MAC и Sephora в България април 2010г

• 72 756
  • 704
  •   1
Отговори
# 30
Охх,аз за какво ли не си мечтая от МАК-няколко палитри със сенки да си направя,четките,ружовете,пигментите,червилото Russian Red,мани-мани.. ooooh!Само да ми дойдат. Twisted Evil

# 31
Даммм в новия МОЛ на Цариградско...
Така като гледам.. (строежът е отсреща) не съм сигурна че ще е готово тогава не знам защо

Сега виждам темата, колко ще ми е удобнооооо! Crazy
Но цените предполагам, ще ги надуят в пъти... Rolling Eyes

# 32
Тук MAC е част от Nordstrom. Дано и в България има безплатно sample гримиране с продукти на фимрата, а не  банда свирепи продавачки да пазят кутийчиците като орлици. Пробата продава.  Wink

# 33
И дано в Сефора продават Make up for ever, защото ужасно искам да имам тази палитра и я няма никъде, даже в ибей

http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P147417

# 34
  • Пловдив
 Make up for ever, e страхотна козметика ползвала съм коректор и съм страшно доволна.Също искам и да пробвам пигментите на МАС.  http://www.maccosmetics.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT154& … mp;PRODUCT_ID=372

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 19:25 от pura_vida

# 35
  • USA, Steak State
Aya_Cuervo Аз след месец се прибирам, ако искаш мога да грабна една палитра да ти донеса след като толкова му се точиш и не можеш да намериш. Не ми е проблем.  Mr. Green

Убедена съм, че цените ще са надути. Предполагам, че ще продължа да си пазарувам от Щатите / има кой да ми праща кашончета от там/.

Та... исках да попитам след като сме зачекнали двете марки.
Как са фон дьо тените на Мак / течните/ и доста съм се чудила на Сефора спиралите за очи?

# 36
Aya_Cuervo Аз след месец се прибирам, ако искаш мога да грабна една палитра да ти донеса след като толкова му се точиш и не можеш да намериш. Не ми е проблем.  Mr. Green

Убедена съм, че цените ще са надути. Предполагам, че ще продължа да си пазарувам от Щатите / има кой да ми праща кашончета от там/.

Та... исках да попитам след като сме зачекнали двете марки.
Как са фон дьо тените на Мак / течните/ и доста съм се чудила на Сефора спиралите за очи?

Ако не ти е проблем ще съм мнооого много благодарна. Аз съм я пробвала реално защото са ме гримирали с нея.
Та ако се сетиш..
Пробвала съм Studio Fix Fluid от MAC. Доста е покривен, издържа дълго и е по-скоро матиращ някак си. Прилича ми на Color Stay na Revlon малко. За съжаление не бях нацелила точния свят и го смесвах с един от друга марка. Пак се получаваше добре.
Гримирали са ме и със стиковете на МАС. Те са много икономични, поне така ми каза гримьорката и имаха много силна покривност, та тя мажеше по супер малко.

# 37
  • Paris
Доколкото разбрах, МАС ще се продава в самия Карфур-ще заема една немалка част.
За Сефора ми е любопитно дали ще се продават марките, които се продават в магазините им из Европа или като Дъглас ще предлагат само марките, които се внасят официално в България?

# 38
Много искам в Сефора да има NARS..Ружовете са ми голяма страст и съм си харесала прословутият им Orgasm Heart Eyes а не ми се поръчва после да го чакам да дойде..... Praynig

# 39
И аз съм му хвърлила око, но не смея по интернет, че избирането на цвят е малко сложно.
Също много искам да има Laura Mercier и Bobby Brown.
Обаче също имам подозрения, че ако въобще пуснат някоя от щатските марки цените ще са космически, както беше писал някой по горе руж на Бенефит 55 долара.
Лудница.
Но поне човек ще може да тества и да види, кой цвят му трябва. Laughing

# 40
Дам цените в Истанбул бяха плашещи направо... #2gunfire  Хубавото е ,че Бенефит правят дставки до България и по-нататъка ще си поръчам и останалите ружове  Heart Eyes А Оргазма като гледам клипчета ми се струва малко по-блестящ от необходимото,ама го искам..

# 41
  • София
Е време беше. Чакам с нетърпение вече. Така съм зарибена....... Rolling Eyes

# 42
прекрасна новина..обожавам Sephora! Heart Eyes Peace  bouquet 

# 43
  • Пловдив
Случайно попаднах на този клип  http://www.youtube.com/watch?v=8RcKeNfDlXc  само мога да кажа  newsm81  Някой познава ли такава  жена с толкова много козметика?  newsm78

# 44
  • USA, Steak State
Аз не видях никъде в клипа много козметика. Или нещо не съм разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт