Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да защитим децата си от домашните опасности?
Как да получа заем за закупуване на апартамент и да го впиша на мое име?
Как да предотвратим заболявания и какви са рисковете у дома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да защитим децата си от домашните опасности?
За да защитим децата си от домашните опасности, важно е да съхраняваме всички потенциално опасни предмети като препарати за почистване и остри предмети на безопасно място. Трябва също така внимателно да проверяваме играчките с малки батерии и да гарантираме, че са безопасни за деца. Освен това трябва да предотвратим достъпа до дребни предмети като монети, копчета и болтчета, които могат да бъдат погълнати от малки деца. Също така е важно да обезопасим електрическите контакти с предпазители и да поставим прагове на вратите, за да предотвратим падания. Трябва също така внимателно да наблюдаваме децата си, когато използват проходилки и винаги да сме наясно с потенциалните опасности в дома ни.
-
Как да получа заем за закупуване на апартамент и да го впиша на мое име?
За да получите заем за закупуване на апартамент и да го впишете на ваше име, родителите трябва официално да ви прехвърлят сумата, предпочитано по банкова сметка. Това ще ви позволи да докажете, че средствата идват от родителите ви и апартаментът не е закупен със семейни пари. Ако е необходимо, можете също така да го запишете на името на детето.
-
Как да предотвратим заболявания и какви са рисковете у дома?
За да се предотвратят заболявания, важно е да се избягва достъпът до опасни вещества като почистващи препарати, да се държат бельото нависоко и контактите с предпазители. Освен това трябва да се избягва достъпът до дребни предмети като болтове, копчета и монети, които могат да бъдат погълнати. Важно е да наблюдавате децата, когато използват проходилки, и да съхранявате опасни предмети като остри и тежки предмети далеч от обсега им.
-
Какво сподели потребителят за преживяването си в Рибарица?
-
Какво се случи с участничката в шоуто на Дейвид Копърфийлд?

Ние тръгнахме на рехабилитации и хич вече нямам време. Сутрин Яни докато стане, докато закуси, после малко упражнения и то станало почти обяд, търчим до детската кухня, която ни е доста далечко, малчо яде квото яде и заспива, след час, два го будя и на рехабилитация, търчим с количката по трамваите и така, само привечер ми е по-спокойно. Ама тогава пък сме навън и аз пак търча след юнака да не се пребие или да си строши имплантанта като пада

!
/. Ако не познаваш никой, мога да ти дам тел. на добър нотариус. И да знаеш - НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА 
това си е страшничко. Петя, като го хванеш, нацелувай го от мен немирника 
, обаче всичко опасно съм изпокрила по високите шкафове.
НЯМАТ ПРАВО да ти отказват! Още повече, че неговият проблем е чисто физиологичен.
Да се похваля,че от около двайсетина дни е започнал да спи нощем и така имам възможност най-накрая и аз да спя
Заспива към 23 00-23 30ч. и спи до към 6 00-7 00 ч.Спи също така и през деня.Денем в повечето случаи спи на ръце,но важното е че си почива.Вървим с бавни стъпчици,но все напред ...бавно,но славно,за никъде не бързам,вече спрях да го сравнявам с децата на неговата възраст и когато-тогава...колкото-толкова 

Така че снощи просто бях наистина щастлива от това,на което присъствах и още ми държи влага.Синът ми се помайтапи,че все едно било не негов,а мой рожден ден 

Постепенно кутията започна да се движи и да се свива от горната част към средата и в един момент главата му беше до кръста му.После кутията започна да се свива и в долната си част към средата,докато достигна и тя до кръста .В крайна сметка Дейвид се сви толкова,че главата му и краката бяха почти едни до други,все едно е човек с глава ,от която излизат само едни стъпала,ето така
После кутията се разгъна и той скочи на сцената. 

Избра трима произволни хора от публиката,като хвърляше фризби и който го хванеше,него разпитваше.Първият беше момче,което каза числата (не съм много сигурна,де) 2 и 99,след това Дейвид го попита боксерки ли носи или слипове и какъв цвят са.Момчето каза,че носи бели боксерки.
Следващото фризби попадна в един по-възрастен мъж.Неговите числа бяха 3 и 16.Попита го кога за последно е правил секс и той каза,че вчера,но Дейвид го помоли да уточни преди колко часа и човека каза около 23часа.
Следващата избрана беше младо момиче и каза числата 7 и 14.Нея я попита кога е родена и тя каза,че е на 14 май.
Всичко това той написа на табло ето така:
Това под съпровода на музика и когато музиката спре,хората,в които се намират топките бяха избрани.Моят син през цялото време ме подканяше "Айде де,мамо,стани,опитай се да хванеш топка",но аз се дърпах.
Те и без това топките все в другата страна отиваха.Обаче точно,когато спря музиката една топка дойде отпред и тупна в краката ми.Огледах се насам-натам
,никой не реагира и аз скочих и я взех.
След това Дейвид Копърфийлд ни викна всички на сцената.Точно до стълбите преди да се качим,имаше две момичета,които ме попитаха"Магьосница ли сте,занимавали ли сте се с магии,ясновидство,фокуси,участвали ли сте в такива предавания?"
..Разбира се,че не съм и казах не,след което се качих на сцената.Значи да гледаш от публиката и да си на самата сцена е нещо съвсем различно.Толкова се развълнувах и радвах,а и ми се покачи адреналина.
Дейвид ни накара да обиколим сцената около платформата,явно за да се разбере,че няма нищо наоколо.След това се качихме един по един на платформата и седнахме на два реда столове
.Момичето до мен така се беше притеснило,че се разтрепера и вика"Ох,лошо ми е,лошо ми е!"..Викам"Спокойно бре,защо се притесняваш,сега отиваме на плажа в Ямайка!"
Дадоха ни и по едно фенерче.След това ни покриха отвсякъде с платно и стана тъмно
...В залата номера е изглеждал така:Когато ни покрива с платното известно време прави разни движения и в един момент маха платното и нас ни няма
,столовете са празни.Дейвид Копърфийлд се обръща назад към балкона и посочва с ръка...хората се обръщат и...ние сме там и светим с фенерчетата.
След това ни викнаха нас "изчезналите" в една малка стая и ни пуснаха на запис същия номер,само че в Америка,за да го видим,тъй като не го гледахме,поради участието си в него.Казаха ни,че и Дейвид Копърфийлд ще дойде след малко.Така и стана.Влезе,поговорихме си за номера и ни помоли да пазим тайната.
Обясни ни,че един такъв номер се разработва повече от две години и зад него стоят много хора.Здрависа се с всеки един от нас и ни раздаде големи черно -бели снимки с автограф. 
Така завърши моят дебют в илюзионното изкуство.