ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 504
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Спяща,да ни дразниш ли искаш Crossing ArmsАааа...

# 631
  • Добрич
Научихте ли си вече летния график за детските градини?

Нашата градина ще работи от юни до август със сборни групи - юни три, юли две, август една, като две седмици от месеца ще бъде затворена за почистване. Всяко лято изнудват родителите да се чудят какво да си правят децата, защото общината не дава пари за заместници...

# 632
От 1.06 до 15.09 групите ще са сборни  Twisted Evil Даже през август евентуално, децата ще са в друга градина, понеже готвят някакъв грандиозен ремонт, започват с дограма и после ще обновяват всички санитарни възли. Проблема обаче си остава, 3 месеца си принуден, ако не дадеш детето в сборна група, да ангажираш кой ли не в гледането му.
Иначе нас в понеделник ни сюрпризираха, че в групата има варицела. Ако я хване, дано поне по-леко да я изкара  Praynig Не съм я спирала заради варицелата, ако ще я кара, да я кара докато е малка.
Не сещам друго какво да ви пиша, май доста позамря темичката напоследък, дано да е заради липса на проблеми и болести за обсъждане  Peace

# 633
При нас още не са казални нищо конкретно, но всяка година до сега сборните групи започват от м.06. Иначе през лятото нашата градина ще си работи. Трябва вече да пишем молби кога детето ще отсъства, ама аз още не знам нито откога ще си поусна отпуска, нито къде  newsm78
Мислехме лятото пак в Гърция да ходим, но ситуацията като гледам каква е там... май ще пропуснем. Турция също най-вероятно ще отпадне, та ако някой знае подходящо местенце в Европа за море, където да стигнем с кола, т.е. да не е много далече примерно до около 1000 км, да свирка.
Тържеството ни по английски мина, сега предстои по латино танци, а после и това за края на учебната година.
Ами това е от нас засега.

# 634
  • София
Ади от 01.06. са със борни групи, а август градината няма да работи.  Peace И миналата година беше така и Ади си ходи плътно по сборните.  Mr. Green

Днес ни мина и тържеството по английски, г-жата май ни е съседка. Имам и снимки да качвам, и да ви пиша разни работи, ама съм много зле откъм време.  Crazy

# 635
При нас ще са сборни групи през юни, юли и август. Учителките трябвало да си ползват отпуските. През целия месец юли ще са в друга детска градина, която е на 2 крачки от нас.
Тържеството днес беше много хубаво - пяха, казваха стихчета, танцуваха, чудесни бяха децата. Много се разчувствах.   Blush

# 636
  • Mediterraneo
Уф, това ми е болната тема  Rolling Eyes
Учебната година приключва официално на 9 юни. До края на юни са сборни групи. Целият юли почива градината, август- пак сборни. Но само за двама работещи родители... Е, аз като съм по майчинство, по цял ден лежа и дремя в нас... Освен това планирам точно през лятото да се върна на работа за 2-3 месеца, по граждански договор. Но проблемът е, че не знам точно в кой период ще се наложи да го направя. Тази сутрин поставих казуса на едната госпожа, тя ми вдига рамене. Записах детето за сборните групи и през юни, и през август. Съзирам конфликти с г-жа директорката и само чакам да назрее моментът  Crossing Arms

# 637
Тук през юли ще са сборни групи,август градината няма да работи.Това лято не ме вълнува кога ще почива градината,защото и без това съм в къщи без работа. С техните ремонти /тук "ремонта" се състои винаги в това да изперат одеала и килими  Whistling/ и отпуски на учителките просто създават огромни проблеми за родителите.То не са ден,два,а цели два месеца. Постоянно да се притесняваш кой и как да гледа детето.... #Cussing out.
Тарталета,кажи им че се връщаш на работа,без да обясняваш че не знаеш точно кога ще започнеш. Прекаляват според мен...

# 638
Здравейте момичета,

Гледам нещо темичката намали темповете си. Дано всички да сте добре.

Васи си ходи на градина редовно, слава богу. Дамян расте и хубавее  Grinning, и много е кротко това дете, да ми е жив и здрав. Васи определено вече посвикна с братчето си и нещата у дома се успокоиха до известна степен.

Продължавам да давам на Васи клеева тинктура и се кълна в нея вече. Дали от това или че вече за сополи не спирам от градина, но Васи ходи повече от месец без прекъсване. Дано сега да не дръпна дявола за опашката.

И нас ни питаха за юни юли и август, че щели да имат сборни групи. Васи юни ще ходи на градина а юли и август се изнасям от софия с децата и ще се върна сигурно за 15 септември. Плановете за почивка и екскурзия през лятото ме крепят през тези студени дни дето си стоим вкъщи с Дамянчо.  Sunglasses

Утре отиваме на зъболекар в ЕО Дент в специализираният им детски кабинет. Дано да имаме успех че голям проблем ми е това.

Хайде лек ден.   bouquet

# 639
  • Mediterraneo
Тарталета,кажи им че се връщаш на работа,без да обясняваш че не знаеш точно кога ще започнеш. Прекаляват според мен...

Така и смятам  Crossing Arms Ако се заинатят нещо, ще потърся отговори в Общината  Crossing Arms

# 640
Тарталетке, или ти, или някой, който много ти харесва ника, днес е задал много хубав въпрос в един счетоводен сайт. Ако е вярно, ставам аниматор.  Whistling
Аз не знам нищо за работата през лятото, но Илко няма да ходи така или иначе, понеже нито една от госпожите му няма да е на работа.

# 641
  • Mediterraneo
Тарталетке, или ти, или някой, който много ти харесва ника, днес е задал много хубав въпрос в един счетоводен сайт. Ако е вярно, ставам аниматор.  Whistling
Аз не знам нищо за работата през лятото, но Илко няма да ходи така или иначе, понеже нито една от госпожите му няма да е на работа.

Не съм аз, пусни линк  Peace

# 642
http://www.odit.info/?s=6&i=142754&f=19
Нищо особено, просто ми направи впечатление никът.

# 643
Днес се случи чудото - Василенка седна на зъболекарския стол и си отвори устата.  Grinning

Лошото е че има вече два плупита и сега има арсен в едното зъбче. Но ще ги правим няма начин.

Благодаря много на Спяща че ми препоръча ЕО Дент. Оказа се страхотна клиника с много хубав детски кабинет и на всичко отгоре работят със здравната каса и два зъба ще ни оправят без пари.  Grinning

Днес не сме на градина, защото щели да пръскат за кърлежи и разни други насекоми в градината.

# 644
  • София
И в нашата ДГ пръскаха миналата седмица.  Peace Радвам се, че сте доволни от ЕО Дент.

Общи условия

Активация на акаунт