MAC и Sephora в България април 2010г

• 73 926
  • 704
  •   1
Отговори
# 105
  • зад парка
И аз ги чакам следващата седмица ...

# 106
Много добра новина, дано наистина да е като в чужбина. А скоро да заповядат и във Варна  Peace

# 107
В брошурката на Serdika Center, който отваря утре, под номер 91 на партера фигурира магазин на MAC.  Peace

# 108
А къде  ще да е тази Сердика? newsm78

# 109
  • София
В брошурката на Serdika Center, който отваря утре, под номер 91 на партера фигурира магазин на MAC.  Peace

Ура, с интерес ще разгледам

# 110
  • София
А къде  ще да е тази Сердика? newsm78

на бул.“Ситняково”  - ако тръгнеш от Подуене по посока Румънското посолство.Там минава и трамвай 20ка мисля

# 111
А някой да знае в колко часа е откриването? Чудя се дали има смисъл да ходя утре, дали ще има много хора. Thinking

# 112
  • София
От 8.00 сутрина утре за обикновенния народ,днес е за вип персони някакви.Видях, че бяха опънали червения килим като се върщах от работа и чакаха гостите.Но ако питаш мене утре сутринта ще е голяма навалица.Аз лично мисля вечерта след работа да мина да видя, да разгледам  Grinning

# 113
Откриването е в 8:00 часа. Току що гледах в нета и така пише. Чудя се дали толкоз рано ще има хора  Thinking. Много ми се иска да отида, но не знам дали ще успея. Момичета,  Praynig напишете как е като го посетите  Hug  Peace

# 114

Crazy Party Hug Joy

# 115
Koй е най-добрият коректор на марката? http://www.maccosmetics.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT157& … mp;PRODUCT_ID=314 или http://www.maccosmetics.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT157& … p;PRODUCT_ID=4388 ? Трябва ми са покриване и на сенки, и на пъпки. Добре покривни ли са?  Rolling Eyes

# 116
Оказа се, че магазинът на МАС ще бъде открит през април, не е готов още newsm78

# 117

Ееее, много кофти. Аз си мислех утре да ида до там само заради магазина на MAC. Tired

# 118

Еее, и аз много исках да разгледам магазина на  MAC  Crossing Arms

# 119
Кажете, отвориха ли магазина?

Общи условия

Активация на акаунт