ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 513
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте мами, не съм писала много отдавна.

Днес разбрах, че дните за отсъствие по дом. причини може да само 30. На година или на срок не разбрах. Не съм се ровила....Таксата вече е 60 лв., а с бележка от доки се заплаща 1/2 такса.

Аз съм сама с децата от началото на годината и не пусках януари месец всеки ден Стефи, че в този сняг не ми се трамбоваха преспите с количката на бебо. А и Т бяха ниски. Сега обаче сме редовни - всеки ден на градина. А Ники събира градински имунитет - сутрин и следобед го "облъчват" баби и каки, докато баткото се преоблича на пейката. Wink

Имаме си направени от Стефи валентинки, мартенички /с тържество/ и картички със снимка за 8 март. Вчера пратих на бабите по пощата по една картичка, да се радват жените.

Много ми е хубаво така, толкова спокойно. А и спя следобеден сън гушната с бебо....рахат.  Mr. Green
А за подновяване на социалният живот няма да споменавам..... Heart Eyes

# 331
  • София
...

Днес разбрах, че дните за отсъствие по дом. причини може да само 30. На година или на срок не разбрах. Не съм се ровила....

От 15.09. до 31.05.  Peace

# 332

Т.е. ще се връща ли назад от миналата година?
Че ние по дом.причини ако е от 15.09 сме прехвърлили 30 дена....
И какво правим в такива случаи?

# 333
  • София

Т.е. ще се връща ли назад от миналата година?
Че ние по дом.причини ако е от 15.09 сме прехвърлили 30 дена....
И какво правим в такива случаи?

Не би трябвало да се връща назад, а да се брои занапред от влизането на решението в сила (не знам само дали ще намалят пропорционално на периода дните по този случай). Ако случайно ти направят проблем, пиши ми!

# 334
  • София
МерСедес, това е профилът на сина ти, нали? Непрекъснато ми изскача.  Laughing

# 335
МерСедес, това е профилът на сина ти, нали? Непрекъснато ми изскача.  Laughing

Той, той е Laughing, обикновено излизат хората с по-малко приятели, поне аз така съм забелязала. На мен, например, ми излиза профила на момчето на Буба Laughing

# 336
  • Пловдив
Спяща, честит рожден ден и тук  Hug От всичко хубаво по много ти пожелавам  newsm51
velinap, за обръщенията "пикло" и "дрисло" просто оставам без думи  #Crazy ...
немирница, при нас не съм чула за такива ограничения за отсъствия, Стелла зимата не беше 2 месеца на градина, но питах госпожата и няма проблеми...сега ако има нещо ново не знам, май трябва да питам  Thinking
Тържеството за 8-ми март ще е на 10-ти, Стелла пее, казва разни фрази като - "Децата са цветята на земята"  Joy И за майките разни такива заучени фрази  Laughing Ще бъдат с народни носии, искат бели чорапогащници и цвички, дано само е здрава  Praynig
Аз използвах на Мишленцето "подкупа" за здраве - казах й, че ако изкара цяла седмица на градина ще има награда  Laughing

# 337
  • София
Спяща, честит рожден ден и тук  Hug От всичко хубаво по много ти пожелавам  newsm51 - Мерси и тук!  Hug
velinap, за обръщенията "пикло" и "дрисло" просто оставам без думи  #Crazy ...
немирница, при нас не съм чула за такива ограничения за отсъствия, Стелла зимата не беше 2 месеца на градина, но питах госпожата и няма проблеми...сега ако има нещо ново не знам, май трябва да питам  Thinking - От февруари-март месец е и за ДГ в София.  Peace
Тържеството за 8-ми март ще е на 10-ти, Стелла пее, казва разни фрази като - "Децата са цветята на земята"  Joy И за майките разни такива заучени фрази  Laughing Ще бъдат с народни носии, искат бели чорапогащници и цвички, дано само е здрава  Praynig
Аз използвах на Мишленцето "подкупа" за здраве - казах й, че ако изкара цяла седмица на градина ще има награда  Laughing

# 338
  • Добрич
Спящата Огняна, Честит празник! Желая ти много късмет във всяко начинание!
Весело празнуване на теб и семейството ти.

Вчера беше тържеството в групата на Жени за мама. Госпожицата си каза стихотворенията, но малко дълго ги учихме ..... В понеделник казала на учителката "Госпожо аз не си зная едното стихотворение, защото мама имаше работа  Shocked. Наложи се вечерта да използвам обичайните трикове - подкуп и изнудване  Crazy, за да се научи всичко без грешка.

В Добрич от 1-ви март таксата става 50 лв, а при отсъствие без уважителни причини:

Цитат
Чл. 27, ал. 8 (нова) „При отсъствие на детето по неуважителни причини, без документ, удостоверяващ причината за отсъствието, родителите заплащат месечна такса в размер на 30.00 лева. Такса за отсъствие не е дължима в периодите, когато по обективни причини детските градини са затворени”.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 13:26 от Вела

# 339
  • София
Вела, картичката е много хубава!  Hug

# 340
При нас  таксата си е  8 лв все  още.На Криси  госпожата ми сподели .че  масово  се отписват деца .защото  не могот да си позволят  градината.Ако я  вдигнат  не знам  как ще е.

# 341
Здравейте не съм влизала в темичката Ви.Имам един въпрос за тия отсъствия по неуважителни причини,ако детето е със телк решение пак ли трябва да заплаща такса от 30 лева.

# 342
Честит рожден ден и от мен Спяща!
И аз

# 343
  • София
Здравейте не съм влизала в темичката Ви.Имам един въпрос за тия отсъствия по неуважителни причини,ако детето е със телк решение пак ли трябва да заплаща такса от 30 лева.

Не знам.  Rolling Eyes Ще попитам.

# 344
Спяща и тук - ЧЕСТИТО!

Буб, Аурора, какво стана с подкупите? Резултат имаше ли Wink

Криси днес я оставих вкъщи, че баба й и дядо й идват от Русе. А вчера такъв номер ми сви. Като ревна в градината, че не ще да остава. Ей така без причина, искала с мама и точка. После се успокоила, ама на мен цял ден ми беше свита душата. Иначе е поръчахме тортите (не помня дали казах) - с Уинкс за градината и с Красавицата и звяра за вкъщи.
Иначе за новата наредба и на мен ми обясниха като плащах.

Общи условия

Активация на акаунт