MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 130
  • 704
  •   1
Отговори
# 210
Днес бях в магазина на MAC в Сердика Център.
Вярно, че имаше много народ, но една любезна дама ми връчи в ръцете сумати мостри да ги пробвам докато чакам,ако съм искала да ме гримират.
Разгледах мострите , пробвах само едни сенки и то на ръката си /много съм гнуслива и другаде не бих пробвала каквото и да е   Rolling Eyes /
Поне така на пръв поглед ми харесаха нещата и със сигурност ще си взема от сенките. За другите неща явно ще ходя допълнително да гледам и да питам когато има по-малко хора.

# 211
Аз като дебил само ще питам ,че съм в процес на изчакване да посетя магазините Joy На някой да му е направило впечатление за ценичките на лаковете за нокти и моливите за устни и при 2-те фирми?  bouquet
Лакове в Сефора-нещо в стил 9-12 лв
Лакове в MAC- нещо в стил 25 лв

А аз да попитам струва ли си да си купувам фдт на Сефора за лятото. Очарована съм от сенките и глосовете им, но нямам опит с фдт-та им

# 212
# 213
Очарована съм от сенките и глосовете им, но нямам опит с фдт-та им
Много са хубави наистина. Глосовете са просто превъзходни и с много хубав аромат. Доста цветове и голяма издръжливост. Не лепят и имат невероятен блясък. За 15 лв. повече не може да се желае.
Сенките също са много наситени и има различни от обичайното цветове.

# 214
  • Стара Загора
Очарована съм от сенките и глосовете им, но нямам опит с фдт-та им
Много са хубави наистина. Глосовете са просто превъзходни и с много хубав аромат. Доста цветове и голяма издръжливост. Не лепят и имат невероятен блясък. За 15 лв. повече не може да се желае.
Сенките също са много наситени и има различни от обичайното цветове.

Глосове за 15 лв.  Shocked Не бяха ли към 37 лв? Или единичните сенки са 15 лв?

# 215
На Сефора са 15 лв. а техните сенки единични са по 12 лв.

Някой знае ли колко струват продуктите на Сефора с подарък ваничка?

# 216
Момичета,според вас коя четка е по-добра-217 или 239?

# 217
  • София

Ваничката е подарък когато си купиш три продукта за тяло от тази шарената серия... Аз днес взех един душ-гел, един скраб и един лосион за тяло, ваничка към тях, за 28лв... Peace

# 218
  • Стара Загора

Ваничката е подарък когато си купиш три продукта за тяло от тази шарената серия... Аз днес взех един душ-гел, един скраб и един лосион за тяло, ваничка към тях, за 28лв... Peace

Тези много ми харесаха http://sephora.com/browse/product.jhtml?id=P254913&categoryId=C7010# Дали ги има?

# 219
  • София

Има ли някакви четки в Сефората и на какви цени са?

Ивче, не мога да кажа за всички цени... Имаше четки, но не погледнах какви са цените, пинсетите гледах - те бяха по 16-17лв...

Момичета, аз днес като бях там и ме гримираха, от пигмента си отсипа момичето, от основата за сенки също - в едно такова стъклено контейнерче... На миглите основата за спирала и спиралата ми ги слагаха с апликатори за еднократна употреба...
Сенките като ги разглеждах ми мажеше по ръката момичето с клечки за уши....

Така като се замисля, това е най-добрата хигиена в подобен магазин, която съм виждала до сега, а не е като да не ходя по подобни магазини, така че не виждам какво се оплаквате...
Според мен си е чист напредък  Peace

Малко ми се струва, че попрекалявате с изискванията, като се вземе предвид, че досега никъде не е имало и толкова...

А в Сефора днес не видях някой да тества с нещо различно от ръцете си...

# 220
  • Стара Загора

Има ли някакви четки в Сефората и на какви цени са?

Аз гледах сега в сайта им, имат доста четки. Май по приемливо излиза ако си вземеш сет един от 6-7 четки, аз не че нямам  Mr. Green .... само да се докопам до МАС първото, което ще забърша е 217 номер четката. Няма да ми избяга.  hahaha  Следващото е глос, за червило още се чудя.  newsm78 Каквото и да съм ползвала, все ми се събира на устните. Тези дано не са такива.   bouquet

# 221
  • при морето
Момичета,а на какви цени са пудрите на МАК,моята ми свърши,много съм доволна и искам пак да си купя,още повече,че е цели 15г Thinking

# 222

Мерси много, зарадва ме.  bouquet

Момичета, аз днес като бях там и ме гримираха, от пигмента си отсипа момичето, от основата за сенки също - в едно такова стъклено контейнерче... На миглите основата за спирала и спиралата ми ги слагаха с апликатори за еднократна употреба...
Сенките като ги разглеждах ми мажеше по ръката момичето с клечки за уши....
Така като се замисля, това е най-добрата хигиена в подобен магазин, която съм виждала до сега, а не е като да не ходя по подобни магазини, така че не виждам какво се оплаквате...
Според мен си е чист напредък  Peace
Малко ми се струва, че попрекалявате с изискванията, като се вземе предвид, че досега никъде не е имало и толкова...
А в Сефора днес не видях някой да тества с нещо различно от ръцете си...
Е това е перфектен вариант. Явно когато има повече хора вечер, тогава бързат. Значи ще се гримираме и ще купуваме на воля. Hug

# 223
  • София

Мерси много, зарадва ме.  bouquet

А, и още едно подаръче - мини пяна за вана от същата серия продукти  Peace Тя е подарък за всяка покупка на стойност над 10лв... Hug

# 224
вчера си взех този ф.д.т на Сефора
http://a248.g.akamai.net/7/248/8278/20071220194359/www.sephora.c … /P202937_hero.jpg
страхотен. отдавна търся нещо което не е мат ,а лицето да стои гланц.

Общи условия

Активация на акаунт