ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 734
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
На топло гушнали бебето. Баткото е на градина. Laughing

Откъде мога да намеря детски прибори за хранене?
Не много скъпи, размерите са важни и най-вече наличието на нож!
Нещо подобно и на тази цена... newsm78

# 391
Ние имаме подобни немски от една промоция в Била от миналата година, събираха се едни точки и накрая и доплатих 12 лв, но са много качествени

# 392
Симба, да ти е жива, здрава и щастлива дъщеричката  bouquet

Честито на патерица, момичета  bouquet Да сте ми здрави, обичани и обичащи  bouquet

# 393
Цял  ден  никой не е писал.Ах този фейсбук.хахахах newsm78

# 394
Цял  ден  никой не е писал.Ах този фейсбук.хахахах newsm78
Ами така е, фермата не може да чака.  Joy
Аз да се похваля - мойта щерка ми подари за 8-ми март картичка с апликация на ваза с цветя, правена в детската градина.  Flutter А днес подаръците продължават - правили са гердан от конец и хартиени кръгчета, много горда беше с него и аз цяла вечер не съм го свалила от врата си.  Grinning

# 395
Така...да поясня за новите правила за такси и отсъствия. Поне в нашата ДГ в София/Слатина.
Който е прехвърлил 30 дена извинени с молба по домашни причини, считано от 15 СЕПТЕМВРИ миналата година си заплаща по 3 лв. на ден, т.е. все едно си присъства детето. Или ако си намери мед. бележка - плаща се 1/2 такса за ден.  Mr. Green

# 396
Здравейте момичета.

Ние сме добре слава богу. Васи си ходи на градинка с желание. А ние с Дамянчо се гледаме. Някой беше питал преди време, извинявам се но не помня кой беше, но отговарям - да все още си имам едно спокойно и усмихнато бебче. Дано все така да бъде.
Очаквам с нетърпание да се оправя времето че да сме повече навън.

И ние досега не сме имали тържество на което да присъстват родителите. А толкова ми се иска. Опитвам се да разбера и с какво точно се занимават в градината през деня но Васи обръща внимание повече на игрите и оцветяването и ако разчиташ на нея ще помислиш че нищо друго не правят. А им купувахме Моливко в началото на годината.

Васи е започнала да употребява едни думи ..... и да псува  ooooh!. Опитвам се да не обръщам внимание и да отмине от самосебе си.
Но ще видим как ще се развият нещата.

Немирница и ние сме в Слатина. Да не се окаже че сме съседи  Grinning.  

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 11:30 от gerygirl

# 397
ЧРД на Наталия! Много здраве, щастие, късмет. Бъди обичана жена и майка!

# 398
  • Пловдив
Наталия (Цвети  Hug), честит рожден ден и тук  Hug Бъди щастлива, здрава, обичана и прекрасна майка и съпруга  newsm51
Вчера беше празника в детската градина, мина страхотно  Heart Eyes Такава програма ни изнесоха децата - танци, песни, пиеска, стихчета... Които дечица ходят на народни танци бяха в народни носии, ще кача няколко снимки в албума  Peace Напълниха ми душата, просълзих се направо... Подариха ни картички много хубави, почерпаха се после подобаващо. Днес не я пуснах, нещо позапушен ми се стори носа й, но нормални неща, вчера бяха дошли всички болни дечица заради тържеството  Rolling Eyes Ама той не е заразен - така ми каза една майка, когато я попитах защо го води толкова кашлящ, то детето не спря да кашля просто... Той не е заразен, само кашлица и сополи... Едва ли е така, щом не ходи на градина, но няма смисъл да се хабя... Така или иначе съм ги приела нещата, дори сигурно и аз така щях да направя, вече ви казвам откровено - не бих се съобразявала толкова с другите, просто моето не може да ходи, без да се влоши. Ако можеше да си ходи със сополи и кашлица (това за повечето родители не е проблем или болест)бих я пускала, нооооо при нея винаги следват усложнения  ooooh!
Та така...
Гери, много кофти за псуването...не знам и аз как да реагираш, то хем да не задълбаваш, хем пък знам ли и аз... Но аз определено като чуя нещо, което не удобрявам правя директна забележка, не мога да трая. Но то си е до дете също, ако смяташ, че напук може да ти прави, ако й направиш забележка... А за празник с родителите също съжалявам, дано ви направят и на вас, може пролетен да ви организират  Hug
Ето няколко снимки от вчера, а по-напред в албума има няколко други  http://nashitedeca.snimka.bg/children/stella-na-bubeto.365742.17766298.big

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 17:23 от *Буб*

# 399
  • София
Наталия (Цвети  Hug), честит рожден ден и тук  Hug Бъди щастлива, здрава, обичана и прекрасна майка и съпруга  newsm51

Присъединявам се с две ръце (даже спрях да си копам фермата  Laughing newsm18  Party Time Tada

# 400
Наталка, Честит Рожден Ден! Мнооооого много щастие, любов, много усмивки и безброй незабравими мигове!

Буб, Стелла е голяма сладурка! Hug
Нашето тържество също беше вчера. И на нас ни направиха изненада - подариха ни звездички със снимка на всяко детенце. Само се ядосвам, че камерата ми направи номер - батерията и се изтощи твърде бързо и не можах да снимам цялото тържество, а уж я зареждах цяла нощ. Отивам да качвам и аз снимки от тържеството и от ските. Ето ги снимките http://nashitedeca.snimka.bg/children/viktor-na-sunsunny.365716.17767024.big
Гери и аз не знам какво да те посъветвам, по принцип аз процедирам така - първо не обръщам внимание и ако видя че нещата не отшумяват се намесвам - къде с обяснение, къде със заплаха... Whistling

П.П. Симба, чакаме снимки от РД на Криси, да знаеш!

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 19:02 от Sunsunny

# 401
Съни, ще опитам сб и нед. да кача снимки. Нямам грам време на работа. Даже днес в обедна почивка не излязох  ooooh! А вечер сядам за малко да прочета по диагонал какво сте писали и ставам, че ми изтичат очите пред компютъра в офиса. Зора е тази седмица, да се надяваме, че другата ще е по-лежерно  Hug

Криси ходи на градина. Всичко при нас е постарому  Hug

Наталия, и тук да ти пожелая всичко най-хубаво по случай рождения ти ден  Hug

# 402
  • София
...
Наталия, и тук да ти пожелая всичко най-хубаво по случай рождения ти ден  Hug

И аз да се присъединя и тук!   bouquet

# 403
  • Добрич
 Sunsunny, *Буб*, Виктор и Стела са очарователни.

gerygirl, преди време и от Жени бях чула псувня, но веднага с подходящ тон и обясних, че така не се говори. Сега, като чуе някой да псува казва, че той говори глупости. Действително обаче, както е писала *Буб* подходът зависи от детето.

На осми март Жени занесе на госпожите, лелите и приятелките дискове с филмчето от тържеството. Оказа се, че още едно момиченце искало, та после записвах и за него. Вече броят на приятелките взе да става по- голям и даже се замислям следващата година дали да не приготвя мартенички за всички дечица. Тази година занесохме само 8, но ще е много неприятно ако някое дете и подари мартеничка, а тя не му даде. И без това не помнеше коя мартеничка от кого е.

Наталия, честит празник то мен! Много късмет и сполуки в живота ти желая. Бъди щастлива майка, съпруга и жена!

# 404
Eee,изненадахте ме!!!!
Благодаря ви много ,трогната съм Hug Hug Hug
Жалко,че мога да ви почерпя само виртуално

Общи условия

Активация на акаунт