ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 660
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Сия, много хубави снимки, харесаха ми, при положение, че не обичам зимата  Blush А Ади направо грее Simple Smile И аз като Наталия бях скептично настроена като каза, че са горе в големия студ.  Rolling Eyes Явно не съм била права. Ей, така ще си изнежа детето, като съм такава зиморничава  Confused

# 121
Сия, и на мен, само като гледах снимките Whistling

# 122
  • Добрич
Много са сладки дечицата. Личи си, че им е приятно и се забавляват.

# 123
Спяща,мерси за информацията.Попитах те за цената,защото харесах подобен комполект в Банско и струваше 190 лв.Е,хубав беше много ама ми досвидяха парите Whistling

Моето име е партизанско,ама и твоето - също Hug

# 124
  • Пловдив
Ехааааааа, Спяща , страхотни снимки, сега ги разглеждаме със Стелла  Hug Ади сияе, много хубаво изглежда се забавляват всички  Hug

# 125
  • София
Ехааааааа, Спяща , страхотни снимки, сега ги разглеждаме със Стелла  Hug Ади сияе, много хубаво изглежда се забавляват всички  Hug

А, ако знаеш какво беше правила баща си вторника и четвъртъка сутринта - рев, "Не искам да ходя на ски, защото ските се хлъзгат и ще падна!", "Ще ме заболят крачетата!"...  Joy Като бях горе и тия най-дребните разправят на някакви хора: "Ние сме скиори!", а хората им се радват и разправят: "А ние сме туристи!".  Grinning Имаше и камери на БТВ и БНТ - оказа се, че Свилен Нейков и кой ли не още били горе. Аз естествено разбрах за височайшите посетители в планината, след като си слезнах в София.  hahaha  Grinning

# 126
Браво на детето, блестящо се е справило. Ние гледахме децата по БТВ в спортната емисия.

# 127
Спяща, невероятни снимки!Голяма забава е било! Peace

# 128
  • София
Да, явно й е било забавно, днес ново двайсет - искала да ходи на ски, та обяснявала на баща си, че трябва да й облече грейката.  Laughing

# 129
  • Пловдив
Хайде да се запиша и аз като майка на ходещо на градина дете  Laughing От 2 месеца точно днес й беше първото ходене...да видим до кога ще устиска  Praynig
Хубава и здрава седмица на всички малки и големи момичета и момчета  Hug

# 130
И аз съм вече майка на ходещо на градина дете. От днес я пратих да видим докога ще бъде.

Но все едно не е ходила досега на градина. Сутринта имаше рев в хор заедно с Дамян. Дамян щото беше гладен а каката защото не иска на градина  ooooh!.

После се е успокоила в градината, баща й звъннал да провери.

А навън става пак зимна приказка. Аз пък не искам повече сняг, омръзна ми вкъщи да стоя. Исакм хубаво време и разходки навън. Simple Smile

# 131
Имам повод да почерпя Mr. Green Започвам работа от 15-ти bowuu Party

Моите са си вкъщи, оздравяваме постепенно.

# 132
Иха,БРАВО Мишле!!!Да ти е спорна новата работа!
Ще се почерпя,защото стисках силно палци Hug

# 133
Натали, много благодаря за палците bouquet

Надявам се и другите момичета, които търсят работа да намерят нещо подходящо скоро Praynig

# 134
Честито, Мишле! Много се радвам! И аз стисках палци, и аз ще се почерпя  Flutter

Криси е вкъщи, още малко покашля. Другата седмица, дано не е такъв студ, мисля да я пусна да ходи на градина вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт