MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 057
  • 704
  •   1
Отговори
# 315
Днес най-после и аз бях в магазина на MAC. Много останах доволна Grinning Пробвах всичко, което ме интересуваше.
Поне 30мин. бях вътре. Жените бяха супер учтиви, показаха ми каквото искам и определено ще съм им редовен клиент Simple Smile
Купих си Dazzleglass Исках да взема и пигмента NAKED, но го бяха свършили Sad
Другият месец пак ще ходя. Питах и за празните палитри и казаха, че още не знаят конкретна дата на която ще ги имат- но определено ще докарат Simple Smile
Kaто цяло съм много доволна.
Червилото на Лейди Гага и Синди го имаше. Аз точно днес се сдобих с него- подарък от един приятел. Като цена беше 34 или 38 лв. не запомних
Добре, че не бях взела повече пари, защото нямам задръжки и всичко щях да изкупя

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 21:32 от Жаки°

# 316
Аз искам да кажа на всички, които от няяяяякъде да дочули нещо лошо за M.A.C, че най-вероятно са попаднали на имитация. Аз лично си купувам от много време продуктите им и дори аз съм попадала на ментета. От интерес бях и в The Mall в магазина и искам да ви кажа, че обслужването е повече от на нивото на това, което съм виждала в чужбина, персонала е от професионални гримьори, които си вършат работата- за разлика от Sephora- което е пародия на тази линия магазини, а продавачките там не можеха на елементарни въпроси да ми отговорят... А червилото мила Жаки е 31 лева, и аз се сдобих с него Simple Smile Все пак е за прекрасна кауза, което мен най-ме впечатли!!!!!
Та мили мами, не гледайте с такова недоверие на марката, дайте шанс и ще се убедите, че е от най-добрите.

# 317
Най-после и аз днес се добрах до MAC Crazy , а вчера до Sephora.
MAC за пръв път посещавам, но не ми хареса особено, прилича ми на някаква работилница, освен това осветлението в магазина е много странно, хем леко сумрачно, хем не мога да преценя точните цветове на гримовете.... Имаше само една единствена жена в магазина и вчера също и в другия мол - The Mall в тамошния MAC пак нямаше хора, а аз очаквах, че ще е тъпканица. Защо така не знам Thinking

[

Това е интериор, който напомня студио и е с идея за backstage на ревю, не е работилница хахахха

# 318
Може и така да е, но много тъмно, много мрачно.... някакси мен много не ме предрзполага специално за гримове. Не съм ходила до сега в магазини на MAC в чужбина /даже неотдавна разбрах, че изобщо съществува такава марка Embarassed Laughing/ и сигурно затова се изненадах, не очаквах така да изглежда Simple Smile По са ми апетитни стелажите на марки като като Loreal, Maybelline, Revlon, като разбира се не оспорвам, че вероятно като козметика MAC са много по-качествени.

# 319
Ами аz например живея в Стутгарт  и маzина на МАС е стра6но сбит и иzглежда така все едно ни6то нямат,но всъ6тност си имат целия асортимент от продукти.На продуктите няма цени има само на касата едно табло където е написано кое колко струва и продава4ките винаги гледат да ти помогнат.Като каже6 от какво има6 нужда веднага zнаят какво да ти предложат.Това оба4е,което ме иzненадва zа новооткритите магаzини в София от ва6ите прикаzки е ,4е е било мн тъмно.За мен това е супер тъпо.Как 4овек 6те прецени цветовете беz нужната светлина,по-голяма тъпотия не бях 4увала.В магаzин zа коzметика муzика да дупка и приглу6ена светлина.Е на това ми се каzва българска работа.

# 320
  • Sofia
Очаквах с голямо нетърпение MAC, но честно казано в момента съм доста разколебана, може би аз не съм направила правилният избор (но и продавачката явно не ме е насочила правилно, въпреки, че беше много любезна).
Препоръчайте ми фон дьо тен за мазна и проблемна кожа.
Купих си ето този, но определено е грешка, много е тежък, лицето ми лъщи като намазано с мазнина, запушва ми порите и изобщо резултата е ужасен.

# 321
A това с осветлението е много сложен момент не само в МАС...Сефора при нас поне са известни с това че въпреки че осветлението им е много силно, е с такъв нюанс ли какво ли, но никога не можеш да си напаснеш цвят на ФДТ вътре, ама никога! изглежда ти перфектно там, прибираш се и е някакъв кошмар..добре поне че може да се връщат продуктите. Аз по правило мацам за тест на ръката и излизам на дневна светлина да видя, в който и да е магазин на каквото и да е осветление не се доверявам.
По принцип силната музика и приглушеното осветление са пазарна тактика, и в учебниците влиза вече, идеята е да се почувстваш като в клуб, да те обхване еуфорията и да се излъжеш по-лесно да купиш...Друг въпрос е че тази тактика не винаги е уместна...но върви че го обяснявай това на маркетолозите...

NBM аз казах вече няколко пъти че според мен МАС въобще не са подходящи за проблемни кожи, не само този който си избрала но по принцип всичките им. В темата за ФДТ има много хубави предложенияя, погледни, особено новия на Клиник събра много фенове примерно, и е точно за проблемна кожа.

# 322
MissNellie както винаги абсолютно права и точна. Hug  bouquet
 Вече в МАС няма силна музика, през деня там няма никой или само по един човек. Съвсем спокойно си разглеждам всичко излизам навън като пробвам на ръка, за да си избера точноия цвят. Никой вече не проявява желание за гримиране или за някакви обяснения. Ако попиташ те консултират.Накупих си прекрасни неща и съм много доволна от магазина и от качеството на продуктите.
Аз също съм привърженик на каузата на червилата на двете известни дами.
Пигементите също много ми допадат, както и сенките. Четките няма какво да си говорим са със страхотно качество и има невероятен избор. Добре че и нас ни огря този магазин.

# 323
  • София
това с осветлението дори в месарските магазини го прилагат,но това все пак са гримове,а ние ги купуваме за ежедневието,не за сцената.Осветлението е ужас,100 пъти излизах извън магазина за да видя какво съм намазала по ръцете и накрая се уморих.А в Дъглас пък се ядосах още повече,отидох да разгледам малко и на Ланком един мус фон дю тен майче беше,не съм много сигурна,но консултантката взе да ме убеждава колко бил страхотен за мазна кожа,как трябвало да го взема и как тя се мазала с него и е страхотен и матира страхотно,а тя беше лъснала като тиган с олио и явно не се беше погледнала.И се нервирах и от там нищо не си взех.Не може с цената на всичко да се правят на шутове и да не виждат от време на време че се излагат.Най не обичам да започнат така насила да ме убеждават в нещо което го виждам че не е за мене.В Мак в Сердика Център ми хареса повече от Керфура.Не бяха така нахакани продавачките,нито се пречкаха из краката на хората,просто помагаха на тези които имат нужда от консултация,без излишното натягане което го забелязах в Керфура.

# 324
От Дъглас си взех последно един лак, виждаше ми се оранжево-розово, а навън си беше ярко розов  Tired
На Кашето жена му, вярно, че на места се правят на шутове, но в една аптека една продавачка, като я питах за действието на един крем ме зестреля с репликата, че не го е ползвала и незнае  Crazy

# 325
Някой да е минавал тези дни през Сефора да каже дали са заредили със спирали? Embarassed

# 326
Ох,нямам никакво време да отскоча до МАК и само чета темата,да видя какво има и така...Имате ли отзиви за MAC 130 четка за грим,четох,че е много добра за фондьотен...някой знае ли дали в магазина я има?

# 327
Аз искам да кажа на всички, които от няяяяякъде да дочули нещо лошо за M.A.C, че най-вероятно са попаднали на имитация.
От много години ползвам марката, снабдявам се изключително от техни магазини и не харесвам повече от половината им продукти. Единственото й предимство пред мен е разнообразието от цветове, което губи сила с появяването на все повече достъпни за потребителя "професионални" линии.
Личните критерии се оформят от много фактори - опит, вкус и т.н. Оne man's treasure is another man's trash, така че леко с пропагандата. Mr. Green

# 328
Ами аz например живея в Стутгарт  и маzина на МАС е стра6но сбит и иzглежда така все едно ни6то нямат,но всъ6тност си имат целия асортимент от продукти.На продуктите няма цени има само на касата едно табло където е написано кое колко струва и продава4ките винаги гледат да ти помогнат.Като каже6 от какво има6 нужда веднага zнаят какво да ти предложат.Това оба4е,което ме иzненадва zа новооткритите магаzини в София от ва6ите прикаzки е ,4е е било мн тъмно.За мен това е супер тъпо.Как 4овек 6те прецени цветовете беz нужната светлина,по-голяма тъпотия не бях 4увала.В магаzин zа коzметика муzика да дупка и приглу6ена светлина.Е на това ми се каzва българска работа.
хей без име, така се случва че съм и ще съм цяло лято в Щутгарт.
Къде е този магазин?

# 329
Очаквах с голямо нетърпение MAC, но честно казано в момента съм доста разколебана, може би аз не съм направила правилният избор (но и продавачката явно не ме е насочила правилно, въпреки, че беше много любезна).
Препоръчайте ми фон дьо тен за мазна и проблемна кожа.
Купих си ето този, но определено е грешка, много е тежък, лицето ми лъщи като намазано с мазнина, запушва ми порите и изобщо резултата е ужасен.

Всичко е доста индивидуално.Аз също си купих този фон дьо тен и съм доволна от него,но мойта кожа е нормална.
Ако трябва да ти препоръчам Виши Нормадерм фон дьо тен.

Общи условия

Активация на акаунт