ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 637
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
И аз пратих  покана  .Днес  видях случайно  госпожата на  Криси и  доста  си поговорихме.Каза ми че имали нова сестра.Старата  въобще не пускаше даже и  хремави дано  и  тази е  така.

# 241
Мерси за подкрепата, милички Hug За работата вече ги обръщам на смях нещата, обосено като ми обясниха, че очакват от мен да водя след 2 седмици обучения на разни шефове в чужбина на английски по една програма ,която самата аз още разучавам и ме напуши смях Joy Каквото сабя покаже.

Облак, тази инициатива с училището за родители се организира от госпожите в групата и включва среща веднъж месечно с психоложката на градината. Говори се по различни теми. Хубаво е да се ходи, но е от 5 до 6 часа вечерта, а работното ми време е до 6-6,30, така че няма как да се клонирам.

Симба, ще се оправите с мъжа ти, ние се сърдим още, вече цяла седмица Mr. Green Но при нас си е вече като ритуал, 2 седмици скарани, после 2 профилактика Laughing

Ксения, радвам се, че вече си има глас Вали Heart Eyes

Аз за сериалите си трайкам, защото ги гледам активно Embarassed Нещо се зарибих с Перла, а сега Листопад. Голяма краста Crazy

За фермите във фесбука аз съм пас, имах ресторант там преди време, но много време загубих и прекратих ресторантьорския бизнес Joy Единствения ми келепир от там беше, че бях пуснала мъжО да чисти тоалетните hahaha

# 242
  • Gorni Bogrov
Здравейте момичета,получих поканите на всички ви. Simple Smile
Ретро снимките са много сладки,тук нашета детска също им правиха такива снимки,но за съжаление във детската на Цецко не са ходили,а толкова много исках такава фотосесия Simple Smile.
oblak11, да Цецко участва във шоуто,което го излъчваха тази събота,но съм забравила да напиша тук.

# 243
oblak11, да Цецко участва във шоуто,което го излъчваха тази събота,но съм забравила да напиша тук.

Аз писах, не се притеснявай,че си забравила Sunglasses Joy

# 244
Добро утро на всички. Алек закусва бонбони  smile3514 smile3511 smile3515
Изяде 5 лъжички макарони ( с мечо пух разбира се), няколко парчета ананас и дотам. Много ме е чд когато имаме в запас сладки неща защото за него не не важи.
Я ми кажете при вас ще правят ли снимки на дечковците за 8 март? При нас май липсва инициатива  newsm78

# 245
  • София
При нас ще ги снимат на 26-ти.  Peace А Ади закусва... сладолед (това беше най-здравословното , до к. стигнахме по време  на "преговорите"  ooooh! ).

# 246
Добро да е Wink
Закуси тостер със сирене и чай с мед.
Сега излязоха с баща си навън и вероятно чак късния следобед ще се приберат Grinning

За 8 март ще има снимки.Изложени са различни модели.

# 247
Виктор закусва само 1 чаша прясно мляко и сега по никое време ще огледнае, Т.е. точно когато излезнем навън по закон огладнява - разбирай искам М'с Доналдс и след като си вземе играчката се оказва че вече не е гладен  #Crazy
За 8-ми март вече ги снимаха - с облекло на Спортакус. И за тържество вече се готвят.
С тоя фейсбук, ще вземете да ме накарате и аз да се цопна там  Whistling

# 248
Sunsunny ,айде,чакаме те...

А навън задължително ще ядат- ход -дог без кренвирш hahaha

# 249
  • Добрич
Здравейте момичета.

Радвам се че фермерките се появиха  Peace.
Аз категорично отказвам да се занимавам с този фейсбук, нещо не ме грабна, пък и нямам време.
...
Гери, напълно споделям мнението ти.  Peace

В последно време, все по- рядко влизам във форума, че и писмата в електронната си поща не чета редовно. Само, което ми е необходимо. В резултат - в петък правих чистка, че се бяха събрали над 60 непрочетени писма /за доста  неща съм абонирана и доста спам.../. Даже последните броеве на Държавен вестник не бях прегледала, а тях обикновено избягвам да ги пропускам толкова дълго.

Мише, успех на новата работа! Не се притеснявай толкова и всичко ще се нареди.

Наталия, Любомира е очарователна!

Ние вчера имахме в градината тържество за наименоване на групата - " Усмивка". Че бях и едната кръстница, поради , което ми се полагаха стихчета. Едното ми го продиктуваха сутринта по мобилния и успях да го науча, но другото ми го казаха вечерта, непосредствено преди да започне тържеството  Rolling Eyes и се наложи да си го поглеждам.  Embarassed Снимките с фотоапарата станаха по- тъмни, но се надявам като сваля филма от камерата да направя и по- сполучливи фотоси.

Жени не ходи в момента на градина и няма да посещава занятията до сряда включително. Само на тържеството я заведох, че в сряда преди обяд претърпя злополука в градината. Злополуката е пукната глава - отпред на челото. Изплашила се е доста най- вече заради кръвта. И учителката се изплашила доста, че се наложило да и дават успокоително /явно като е видяла раната/. Първо я заведохме при хомеопатичката, но тя ни посъветва да посетим бърза помощ за лепене, защото иначе ще остане неприятен белег. В бърза помощ бяха много внимателни - и педиатърката и сестрата и хирурга. Поискаха да я шият, а аз да я лепят. Но какво да направят хората като лепило за кожа не се произвеждало от година и половина.  Shocked  Съпругът ми обиколи за всеки случай всички близки аптеки, но напразно. В резултат и сложиха две специални лепенки, перпендикулярно на раната, които да придържат кожата събрана /тя стоеше разтворена/, за да зарасне сама. Сега 7 дни трябва да не се мокри, да не се мръщи челото и да се внимава да не се отлепят лепенките, защото тогава ще я зашият. За всеки случай купих от аптеката такива лепенки да имам, ако се наложи. Сега се гледаме у дома и внимаваме много. Надявам се да устискаме колкото е необходимо. Пожелайте ни успех.

Виждам, че обсъждате закуските. Днес Жени поиска на закуска боб  Shocked. Тя много го обича, аз го готвя рядко, защото татко ни не си пада по него. Снощи късно правих боб за днес и детето още от сутринта беше непреклонно, че друго няма да яде.

Радвам се, че темата се раздвижи.

# 250
Вела, как е успяла Жени да си пукне главата Sad Бързо оправяне и дано няма отлепване и всичко да зарастне по план. Подготве се после с крем за белези да мажеш, на Ели малко й остана на горния клепач, нали го цепна в началото на зимата. Поглези го детето с бобец, сега му е паднало Heart Eyes Моите могат да карат само на боб и леща. Мерси за пожеланието, Вела Hug

Натали, моите от хотдога изяждат само кренвирша Laughing Това е другото любимо нещо, но гледам ад не купувам, че баща им се дразни че ядат боклуци. Като са при бабите наваксват Laughing

При нас нищо не се говори за снимки. Аз още не мога да си получа част от календарите отпреди Коледа, така че и да ми предлагат да ги снимат пак първо онези снимки ще си искам Twisted Evil За тържество също нищо не се чува.

# 251
  • София
Добро утро (а, то станало ден вече)
Вела, бързо да се оправя детенце.
Наталка, аман от вашите ферми. Влязох уж да видя, а се зарибих. Казвай как да ви намеря за съседки, че в работата нямам достъп. Любомира е великолна на снимките.

# 252
  • Добрич
Вела, как е успяла Жени да си пукне главата Sad Бързо оправяне и дано няма отлепване и всичко да зарастне по план. Подготве се после с крем за белези да мажеш, на Ели малко й остана на горния клепач, нали го цепна в началото на зимата.
...

В групата празнували рожден ден, танцували и т.н. Тя паднала и се ударила на ръба на едната масичка. Мишле, ти какъв крем ползва за белезите? На тържеството едната майка ми препоръча нещо с "Т", но не го запомних, а беше такава лудница, че не успях да го запиша. Момиченцето и имало 4 шева на веждата, но въобще не си личи. Мисля да попитам в аптеките и да информирам хомеопатичката. Близки ми казаха, че там, където е белега няма да поникне коса. Надявам се да е възможно най - малко и да не си личи.

Симба, как сте? Сдобрихте ли се? Преди две седмици съпругът ми спретна невероятен скандал, но вечерта му беше минало. /Аз не се впрегнах особено, защото не чувствах вина за неговите недоразумения.  Mr. Green/

Приятен неделен ден на всички мами и семействата им!

# 253
Феърче,пак ли аз съм виновна CrazyУсещам че публично ще ме линчувате  вече Joy
..... давай,ще ти кажа и другите момичета Hug

Вела,съжалявам много за пукнатата глава.Дано не остане белег.Аз лично съм ползвала"Контратубекс" за белези.
Бях си срязала доста лошо ръката на един счупен буркан.Купих го като най- хвален,но не ми помогна.Белегът си стои и се вижда  Whistling
Ще устискате фронта,не мокри раната поне седмица и по- внимателно с игрите.Целувки за Жени Hug

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 15:42 от Наталия

# 254
Вела, много съжалявам за травмата на Жени  Tired.Дано успее да се "залепи" раната,пък и дано намериш ефикасно мазило за заличаване на белези,че да не личи като е на челото. Според мен със шевове щеше да има по-голям белег. Нямам представа от такива лекарства.
Кураж и пиши как е Жени през седмицата  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт