MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 086
  • 704
  •   1
Отговори
# 285
  • Paris
Днес за първи път минах през магазина на Мак ...От толкова време чаках този момент....Възмутена съм от продавачките обаче.... #2gunfire Никъде не съм виждала такъв персонал наистина.... Отидох с желание да купувам,а заради обслужването нищо не си купих...
Можеш ли да бъдеш по-конкретна? Какво се случи?

# 286
Аз вчера бях в Sephora и си взех ето тези неща:

в цвят nuage
Получих и мострички на парфюма и лосиона на Thierry Mugler Alien
Исках да си взема и още неща, но бяха свършили. Попитах кога пак ще зареждат и отговора беше "надяваме се, че в края на май ще пристигнат нещата"  Shocked
Тия хора не са предвидили май колко стока да заредят.
Лошо вречатление ми направи, че повечето от сенките и ружовете бяха все едно дълбани с нокти,ама то това е от клиентите. И бая мостри липсваха...тц тц, бъларска му работа. ooooh!

# 287
Да и аз вчера с изненада видях, че всичко свястно в Сефора се е свършило. Няма тестери вече, а наличните са вече в по-кофти състояние. Наистина българска работа. Беше толкова хубаво подредено, а сега е разхвърляно, разбъркано и нарочно на съсипани тестерите. Персонала там е изключително любезен, услужлив и компетентен.

# 288
Днес за първи път минах през магазина на Мак ...От толкова време чаках този момент....Възмутена съм от продавачките обаче.... #2gunfire Никъде не съм виждала такъв персонал наистина.... Отидох с желание да купувам,а заради обслужването нищо не си купих...
Можеш ли да бъдеш по-конкретна? Какво се случи?
     Да...Влизам аз в магазина, айде аз съм дребна,но бях със сестра ми тя е 1,80 вижда се отдалече Joy Няма "добър ден",няма "довиждане"...3 продавачки си говореха аз си разгледах ,но понеже търсех определени сенки и не ги видях отидох да ги попитам имат ли ги...Продавачката без да  ме погледне дори ми каза " Ми вижте там при сенките ако ги има значи ги има " и продължи да си говори с другите.... #Crazy Никой не ми обърна грам внимание, а щях да си купя 1-2 неща.... newsm78

# 289
  • София
Аз пък останах много доволна от Сефора вчера  Heart Eyes

С новия Диор Шери имаше подарък портмоне, мини червило и ФДТ на Диор.

Дадоха ми тестерчета на др аромати, на приятеля ми също дадоха.

Бяха отзивчиви, но без да са досадни.

Само клиентите доста бяха обезобразили тестерите на декоративната козметика на Сефора  Rolling Eyes

# 290
  • Belgium

Това ме заинтригува  Laughing  Колко милитра се предлагат с този подарък и фон дьо тена и червилото различни нюанси ли са или са еднакви във всички комплекти?

# 291
Здравейте! Аз лично съм много доволна от обслужването и хигиената в MAC, може би зависи от това в кой мол сте ходили... Аз бях в The Mall на Цариградско. Продавачката беше изключително мила, даже се посмяхме заедно и вероятно, ако не беше така нямаше да си накупя толкова много неща хаха Grinning

# 292
  • София

Това ме заинтригува   Laughing  Колко милитра се предлагат с този подарък и фон дьо тена и червилото различни нюанси ли са или са еднакви във всички комплекти?

ЛУ, моят е 100 мл, но може би промоцията важи и за 50 мл  Simple Smile не обърнах внимание, на касата момичето ми каза, че получавам и подарък.

ФДТ-то е мини също- 10 мл - Dior Nude, цветът е medium beige мисля..общо взето универсалния  Laughing Червилцето е мини Addict, някакъв червеникаво-розов нюанс е..на мен ми отива и съм доволна Mr. Green НО не си ги избираш.. подаръкът си е в опаковка и в портмоненцето.

Не е чак кой знае какво, но аз се зарадвах.. Така или иначе щяхме да вземем парфюма. Simple Smile

# 293
Здравейте!Имам един въпрос към вас-чудя се дали да си взема фдт на Chanel или на MAC.Кажете според вас кое е по-качествено.

# 294
Лу, портмонето подарък е и към 50 мл. на новия Мис Диор Шери 2010. Розово, много красиво и опаковани вътре мини продукти.
Днес си накупих много неща от Сефора получих и подаръци от тях. Много съм доволна от обслужването, от консултациите, от тестването, от всичко. Невероятно добър магазин. Heart Eyes
Бях и доста време в Мас, държаха се изключително добре мацките. Показаха ми всичко, изпробвах всички пигменти, сенки сама, без някой да иска да ме гримира. Ако ги питах ми отговаряха мило и любезно, иначе ме оставиха да си избера на спокойствие и да си накупя всичко, което си харесах. А там има доста неща за харесване и купуване. Mr. Green Нямаше хора и беше удоволствие за мен да стоя и да пробвам и избирам.
Двата магазина определено са много добри и ме спечелиха за редовен и верен клиент. Дано зареждат по-често и с нови, все по-хубави, качествени и разнообразни неща.

# 295
  • Belgium
Край, зарибихте ме, ще скоча да си го взема този парфюм и без това му се точа  Grinning

A дали промоцяита важи само за Сефора или е за всички магазини, които продават Диор?

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 23:09 от Лу

# 296
Здравейте!Имам един въпрос към вас-чудя се дали да си взема фдт на Chanel или на MAC.Кажете според вас кое е по-качествено.

Шанел.Има много по-красив  иестествен завършек. МАС-ските са много тежки и на доста хора запушват порите...естествено, всичко е до кожа, пробвай на място тестерите и виж кои стои по-добре на кожата ти и кой отговаря на изискванията ти за покривност, завършек и т.н.

# 297
  • София
Край, зарибихте ме, ще скоча да си го взема този парфюм и без това му се точа  Grinning

A дали промоцяита важи само за Сефора или е за всички магазини, които продават Диор?

И ти трудно се навиваш, като мене..  Joy

Като се замисля в Дъглас май не видях такова портмоне подарък  Thinking За БЗ не знам, отдавна отбягвам магазините им Grinning

# 298
Мисля, че важи само за Сефора. Никъде другаде не го видях, но портмонето определено си струва, особено ако си решил да купуваш парфюма.

# 299

Шанел.Има много по-красив  иестествен завършек. МАС-ските са много тежки и на доста хора запушват порите...естествено, всичко е до кожа, пробвай на място тестерите и виж кои стои по-добре на кожата ти и кой отговаря на изискванията ти за покривност, завършек и т.н.

За ФДТ-те на МАС не съм 4увала поzитивни мнения,не 4е 6анел съм пробвала,но мисля 4е 6те остане6 по-доволна.

Общи условия

Активация на акаунт