излее" чувствата по друг начин, не я разбираме напълно. Може и това да е при нас. Само се моля да имам достатъчно сили и здрав разум да мина през това. Че сме на предела, а помощ нямаме (а и не искаме).

Честита Баба Марта на всички. Да сте здрави и засмени, румени, червени!
Честит имен ден и на малка, сладка параходска щерка Мартичка. Да й се слави името, да расте здрава и много да радва (и слушка) мама и тати.

# 582
Здр, момичета Simple Smile толкова мн време не съм писла, 4е 4ак ми е неудобно  Embarassed

Искам да ви честитя баба Марта Simple Smile да ви здраве, късмет и пролетно настроение Simple Smile Честито и на всички именници - да са живи, здрави, весели и красиви като мартенички Simple Smile

# 583
 Hug Hug Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА! Днес, в едно телефонно обаждане, много скъп за мен човек ми пожела много червено вино и бели кахъри Simple Smile Пожелавам ви и на вас от сърце точно това! Бъдете здрави, вие и семействата ви, посрещнете с усмивка настъпващата пролет (защото колкото и да ни убеждават синоптиците, пролетта идва с мартениците Wink) радвайте се на слънцето и природата, която отново се подмладява ... и... пийте по едно за мое здраве, че днес остарявам Wink

НА всички малки именици пожелавам най-вече ЗДРАВЕ! Здрави деца, здарви мами и здрави татковци, че да се носят и гушкат взаимно Heart Eyes

Не съм се разписвала отдавна. И, разбира се от утре приемам упреци по повода  Wink
Целувам ви! И благодаря, че ви има Hug

# 584
  • Пловдив
Асенцето:) да си жива и здрава и все така готина!!!
На всички Мартиновци/които без да искам изпуснах одеве/-честито,щастие и успех!
Здр, момичета Simple Smile толкова мн време не съм писла, 4е 4ак ми е неудобно  Embarassed

Искам да ви честитя баба Марта Simple Smile да ви здраве, късмет и пролетно настроение Simple Smile Честито и на всички именници - да са живи, здрави, весели и красиви като мартенички Simple Smile

Crossing Arms само толкова ли....а снимки!? Laughing
Темата за пуберитета вече я разисквахме,оплаках се и аз-понякога пощурявам направо,Моника писка с най-пронизителния си глас докато не стане на нейната Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт