ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 663
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Браво Мишленце и аз вчера те мислих! Hug Чакаме подробности!
Спяща, и аз се нагледах на сладки малки скиорчета на снимките! Hug
При мен ново 20 - няма да напускам, договорихме се с шефа да съм на 1/2 раб.ден - това ме устройва перфектно.
Лек ден на всички!

# 136
Благодаря ви, момичета, знаех си че мога да разчитам на вас Heart Eyes Hug

Сънсъни, при същия този шеф, дето те беше освободил предсрочно ли Shocked Как склони да работиш на половин ден Laughing

Симба, дано сте здрави вече за другата седмица Praynig

# 137
Мишленце, не шефа, а от отдел Човешки Ресурси ме бяха освободили по-рано, аз проблеми с шефа нямам иначе, даже имам доста привилегии спрямо колегите. А с 1/2 раб.ден хем ще имам работа, хем ще имам време за семейството, за мен самата и няма да си взимам детето все последно от ДГ. Този вариант за 1/2 раб.ден едва ли друг щеше да е навит при положение че има доста хора, които търсят работа. За моето място имаше 400 молби.
Симба, ама вие верно доста време си бяхте в къщи. Криси не се ли е затъжила вече за децата от ДГ?

# 138
Съни, почваме 2ра седмица вкъщи. Не знам много ли е, малко ли е. Криси не е споменавала да й е тъжно за градината  Mr. Green

# 139
Мишленце, честита работа!Да ти е спорна и успешна! Peace
Съни, радвам се и за теб!Хубаво е, че сте стигнали до решение, което да устройва едновременно и теб, и шефа ти! Wink
Бързо оздравяване и укрепване на болничките! Praynig

При нас няма нищо ново - Вали си е на градинка, а аз на работа.

Хубав ден! Heart Eyes

# 140
Браво Мишле  за новата  работа.
Страхотни снимки  и  Криси искал  ски  като ги разгледахме  двама.
Мисля да го  пускам от  март  ,като се  сетя какъв рев ще пада  не знам дали направих грешка  като го държах цяла зима  в къщи

# 141
Мерси, момичета  bouquet

Сънсъни, аз останах с впечатление, че имахте недоразумение с шефа и с колагата, а то било само с колегата. Браво, че са ти предложили този вариант, удобно е така, наистина Peace 400 молби #Crazy На каква длъжност си ако е удобно да питам? Аз се бях депресирала като даваха по новините, че в съда в Пловдив за чистачка са подали 2000 молби Shocked Мислех, че дълго ще търся работа, но явно има все пак интерес за хора с образование, езици и опит. Чукам на дърво, в тази криза не мислех, че ще започна скоро Crazy

Дианче, какво стана с твоята работа? Намери ли нещо?

# 142
За Диана се бях сетила и аз наскоро. Не е писала нищо. Дано да са добре  Hug

# 143
Добро утро момичета.

Днес още никой не се е разписал.
Мишле честита работа и от мен. В тази криза си е направо постижение да започнеш желана работа.  Simple Smile

Васи слава богу вече е спокойна и тръгва без проблеми за градината. Вечер разказва ентусиазирано и най хубавото е че започна да заспива около 10 вечерта, а не по късно. Общо взето гледами двете деца да са приспани по това време че да можем да се видим с мъжа ми на спокойствие.

Диана драсни два реда как сте.

Кики и Васи не беше точно два месеца на градина, но само първият ден имаше рев и то докато стигне в градината. Там бързо се е успокоила. На следващият ден вече нямаше никакви проблеми.

Тарталета ако влизаш кажи как сте с бебето? Каката как се отнася с него? При нас не можем отървем Дамян от "милите" ласки на кака му.  Wink. На всичкото отгоре Васи не иска да ходи при баба си, да не би случайно да се отдели от бебето и нещо да стане докато я няма нея  ooooh!.

Има ли желаещи да гледат принцесата и жабокът този укиенд с децата?

# 144
Гери, мерси Hug Наистина голям късмет, давам си сметка Crazy Днес подписах разни предварителни документи, сега чакам официалния договор. Принцесата и жабокът го гледахме миналия уикенд от средата, защото касиерката нещо не разбрала, че идвайки в 11,15 искаме билети за 12 и ми дала за 11. Така че като влезнахме в 12, филма вече беше се преполовил. Но тъкмо като взеха да щъкат мишките по реда напред-назад и филма свърши ,така че не ходих да се разправям Laughing

Кики, щом иска на ски заведи го, може да му хареса. Аз сега ще търся учител за децата на Банско. Ама нещо цените ми се струват солени Rolling Eyes А аз се изнервям като обяснявам нещо по 100 пъти Rolling Eyes

# 145
От един час се хиля като ненормална  Joy Ей на тоя виц (копирам си го от поста в темата за вицовете):

Цитат
Един се напил, ама толкова се напил, че умрял и се явил пред Св.Петър.
-Ти за тука ли си бе? - питал го Св.Петър
-Ми за тука, ама никак не ми се остава. Ако можеш, върни ме на земята!
-Абе аз да те върна, ама не мога да те върна като човек, ще те върна като кокошка.
"Кокошка... Ми каквото - такова сега" - помислил си пияницата
Пуснал го Св.Петър в един кокошарник. По едно време яко го присвил корема. Един петел минал и му казал: "Няма страшно, ще снасяш." Напънал се нашия човек и снесъл едно яйце. Хубаво ама пак го свива корема. Помислил си, че пак ще снася. И здраво се напънал. И в това време усетил жена му как го ръга в ребрата:
-Събуди се бе пиянде. Осра цялата спалня  Mr. Green   

# 146
 Joy Joy Joy Симба, бива си го вица Laughing

# 147
Хахаха,  Joy Joy Joy

# 148
Здравейте,момичета!
При нас нищо ново.Стоим си в къщи със Стефи.Работа няма.Никаква - за съжаление в малките градове е така  Tired.
А иначе Стефи не мисля да я пускам на градина,защото няма да мога да си позволя да плащам таксата ако ходи.А на нея вече й е толкова скучно в къщи.И постоянно пита кога ще ходи на градина. На пролет като се оправи времето поне ще излазаме вън да си играе.

# 149
И при нас вдигнаха таксите от Нова година, вече има постоянна такса от 10лв, досега беше 2лв, и май е по 2,20 или 2 лв на ден. Ако ходи без прекъсване е около 60 лв на месец, без допълнителните такси за занятията. При нас в момента, дали защото е студено, дали заради тези такси, но са само десетина дечица, до обяд са си в тяхната група, а после са сборна.

Диана, не се отчайвай, ще изскочи нещо.

Общи условия

Активация на акаунт