MAC и Sephora в България април 2010г

• 72 835
  • 704
  •   1
Отговори
# 90
В Sephora в щатите  Urban Decay Primer Potion  се продава за 18$...не мисля че е толкова фрапиращо 22 лева

П.П. страхотен продукт е! Peace

# 91
Ужассс.... Аз гледах в един сайт Urban Decay Primer Potion за 22 лв бе з доставка (сайта е бългрски)!!!!! Ужас! В Америка нещта са мн по -евтини, но се опасявам че тук ще е по-скъпо и от Бюти зоне, където, да вметна четка за лице от естествен косъм е 160 лв, и не знам чак до колко са професионални (по този въпрос да се изкаже някой компетентен хихих)а като знем как при нас има 100% надценка.....не ми се мисли..... Cry

То това си е направо евтино, но сигурно става въпрос за някаква много малка разфасовка. newsm78

# 92
# 93
да, това си е стандартната, 18$,  продават и по-голяма опаковка за 23 $..
иначе малки съм виждала единствено в комплектите им с палитра сенки...ако това 22лв е стандартната и е оригиналния продукт препоръчвам на който е в БГ да я грабва веднага!

# 94
Ужассс.... Аз гледах в един сайт Urban Decay Primer Potion за 22 лв бе з доставка (сайта е бългрски)!!!!! Ужас! В Америка нещта са мн по -евтини, но се опасявам че тук ще е по-скъпо и от Бюти зоне, където, да вметна четка за лице от естествен косъм е 160 лв, и не знам чак до колко са професионални (по този въпрос да се изкаже някой компетентен хихих)а като знем как при нас има 100% надценка.....не ми се мисли..... Cry

То това си е направо евтино, но сигурно става въпрос за някаква много малка разфасовка. newsm78

ами аз се извинявам грешката е моя. Разфасовката е travel size а нормална разфасовка е близо 60 лв!!!!!

# 95
В на makeuppro сайта я видях за 40 и нещо. Laughing

# 96
5-ти март Simple Smile Laughing

# 97

аам къде? Извинявам се ако е отговорено вече, но все пак хихиххи

# 98
5-ти март, къдее??? Simple Smile

# 99
Никъде  не намирам актуална информация, нито за МАС нито за Сефора.
Само видях, че Сефора ще се държи от гръцкият представител, така че ценичките, както някой беше писал по горе за гръцката Сефора, може да са доста завишени.

# 100
Последно в Сердика ли ще са или в Карфур, има ли информация някой? Сердика отваря на 16ти март.

# 101
Последно в Сердика ли ще са или в Карфур, има ли информация някой? Сердика отваря на 16ти март.

В Карфур трябва да е, винаги за там се е говорило. newsm78

# 102
Днес отваря Сердика. Някоя, ако е наблизо да метне едно очо разузнавателско.  Simple Smile

# 103
Днес отварят аутлета, Сердика е на 16ти  Peace

# 104
  • Belgium
Днес отваря Сердика. Някоя, ако е наблизо да метне едно очо разузнавателско.  Simple Smile

Сердика отваря на 16ти.

Общи условия

Активация на акаунт