MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 050
  • 704
  •   1
Отговори
# 375
някой ползвал ли е слънцезащитната пудра на Сефора със SPH30,..няма обаче снимка в нета Rolling Eyes- стой не при пудрите,фдт,а при един лосион за тяло със частички и кремове,по към входа....минерална крем пудра е.40лв. много и се зачудих,но не бяха отворили мостра...в интернет няма информация Shocked, и не не знам дали матира мазна кожа и за каква се препоръчва изобщо...опаковката беше облепена в едни лепенки и не се виждаше целия етикет #Cussing out , но ми е странно защо няма информация за такъв продукт в интернет

# 376
Момичета, много им се чудя, но не ми се иска да си купя поредния боклук.
Моля, ако сте ги ползвали споделете опит   bouquet

# 377

Тази палитра на Сефора има ли я и ако някой знае,колко струва? Grinning

# 378
Кажете за руж най-добрата четка и за прахообразна пудра също. Hug  bouquet
Прахообразна пудра не се нанася с четка, а с пухче!!!
С четка се отстранява излишната пудра, тази която е нанесена в повече!  newsm78 Peace

# 379
Аз да ви кажа си взех ФДТ на Сефора и съм изключително доволна.
Към него ми дадоха подарък чанта  Crazy
Но фдт-на е наистина уникален, много ми харесва. И като цвят, и като консистенция.. и аромат!  Heart Eyes

# 380
  • София
Е кой де, кой?  Mr. Green Whistling

# 381
  • София
Магазинът на МАС в мола на Цариградско ми се стори ужасно беден.Няма почти никакви разцветки гланцове и червила,а именно това й е хубавото иначе на марката,че има изключително богата гама от продукти. Влязох и излязох. Не съм доволна.

# 382
  • Belgium
Магазина в Мол Сердика е по-добре зареден  Peace

# 383
Бременния ми мозък забрави да каже  Joy

Ето снимка, защото име си няма .

# 384
  • София
Мерси!   bouquet

# 385
Бременния ми мозък забрави да каже  Joy

Ето снимка, защото име си няма .

Е,ти май си първа в България,която си го купува  Grinning.Толкова се рових за някое мнение за него и нищо .Сега си взех друг,но все пак кажи нещо повече.....Като покривност как е,стои ли естествено и лесно ли се нанася?

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 01:10 от susie

# 386
Като трайност на мен ми се струва чудесен.
Вчера от сутринта до вечерта почти не беше мръднал, а жегата беше зверската,
та аз го смятам за "устойчив"  Crazy
Консистенцията му е малко странна / в хубавия смисъл /. Течен е, но в същото време
като го разнасяш по лицето не е воднист, ами си се разнася лесно и същевременно
покрива. Стои много естествено, още повече, че цветът на кожата ми е 1:1 с номера който си взех
и много добре седи, без маска ефект, без разлики. Много ми е важно един ФДТ да има хубав аромат,
а неговият е наистина много приятен.
Дано бях полезна   bouquet

# 387

Тази палитра на Сефора има ли я и ако някой знае,колко струва? Grinning

Една приятелка си я безевзела за 60 лева преди месец,но сега не занм дали я има.

# 388
Благодаря!А доволна ли е? Blush

# 389
  • София
много беден тоя Мак на Цариградското.Заредиха май само първия път и сега се засилих да си купя едно червило и едни сенки и гледам то няма нито цветове нито нищо.И аз така влязох и излязох.Да не говориме че мострите вече на нищо не приличат.

Общи условия

Активация на акаунт