ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 700
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Привет момичета.

Дано не сте всички пак във фермата  Wink.

След едноседмично ходене на градина Васи се разболя и тази седмица си е вкъщи. Страхотна хрема, от която нямаше спане нощем. Сега вече е по-добре и започна да дивее отново. Но това с две деца вкъщи си е  #Crazy. Как се оправяте мами не знам......... то аз се оправям с тях но време за мен просто няма. То от готвене, приспиване, хранене, чистене и т.н. деня се минава за нула време. Добре че поне Дамянчо е едно прекрасно усмихнато бебе което не ми създава ядове, че съвсем щях да полудея  ooooh!.

Васи най накрая откакто се е родило бебето се съгласи да отоде при баба си та се надявам този уикенд малко да отпочина.

Педиатърката ме посъветва да задържа Васи вкъщи заради бебето, но........ нещо не ми се нрави тази идея. А тя като ходи на градина е толкова променена, и вечер слуша държи я инерцията от градината и всичко върши самичка а не ме гони постоянно за нещо.

Така че от понеделник заминава пак, пък дано този път повече да издържи.

# 181
Здравейте,
Не съм писала от сума ти време..........то кога остава време де?!
gerygirl, признавам, че се справям трудно с 2 деца. И се радвам, че Стефан сега в 2-ра група не боледува и ходи редовно. Иначе щях да съм  afwitch
Нищо ново около нас. Стефчо си ходи на ДГ. През ден с някакви нови художествени изненади ни посрещат, наистина се страят госпожите. Днес бяха измайсторили сърце-близалка от хартия за Св. Валентин. Предната седмица пък събираха кутии от чай и правиха много сладки кошнички с апликация. Стефчо сега се е развихрил да рисува с водни боички и добре, че все пак са измислили Meglio-то Mr. Green
Бебока и той е добре, всяка сутрин и вечер посещава ДГ на баткото, ходя с количката до там. Събира градински вируси и гради имунитет.  Laughing
Поздрави от нас,
Нем

# 182
Момичета темичката ни съвсем опустя. Защо така?

Да знаете че много ми липсвате като не пишете.

Аз да споделя нещо. Вчера реших да отпразнуваме свети валентин предварително, защото исках да изненадам тати като се връща от работа. Василенка я закарахме при майка ми и я нямаше. Бяхме само с Дамянчо.

Купих малка изненадка, картичка и бонбони и запалих свещи в целият хол. Поръчах да доставят храна за вкъщи, избрах по-специални неща и подредих масата. Тати като се прибра беше направо шашнат  Heart Eyes. Достави ми голямо удоволствие да го направя, а пък той се почуства прекрасно.

Дано всички да изкарате приятен празник утре, дали свети валентин или трифон зарезан няма значение, важното е да се празнува.

Само дето Дамянчо нещо се сополиви и днес ми е малко криво  Sad, явно от излизането вчера навън. Ама не съм перфектна майка ....... не го опазих явно.

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 18:50 от gerygirl

# 183
Гери, Гери, какви са сега тия приказки  Hug

Цитат
Ама не съм перфектна майка ....... не го опазих явно.

Няма такова нещо. Понастинал е, ще му мине, случва се на всички  Hug

# 184
Момичета темичката ни съвсем опустя. Защо така?

Така е.Намерихме се във Фейсбук и поизоставихме темата.
Аз да напиша нещо,дано повлека крак.

Първо- Цецко05,познах ви .Сутринта малкия беше в "Кой е по- по-  най".Много е сладък, яд ме стана на Енчо че го претупа накрая.И ме разби с това- първо инжинер,после багерист Crazy

Второ- щерката направи месец на градина без пропуск пу- пу.Подготвят тържество изненада за 8 март,учат някакви неща.Моята не искала много да танцува ,защото се била измаряла Grinning и друго- все на една песен танцували- "Мари момиченце мъничко" и на детето му било писнало да я слуша CrazyСъвсем нормално е това си мисля.
Имаха 2 пъти куклен театър и един път ретро фото.Ще покажа снимките като станат готови.
Айде и другите фермерки след мен Hug

# 185
Хайде и аз набързо да се включа!
Гери, наистина какви са тия приказки - че кой е перфектен. Hug
Ние пък взехме, че по никое време започнахме ремонт.  ooooh! Сменяме всички ВиК тръби, че са изгнили и запушени и напрежението на водата хич го няма. Та сега започнахме с банята, да видим кога ще я приключим. Уж малко ремонтче, пък то все нещо излиза. ooooh! В къщи вече нищо не може да се намери, сега чакаме плочките и.... ох, нямам търпение  да свърши.
Гледам много запалени по тази ферма, мен обаче тоз фейсбук нещо не ме кефи и не го позлвам.
Хайде лека вечер и по-чести включвания в темичката! Hug

# 186
  • Добрич
В нашата група тази седмица директорката беше на посещение на урок за семейството. Имахме предварително домашно - да измислим стихче за семейството, което детето да научи, а ние да го напишем на лист и заедно със семейна снимка и детска рисунка на семейството да занесем в градината. Като попитах Жени кой е бил на урока, получих отговор : Директорката и докакинката Laughing. Стана ми смешно. Другата седмица ще посетят и втората госпожа, но тя каза, че няма да ни дава домашно по този повод.

gerygirl, чудесно знаеш, че не бива да се обвиняваме за всяко заболяване на децата. Ще оздравее. Горе главата.

# 187
Да драсна някой ред и аз!

Днес при нас времето беше страхотно и направихме дълга и уморителна разходка с Вали! Hug

И аз честичко съм във ФБ, но никоя от вас не съм открила. newsm78

# 188
  • София
А, пиши на ЛС как да те търсим и ще се намерим.  Wink  Hug

# 189
А, пиши на ЛС как да те търсим и ще се намерим.  Wink  Hug

И на мен, или аз ще те намеря чрез другите  Peace

И тия "другите" стига с тая ферма вече.  Crossing Arms  Или поне драсвайте някой ред и тука. Аз като не пребивавам във фермата ....?

Криси ще ги снимат за картички за 8 март в четвъртък. Научила е разни стихчета за Баба Марта, за сега за мама няма още, но май ще имат тържество само за децата. Вчера ходихме на фризьор. Криси има нова прическа - на черта. Много й отива  Flutter

# 190
  • София
Споко, Симба, и аз нямам ферма.  Peace Ади също ще ги снимат за 8-ми март, ама още не знам кога. За прическата й - мислех да й отрежа бретон, ама родата не дава. Иначе тя сама си направи мини-бретон от един кичур - пречел й и го отрязала.  ooooh!  Joy

# 191
  • Пловдив
Офф, болна е Стелла, кво да пиша  ooooh! Ходи 1 седмица на градина, започнаха сополи, конюктивит, болка в ухото...аман  Sick Защо я вадихме пустата сливица, като пак същата песен  Confused Нито ми се пише, нито ми се влиза, само ви товаря с нашите болести... Тъкмо детето посвикна 1 седмица, учеха стихчета, песни за 8-ми март и какво - пак вкъщи, пак ще отвикне, пак ще пропусне празници...писна ми.
Ай сега питайте що не пиша  Mr. Green
Гериииииииииии, браво за изненадата за вашия тати, но за Дамянчо недей се обвинява, моля, моля  Hug Heart Eyes
Нем, Симба, Спяща, Sunsunny, Вела, Ксения  Hug
Наталия е "виновна" да съм фермерка и аз, дърпах се много, ама...жертвах се за нея  Mr. Green  Hug
Тарталеткееееееее, как са децата  Hug Как си във фейсбук? А, ааа???  Heart Eyes 51-во ниво  Shocked Бравус  Crazy

# 192
Наталия е "виновна" да съм фермерка и аз, дърпах се много, ама...жертвах се за нея  Mr. Green  Hug

Аре, не на мене тия Wink И мене от 100 места ме натискаха да стана фермерка, мафиотка и онова там с рибите. Ама аз съм корава  Mr. Green

# 193
  • София

Аре, не на мене тия Wink И мене от 100 места ме натискаха да стана фермерка, мафиотка и онова там с рибите. Ама аз съм корава  Mr. Green

И аз не са давам - ни на ънкъл Додъл, ни на Коза Ностра, ни на Нептун!  Mr. Green

# 194
  • Пловдив
ХАХАХхаххаа, разсмяхте ме истински, Симба и Спяща  Joy Joy Joy Дърпах се аз много, нека Наталия каже, да ме защити де  Mr. Green Ама понеже си я обичам и тя обеща да ми върши работата по фермата, аз се вързах  Whistling
Честито на всички празнуващи, без значение какво празнуват  Wine Glass newsm76
М-у другото моя мъж и Стелла са се спотаили в кухнята, ей сега ходих - разбиват дружно с миксер нещо...но тайна било какво правят  Crazy Изгониха ме да си почивам, нещо ме глезят днес  Laughing Той мъжа ми като се запознахме ми правеше редовно целувки (за ядене де  Mr. Green), та сигурно и сега това майсторят   chef

Общи условия

Активация на акаунт