ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 518
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
За новата наредба Ачо се беше разписал преди време, че е запознат, в един списък в градината.  Peace

# 346
  • Добрич
Според нашата общинска управа:

Цитат
Нова т. 5 към § 1
„Уважителна причина за отсъствие на дете от детско заведение” – при представяне на болничен лист, медицинско удостоверение и заявление на родителя  за отсъствие - до 30 дни годишно”.

Явно почти навсякъде е еднакво. Освен това вдигат депозитната такса на 25 лв. и трябва да доплатим разликата.

# 347
  • Gorni Bogrov
Спяща, честит рожден ден !!!

bouquet newsm59 newsm59 newsm59  bouquet

# 348
Сия честито отново   няма проблем
разчитай

# 349
Сийче, честит рожден ден, мила! Желая ти от все сърце да бъдеш обичана и обичаща, много здраве на цялото семейство и щастие, разбира се!

Буб, Аурора, дано да съм ви дала сполучлива идея Laughing Моите си постояха вкъщи тези 2 дни и съм приготвила подаръци, но ще им ги дам следващата седмица живот и здраве. Тази пасувам Sunglasses Този път съм им взела чичко Тревичковци Grinning Миналата година им бях купила, много се забавляваха да стрижат тревата/ "косата".

# 350
Да е  жива и  здрава  рожденичката.Весело изкарване.Да се  похваля  смених си  потребителското  име.

# 351
Да се  похваля  смених си  потребителското  име.
Много по-добре ти стои !И аз ще го сменям моето  на Кифла Joy

# 352
  • София
Кали, мерси и на теб!  Hug

# 353
Да се  похваля  смених си  потребителското  име.
Много по-добре ти стои !И аз ще го сменям моето  на Кифла Joy
Много  благодаря. Hug

# 354
Буб, Аурора, какво стана с подкупите? Резултат имаше ли Wink
 Не.
Два дин на градина и от днес е с хрема и кашлица. Май вече не съм за тази тема, то ДГ не знам какво е.

# 355
Аурора  незнам какво  да ти кажа.Но си  има  и  някакъв  вирус   малкия вдигна за  една нощ тем  аз  и  мъжо  сме със хрема.

# 356
  • Gorni Bogrov
И аз влизам за да се оплача,че Цецко изведнъж ми вдигна Т.,без никакви други признаци на болно дете.Знаете ли има ли някакъв грип и как се изкарва,че аз от доста време не гледам новини и нямам напредстава.

# 357
Буб, Аурора, какво стана с подкупите? Резултат имаше ли Wink
 Не.
Два дни на градина и от днес е с хрема и кашлица. Май вече не съм за тази тема, то ДГ не знам какво е.
Нищо сериозно, поне според доктора и за този момент  Praynig

# 358
Момичета, ако имате желание вижте това и гласувайте.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=479831.new#new

Ние сме добре. Васи ходи на градина а ние с Дамянчо се гледаме вкъщи.  Като имам повече време ще се разпиша по-подробно.

bouquet

# 359
И аз влизам за да се оплача,че Цецко изведнъж ми вдигна Т.,без никакви други признаци на болно дете.Знаете ли има ли някакъв грип и как се изкарва,че аз от доста време не гледам новини и нямам напредстава.
При нас  беше  само 1 ден.Стига до 38.6  един път само му дадох панадол  през ноща.През деня  стигна до 38.4 и  само  си спадна до вечерта и  това беше.Дано и при вас мине  леко.

Общи условия

Активация на акаунт