ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 665
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
При нас таксата е 30лв.Миналата година беше 20 лв. И като се замисля,че в тези пари влиза храна,топлина,гледане...мисля,че символична просто.
Толкова пари даваме ,когато гледачката идва за два пъти и то само гледането...
И въпреки малката такса ,на таблото на ДГ непрекъснато висят бележки с имената на децата,които не са платили..

Моята щерка си ходи на ДГ,пу-пу .Другата седмица ще ми идва на гости от Холандия една приятелка- бременна в 6м и ми е много важно малката да удържи фронта с ходенето...

Дианка,по -  ведро гледай,все ще изкочи нещо .Колко ви е таксата?Няма ли намаление за безработни?

Мишле,какви са цените на ските уроците?Тези в Банско се самозабравиха...

# 151
Натали, ето тук можеш да придобиеш представа #Crazy http://www.oxo.bg/sniag.php?section=prices&sub=prices Тези цени срещу 200-250 за цяла седмица ски училище на Витоша ми се струват баснословни #Cussing out

Като гледам май Ники ще си се пързаля с баща си, а аз с Ели. Или просто ще вземем шейните, за да ги пързалят баба им и дядо им Laughing

И на мен в неделя щеше да ми идва една приятелка от Испания на гости, но се оказа че е бременна с близнаци, рискова бременност, защото преди няколко години имаше рак на гърдата, така че се отказа да идва. И на мен така ще ми бъде по-спокойно, че тук ако й стане нещо, няма да знам какво да я правя Crazy

Дианче, не се отчайвай Hug Иди да питаш в детската градина дали няма да ти направят някаква отстъпка. Ако не имаш вариант да я пускаш за по 2-3 дни месечно да си поиграе с децата, пък и ти да отдъхнеш малко. Много ми стана мъчно Sad Надявам се ,че си се записала вече в бюрото по труда. Детски взимаш поне, нали?

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 19:25 от mishlentze

# 152
Дианка, дръж се!  Hug Тук, уж града голяма, ама и тук няма работа, съкращения постоянно има. Не знам каква  специалността ти, но ако мога да помогна с нещо, с удоволствие  Hug Пък било то и с морална подкрепа само. Задочно си ми симпатична, както и другите момичета тук. За това и ми е толкова приятно тук да си ви чета и да пиша.

Замислям се за среща пак, но не смея да предложа, че като знам мин.год. какво стана  ooooh! Ще чакам някой друг да предложи и аз да се възползвам.

Сетих се наскоро и за Дона_Леоне. Къде изчезна таз жена  Laughing

# 153
Мишле, имам чувството, че 2010 ще е годината на близнаците. И аз имам приятелка, която чака близначета.  Hug

# 154
Аз имам 5 приятелки с близаци и поне още няколко познати Laughing 2 от приятелките ми след мен забременяха и казаха, че съм повлекла крак Laughing Но за тази ми приятелка съм много щастлива, много изстрада, а и си ги поръча да са като моите, дано Praynig

# 155
Мили приятелки, обръщам се към вас с молба - детенцето на едни мои приятели е болно от тежката болест Бета Таласемия Майор. Диагнозата му е поставена, когато е бил на 1 годинка и оттогава всеки негов ден е съпроводен с тежки и много болезнени поддържащи процедури. Сега Кики има шанс да бъде излекуван чрез транспрантация на костен мозък или стволови клетки. Намерен е донор и е определена дата за операция през март тази година, но след операцията Кики трябва да остане между 4 и 6 месеца в болницата в Сан Франциско, за да бъде лекуван и наблюдаван. Моля който има възможност да помогне на това невероятно смело дете и на неговите изключителни родители с колкото може. Можете да видите повече информация в линковете, които съм дала. Надявам се, че ще разпространите линковете сред ваши приятели и познати и дано да съберем необходимите средства! Благодаря ви!!!

http://www.facebook.com/pages/Kikis-Friends/292452229661?v=wall#!

http://www.kikisfriends.net/

# 156
Мишленце, бих помогнала, но не ми е ясно как се превеждат пари в чужда банка? Нямат ли БГ дарителска сметка родителите?

# 157
Симба, ще питам за всички детайли на сметката. Нямат българска сметка, защото от доста години не живеят в България и рядко си идват, понеже лечението им източва всички финансови възможности.

Майката не е писала подробности, вероятно й е било неудобно да занимава хората, но Кики 6 дни от седмицата спи цяла нощ с игла в корема, извличат му натрупаното желязо, доколкото знам. Всеки месец ходят да му преливат кръв. Измъчило се е детето. Надявам се операцията да бъде успешна, защото риска е много голям Praynig Praynig Praynig

Благодаря ти  bouquet

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 20:51 от mishlentze

# 158
  • София
Момичета, ако ще превеждате пари по сметка в чужда банка, която е извън ЕС, по-добре да се обедините, защото таксите за превода хич няма да са малки.  Peace

# 159
Права си, Сия, аз сигурно другата седмица ще пращам, че тази ще пътувам, а и искам да изчакам майката да ми даде всички детайли, ако има нещо допълнително.

Аз междувременно говорих с майката на Кики - Емилия, дадох й линк към тази тема, защото аз ще отсъствам за малко. Тя каза че в момента регистрира сметка и Pay Pall и ще проучи дали не може нейни роднини да открият дарителска сметка в България. Благодаря още веднъж, Симба  bouquet

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 23:53 от mishlentze

# 160
Няма защо да ми благодариш, няма да мога за съжаление да помогна с много, но като се вклюючат повече хора ...
Милото детенце Sad

# 161
Да, капка по капка -вир Hug

# 162
Къде сте всички?

# 163
  • София
На работа и на градина.  Peace Ади ще имат второ ски-училище март месец от градината.

# 164
  newsm78 на черешата
Аз няма какво да пиша, освен че нашият татко домъкна нов вирус.  Положението е просто ...

Общи условия

Активация на акаунт