ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 525
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте!  Hug
Спяща Огняна, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава!   bouquet

А Ники събира градински имунитет - сутрин и следобед го "облъчват" баби и каки, докато баткото се преоблича на пейката. Wink
Нимирница, опиши ми, моля те, как става процедурата по прибиране на едното дете от ДГ с другото, което е бебе /с количка вероятно/, че и аз в близко бъдеще сигурно ще пробвам, но засега не си го представам как да стане, освен бебето да е в слинг и голямото да е супер кооперативно в обличането, обуването и тръгването от ДГ. А не като мойто дето тепърва започва да слиза и да се качва по стълбите, да преминава по парапетите и да се лиготи.  ooooh! Confused Laughing

# 361
Нeмирница, опиши ми, моля те, как става процедурата по прибиране на едното дете от ДГ с другото, което е бебе /с количка вероятно/, че и аз в близко бъдеще сигурно ще пробвам, но засега не си го представам как да стане, освен бебето да е в слинг и голямото да е супер кооперативно в обличането, обуването и тръгването от ДГ. А не като мойто дето тепърва започва да слиза и да се качва по стълбите, да преминава по парапетите и да се лиготи.  ooooh! Confused Laughing

Хехех. С количката. Баткото се държи за дръжката. Влизам с количката вътре до пейките. Въобще не се притеснявам от баби и деца. Бебето не се е разболявало откакто се е родило. По-добре сега да трупа градинските вируси, че по-лесно да му е в яслата с болестите. Следобед към 17 ч пак същата процедура. Стефи си знае правилата и хич не се мотае.

# 362
  • София
Здравейте не съм влизала в темичката Ви.Имам един въпрос за тия отсъствия по неуважителни причини,ако детето е със телк решение пак ли трябва да заплаща такса от 30 лева.

Не знам.  Rolling Eyes Ще попитам.

Ако детето е освободено от такса заради ТЕЛК-а, няма как да се дължи такса 50% заради отсъствията по болест.  Peace Но отсъствия по семейни причини са до 30 раб. дни през уч. г., вкл. и за децата с ТЕЛК.

# 363
  • София
Нeмирница, опиши ми, моля те, как става процедурата по прибиране на едното дете от ДГ с другото, което е бебе /с количка вероятно/, че и аз в близко бъдеще сигурно ще пробвам, но засега не си го представам как да стане, освен бебето да е в слинг и голямото да е супер кооперативно в обличането, обуването и тръгването от ДГ. А не като мойто дето тепърва започва да слиза и да се качва по стълбите, да преминава по парапетите и да се лиготи.  ooooh! Confused Laughing

Хехех. С количката. Баткото се държи за дръжката. Влизам с количката вътре до пейките. Въобще не се притеснявам от баби и деца. Бебето не се е разболявало откакто се е родило. По-добре сега да трупа градинските вируси, че по-лесно да му е в яслата с болестите. Следобед към 17 ч пак същата процедура. Стефи си знае правилата и хич не се мотае.

И в нашата гр. едно момченце имат бебе и майката го прибира по същия начин - стига до входа на сградата с количката. Там са охраната, др. родители, а и тя си вижда количката през стъклото, док. оправи малкия.

# 364
При нас не разрешават качването на родители от входната врата нагоре по стълбите към групата. Взимат ги и ги връщат облечени и с шапки на главите. На мен това много ми харесва Mr. Green

# 365
  • София
То и при нас пускат само до фоайето с обувките - до вътрешните шкафчета, където са якетата  и шапките също не пускат, ама често им ги дават да си ги носят, а не им ги обличат.  Peace По-голямата гр., к. са на горния етаж, си слизат сами по стълбите и долу само си преобуват пантофите.

# 366
То и при нас пускат само до фоайето с обувките - до вътрешните шкафчета, където са якетата  и шапките също не пускат, ама често им ги дават да си ги носят, а не им ги обличат.

И ние сме до пейките преди фоайето с обувките, до шкафчетата нямаме директен достъп - децата сами си взимат пантофите. А, в тоя студ да оставя Ники на входа пред вратата няма как да стане. Всички вътре! Не съм само аз с бебе с количка - сутрин поне 4-5 мами се засичаме. Laughing

# 367
Мерси за отговора!   bouquet
Групата на Вики е на 2-я етаж, та засега не си представам съвсем как да я прибирам от ДГ освен със слинг.  Thinking

# 368
Имам едно въпросче, не е точно "отчетно", но а да не отварям нова тема реших да питам тук. Понеже утре е 8ми март и ще занесем цветя на учителките, а Алек е в нова градина и още не съм наясно от колко човека се състои персонала за групата..... или по-точно ясно ми е, че имаме 2 госпожи и 1 леля, но дали няма и друга леля или някой друг, назначен към групата?

# 369
  • София
Имам едно въпросче, не е точно "отчетно", но а да не отварям нова тема реших да питам тук. Понеже утре е 8ми март и ще занесем цветя на учителките, а Алек е в нова градина и още не съм наясно от колко човека се състои персонала за групата..... или по-точно ясно ми е, че имаме 2 госпожи и 1 леля, но дали няма и друга леля или някой друг, назначен към групата?

Не би трябвало.  Peace Аз обикновено взимам и нещо за почерпка на всички - я пакет кафе, я бонбони/ бисквити, че за децата реално се грижат и директорката, и касиерката, и охранителката, и готвачките...

# 370

Почерпете се здравето на моята госпожица Simple Smile

Тя сега спи, след като цяла сутрин дивя и си игра с новата игра. С баща й ходихме да вземем тортата за днес, за утре за ДГ има поръчана друга Wink 
Чакаме гостите в 16ч, тъкмо да се понаспи, че ще каталяса до довечера  Mr. Green

# 371
  • София
О, рибка като мене! Честито, да ти е жива и здрава!   bouquet

# 372
Спящата Огняна Много ти благодаря за бързия отговор   bouquet
simba21  Да е жива и здрава малката рожденничка, много усмивки и радости да ви носи!

# 373
Честит рожден ден на Криси!

# 374
Честито  на рожденничката  жива и  здрава bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт