MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 076
  • 704
  •   1
Отговори
# 255
А след като никой ни6то не каzва zа Нарс да раzбирам ли,4е ги ниама? newsm78

# 256
да, ръзпиръи  Peace

# 257

Joy

Я кажете, от собствената марка са Сефора има ли нещо заслужаващо си? Мак няма да ги посещавам, имам си достатъчно червила, гланцове, глосове и тем подобни щуротии.

# 258
Най-после и аз днес се добрах до MAC Crazy , а вчера до Sephora.
MAC за пръв път посещавам, но не ми хареса особено, прилича ми на някаква работилница, освен това осветлението в магазина е много странно, хем леко сумрачно, хем не мога да преценя точните цветове на гримовете.... Имаше само една единствена жена в магазина и вчера също и в другия мол - The Mall в тамошния MAC пак нямаше хора, а аз очаквах, че ще е тъпканица. Защо така не знам Thinking

И аз за първи път разгледах козметиката Mac и наистина магазина ми се видя съвсем обикновен и леко мрачен. Разгледах набързо, не видях цени, исках да си купя поне един лак за нокти, но избора беше само от 4-5 цвята.  ooooh!
Толкова прехвалена козметика, а аз не я намирам за нищо особено. Ако ще давам около 40 лв за гланц определено бих предпочела да си взема Диор, Шанел и тн.
Доста повече неща си харесах на SephoraHeart Eyes

# 259
Oще нямах време да отида до MAC...каня се най-после това да стане другата седмица. Но това, което описвате е ужасно Sad
Пазарувала съм в MAC от Германия и Гърция и такова чудо не е било....
Никой не ти досажда, ако искаш да те гримират е напълно безплатно и никой не ти прави физиономии ако не си купиш...
Тука явно пак ще е по нашенски...жалко Rolling Eyes

# 260
Най-после и аз днес се добрах до MAC Crazy , а вчера до Sephora.
MAC за пръв път посещавам, но не ми хареса особено, прилича ми на някаква работилница, освен това осветлението в магазина е много странно, хем леко сумрачно, хем не мога да преценя точните цветове на гримовете.... Имаше само една единствена жена в магазина и вчера също и в другия мол - The Mall в тамошния MAC пак нямаше хора, а аз очаквах, че ще е тъпканица. Защо така не знам Thinking
Sephora не ми се видя нищо особено, Beauty Zone ми харесват повече.
Най ми хареса Douglas - голям, приятен като магазин, имаше доста неща, повече отколкото в Сефората.
и за мен е така-МАК ми се стори страшен магазин-един мрак,обстановка в черно,непредразполагаща към разлеждане,отблъскващо.....Сефора ми хареса -гримовете са достъпни като цена,..интерес ми беше целия асортимент -пудри,сенки,червила,лакове...ето малко
     който е пробвал нещо да сподели Laughing..лосионите за тяло от бързото ми разглждане не фиксирах.. не вторият етаж ми хареса много Дъглас -има арт деко,исарора обаче не забелязах никъде Thinking....харесаха ми двете аптеки-дрогерии на първи етаж....и това,че дават мостри bowuu.....в Мак не ми хареса обслужването за разлика от Дъглас,където имаше също и Пупа,и при покупка ми дадоха мостри на парфюмчета Heart Eyes

# 261
Някой може ли да даде ориентировъчни цени на сенките и другите продукти на Сефора?

# 262
Някой може ли да даде ориентировъчни цени на сенките и другите продукти на Сефора?

Ходих в петък. В Sephora единичните сенки са около 12лв. бройката. Имаше и такива по 17лв., а ми се стори, че видях и по около 20лв. Парфюмите, разбира се, със завишени цени. Примерно парфюм на Estee за 100лв. там, в нета за 68 се намира. Не успях да видя коректорите и фон дьо тените, защото подреждаха точно в този момент и се бяха скупчили. Мисля, че някой беше споменал, че си е взел за около 23 лв. фон дьо тен. Абе в общи линии достъпни са цените.
За сравнение единични сенки на Bourjois пак са 12лв.

# 263
Аз днес си взех от единичните сенки на Сефора, които струват 12лв. и един молив за очи-кафяв-отново на сефора за 6лв.Плащайки, ми дадоха мостри на дамски парфюми.

# 264
Някой може ли да каже какви палитри има ?  bouquet

# 265
И аз се каня тези дни да отскоча до MAC и Сефора..искам да ви попитам,има ли в Сефора от серията на Kat von D?И ориентировъчни цени за бронзърите им?Колко струват пигментите на МАК? Доста въпроси Simple Smile  Hug

# 266
  • София

От години ползвам тези - синьото е уникално. Много са добри.  

Магазинът на Мак много ме впечатли, а създадения интериор ми допадна - нетипично и агресивно.

# 267
  • София
Колко струват пигментите на МАК? Доста въпроси Simple Smile  Hug
Пигментите са по 4.5 грама за 39 лв.
Аз искам да попитам пак относно тях - има ли разфасовки от по 7.5 грама? Гледам в Ebay такива, но не знам дали са оригинални. На сайта на МАС са по 4.5 грама. Бих искала да си купя от Ebay, но не мога да различа ментето от оригинала. Тази сутрин видях една оферта където си пишеше, че са fake, а от картинката аз не можах да разбера, просто не правя разлика....
Ще се радвам ако някой е запознат и може да ми обясня как да ги различавам.

# 268
Вижте каква красота  е новата серия на МАС
http://www.yourcosmeticbag.com/2010/05/02/mac-2/

Heart Eyes

# 269
Колко струват пигментите на МАК? Доста въпроси Simple Smile  Hug
Пигментите са по 4.5 грама за 39 лв.
Аз искам да попитам пак относно тях - има ли разфасовки от по 7.5 грама? Гледам в Ebay такива, но не знам дали са оригинални. На сайта на МАС са по 4.5 грама. Бих искала да си купя от Ebay, но не мога да различа ментето от оригинала. Тази сутрин видях една оферта където си пишеше, че са fake, а от картинката аз не можах да разбера, просто не правя разлика....
Ще се радвам ако някой е запознат и може да ми обясня как да ги различавам.

Ами не е толкова лесно, с много взиране и внимание става. пускам ти две връзки към гайдове, защотото както виждаш информацията е много.

Първи гайд   
Втори гайд

Общи условия

Активация на акаунт