На почивка без мен?

• 17 292
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • тук-там
.......и аз ще се сетя мноого повече за себе си и ще стане страшно

От кога пък е страшно да се сещаме за себе си. Боже, все едно насила са ви вкарали в някакъв модел и вас и мъжете ви и, а направите крачка встрани, а сте изяли.....Дишайте дълбоко и се радвайте на живота...

# 166
Ами не, няма да преосмислям "политиката си" към живота, защото не политиканствам с него, а го живея. И се радвам, че има жени тук, които също го живеят, а не драскат само по форумите. Те знаят за какво иде реч.
Диво зайче, като се хващаш за една много малка част от целия ми пост логично до грешни изводи ще стигнеш. Много е кофти като някои хора си мислят, че живеят на макс, а се оказва, че просто живеят напук.

# 167
  • София
Аз пък "пускам" и то с удоволствие. И мен ме "пускат". Всеки има нужда от поне един мм лично пространство.
Освен това искам и да си почина от него от време на време  Mr. Green
Оттам нататък тънката граница между свобода и свободия е въпрос на личен избор и за двама ни  Wink
Не мисля, че пълното ограничаване и на двете страни, води до нещо добро  Crossing Arms

# 168
Тук ще получиш много и различни съвети, защото хората сме различни и постъпваме/реагираме по различни начини.
Ще ти кажа аз какво бих направила - нямаше да го пусна, ако ще да се сърди и цупи два месеца след това. При положение, че си с толкова малко дете и си сама, зависима от чужда помощ, не му е сега времето на мъжа ти да кара ски с приятели.

Има и друго, той може да го приеме като инат от твоя страна.
Наистина му обясни колко ще ти е трудно с децата , че ти е наистина необходим, а не се глезиш...
Защото мъжете имат отвратителния навик винаги да ни изкарват капризни и неблагодарни, и видиш ли, аз за 7 години неразделни и на нейно разположение, толкова ли не съм заслужил 3-4 дена с приятели.
Хубаво си опечи работата да не се ядосваш!

# 169
  • софия
Той човека се върна от почивката вече,а ние още ги бримчим тука Wink

# 170
Той човека се върна от почивката вече,а ние още ги бримчим тука Wink
Joy Така си е!

# 171

много крайна... Преосмисли си политиката към живота Wink

madam23 - "пусна" ли го? Че да мирне половин форум егоистки...

Егоизъм ли е да имате равни права/задължения с половинките?  Shocked
Егоизъм ли е да искаш да правите нещата заедно, а не поотделно?

# 172
Аз пък "пускам" и то с удоволствие. И мен ме "пускат". Всеки има нужда от поне един мм лично пространство.

Говори от твое име, а не от името на всички  Peace Не всеки има нужда от това, от което се нуждаеш ти.

# 173
Не знам защо защитничките на личното пространство не отчитат особеностите на случката, а пишат по принцип?
Айде вашите мъже да работят на дежурства и да си виждате очите от дъжд на вятър, да не сте ходили от поне година, ако не и повече заедно, да се почувствате мъж и жена, и в 4-те си дни зимна ваканция да ви оставят с бебе и дете, като въобще не се сетят, че може да ги ползвате освен за ски и за себе си, защото карането на ски е свързано и с много свободно време некаране.

Но като гледам, можете да сте доволни, убедихте я и тя вече ще си стои с децата, без да мрънка, а той има пълната свобода да ходи, където иска.

# 174
Както аз не бих оставила детето на половинката си и да отида да си вея байрака 5 дена по куРортите, така очаквам и той също да не го прави. Е, при нас се получава, никой не е искал да почива без другия. Ама и да се случи - пак бих си останала на мнение, че почивката трябва да е споделена. Не става въпрос дали и колко се виждат съпрузите, дали са с или без дете. Въпросът е принципен!

# 175
Както аз не бих оставила детето на половинката си и да отида да си вея байрака 5 дена по куРортите, така очаквам и той също да не го прави. Е, при нас се получава, никой не е искал да почива без другия. Ама и да се случи - пак бих си останала на мнение, че почивката трябва да е споделена. Не става въпрос дали и колко се виждат съпрузите, дали са с или без дете. Въпросът е принципен!

Отчитам факта, че има семейства, които обичат да почиват отделно, ок, така се чувстват добре, но все пак не вярвам въобще да не се съобразяват с факторите в дадения момент, както се опитват да го изкарат тук, та затова поста ми беше конкретно към тях ...

# 176
Защо трябва да се отчитат фактори, като това е едно от основните правила за съжителство - кой, кога, къде, с кого ходи. Ако не държиш сметка - не ти пука - и двамата сте на това мнение - ОК, отворени бракове съществуват. Ама за да отиде моя сам някъде - няма обстоятелства - има си принцип - нъц/което се отнася и до мен/  Wink И това няма да го променя, независимо от факторите и обстоятелствата. Както няма да променя и това дали да спим в едно легло или да се храним на масата в кухнята примерно...

# 177
Ако мъжът ми не е до мен, когато децата ми са малки и имам нужда от помощ, не виждам кога ще е на линия? Предпочитам двамата да си помагаме взаимно, когато нуждата е най-голяма, а не сама да опъвам каиша, защото го мога, а пък той да си почива далеч от мен и децата! Но предполагам, че затова и самият мъж трябва да има някакво самосъзнание.

# 178
viliko, хубаво де, но хората са различни, с различни потребности, като са се събрали двама, на които им харесва да почиват по отделно, какво ги бърка, че теб не те устройва? Иначе и аз усещам нещата като теб, но не очаквам всички да усещат нещата като нас.

# 179
Като препрочетеш поста ми пак - ще видиш - "...и двамата сте на това мнение - ОК..."
Въобще нестава да убеждавам някого как да почива.
Става въпрос, че това е принципен въпрос, а не такъв- на преосмисляне и подвластен на обстоятелствата, поне за мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт