ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 539
  • 738
  •   1
Отговори
# 375

Честито Криси!

# 376
ЧРД на Криси! Да е жива и здрава!   bouquet

# 377
# 378
Честит  празник момичета.

# 379
Честит празник и от мен!

# 380

Красиви и обичани!

# 381
Мили момичета,
Честит 8-ми март!
   bouquet

# 382
Честит 8 март  Hug Да сте силни, борбени и много изобретателни!  Heart Eyes

Нашият рожден ден продължава и днес с пълна пара. Занесохме тортаТА WINX и сок в градината. Допълнително за г-жите не съм купувала почерпка. Тортата е огромна  Mr. Green Взехме по едно малко букетче за г-жите и лелките Simple Smile Абе радост и вълнение  Hug Яд ме е, че времето е такова и не можах да я облека с някоя гъзовейка  Mr. Green

# 383
# 384
Честит 8 март, момичета!

# 385
Честит 8-ми март, момичета! Пожелавам ви много здраве, късмет и хубави емоции през цялата година!

Честит Рожден Ден на Криси! Много здрве, весели игри и усмивки!

Честит Рожден Ден и на теб, Спяща! Пожелавам ти много щастие, любов и незабрави мигове!

Не мога да смогна да ви изчета. Ние бяхме за 4 дни на Банско. Виктор се понаучи да кара ски. Е, малко силно казано кара, но пази равновесие около 3-4 м и после пада. Най-добре се специализира в падането, като се насочи не където трябва или много се засили и като му кажеш падай и то детето пада, к'во да прави. Simple Smile Ако остане време довечера може да кача някоия и друга снимка на малкия скиор.

# 386
Честит празник, момичета!

Честит рожден ден на Криси!Да се радва на здраве, щастие и весело и безгрижно детство!  bouquet

# 387
  • Пловдив
Честит празник, мили дами  newsm51 Да сте здрави, усмихнати, обичани и ценени майки и съпруги  Heart Eyes
На Криси честит рожден ден със закъснение  Heart Eyes Ще чакаме снимки  Hug

# 388
Къде се  губите  днес.При нас 2 ден  сняг вали.Все едно почва  сега зимата. #Crazy

# 389
Къде се  губите  днес.
На топло в офиса, изобщо не ми се излиза дори за кафе  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт