MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 107
  • 704
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ами не е толкова лесно, с много взиране и внимание става. пускам ти две връзки към гайдове, защотото както виждаш информацията е много.

Първи гайд   
Втори гайд
Благодаря   bouquet

# 271
Хората от януари знаели , че M.A.C. стъпват в България , а аз вчера случайно попаднах на щанда им в мол Сердика и почти нададох писък от изненада. Mr. Green
Веднагически разгледах всичко и изводите ... не зареждат пълната гама от продукти , но все пак е нещо.
Сдобих се с фон дьо тен и едно глосче.
Вече бях упражнила твърде голям натиск над картата си и реших , че толкова й стига за денят. Blush

# 272
Някой ще ме светне ли за какво се използват тези пигменти?  Embarassed

# 273
  • USA, Steak State
Това са прахообразни сенки с много наситени цветове. Имат страхотен блестящ ефект.

# 274
Аз специално MAC никога не бих поръчала от  ebay ... тъй като са една от най-фалшифицираните марки, но не мога да разбера какъв е проблемът на снимката да се сложи кутийка и снимка на истински  пигмент  и тогава как ще ги различиш

# 275
Пигментите се иzполzват zа много не6та,не само като сенки zа о4и

# 276
Колко струват пигментите на МАК? Доста въпроси Simple Smile  Hug
Пигментите са по 4.5 грама за 39 лв.
Аз искам да попитам пак относно тях - има ли разфасовки от по 7.5 грама? Гледам в Ebay такива, но не знам дали са оригинални. На сайта на МАС са по 4.5 грама. Бих искала да си купя от Ebay, но не мога да различа ментето от оригинала. Тази сутрин видях една оферта където си пишеше, че са fake, а от картинката аз не можах да разбера, просто не правя разлика....
Ще се радвам ако някой е запознат и може да ми обясня как да ги различавам.
Старите опаковки са по 7.5 г, тези от 4.5. г са едва от началото на тази година. Старите са по-тумбести, новите - по-високи.
Разпознаването на менте ще е трудно (ако ментето е добро, разбира се), щом нямаш опит и най-вече нямаш оригинални пигменти за сравнение. Ebay guide-овете не винаги работят, фалшификаторите също имат достъп до тях и се усъвършенстват.  Simple Smile
Дори самата аз не поръчвам МАС от Ebay, и не бих го препоръчала.

# 277
Lodsi,мерси за отговора.Имам и още един въпрос..някой обърнал ли е внимание дали в sephora има "sephora by opi" лак за нокти?чувала съм много добри отзиви за тях..

# 278
Не няма.

# 279
  • София
Момичета, някой да загледа Chloe-то в Сефора, беше на специална цена 102лв., бяха го сложили на входа в голямо количество дали беше ЕДТ или ЕДП вариант  newsm78

# 280
Момичета, някой да загледа Chloe-то в Сефора, беше на специална цена 102лв., бяха го сложили на входа в голямо количество дали беше ЕДТ или ЕДП вариант  newsm78

Хм, в Сефора не видях Chloe

# 281
  • Стара Загора
Момичета имам малък спор в тази обява http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1093762
Дамата твърди, че четките са оригинални. Аз доколкото знам, металната част е сребриста, МАС нямат четка за мигли и вежди, сетове се предлагат рядко и са лимитки. Поправете ме, ако греша.   bouquet

# 282
Моми4ета,онzи ден си вzех тоzи руж на МАС http://www.maccosmetics.de/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT27452 … DUCT_ID=PROD78008 в цвят instant chic.Цвета е много нежен.Не6то средно между прасковено и роzово.Много съм доволна.

# 283
Купих си фон дьо тен Studio Sclupt на MAC и съм много доволна

# 284
Днес за първи път минах през магазина на Мак ...От толкова време чаках този момент....Възмутена съм от продавачките обаче.... #2gunfire Никъде не съм виждала такъв персонал наистина.... Отидох с желание да купувам,а заради обслужването нищо не си купих...

Общи условия

Активация на акаунт