ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 498
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Плейсмънт тестовете за гимназията....4 часа тестове. 
Съгласна съм с Буболечкина...ами прияло ни се  е,хапнали сме го...то един пут като ти влезне,ходи тичай после...аз като съм на пътеката ,и като гледам колко тичане пада ,докато ми покаже,че съм изгорила 140 калорий.... ooooh!,а това е само едно малко десертче,което съм смотала  на 2 хапки..Ако се тръшкам много трябва да спя върху пътеката,докато "избия" това,което съм си похапнала...Просто си трябва контрол,воля,инат,както и да го наричаме. Тази борба с килцата ще е вечна...цял живот ще трябва да се суобразяваме какво хапваме,кога може да си го позволим,и кога да се въздържаме,гадно,ама е така....особенно след 40 ,ами по трудно се сваля..по трудно се задържа,самото тяло изисква много повече тренировки и внимание...

# 166
 Tired
Гроги съм,едва ви изчетох,нещо този студ на работа ме умаря,че и постоянната работа в къщи ме довършва.Цункам ви и лека нощ,като се върна от село пак ще ви драсна  Wink дано да не кача като последния път!

# 167
Чудя се,дали малко да не сменя режима..ама пак ще си пиша тук де...ама да е с нещо дето ще си ям.. Embarassed Не мога да гладувам аз...сега ще пообиколя да почета дали някой не е открил топлата вода...Днес цял ден ми е нервно,гладно,смотано,ама то защото е циклопно..хай ще докалдвам след малк пак..

# 168
Плейсмънт тестовете за гимназията....4 часа тестове. 
...Просто си трябва контрол,воля,инат,както и да го наричаме. Тази борба с килцата ще е вечна...цял живот ще трябва да се суобразяваме какво хапваме,кога може да си го позволим,и кога да се въздържаме,гадно,ама е така....особенно след 40 ,ами по трудно се сваля..по трудно се задържа,самото тяло изисква много повече тренировки и внимание...

успех и от мен   Hug

това е една от при4ините да се разведа с Дюкан
напълно си права

при мен кантарът показва много
4ак ме е срам да кажа колко
ама ако се затръшкам ще трябва да се хвърля ... зад влака
доволна съм засега, 4е нося съшите дрехи както и когато бях с 10 кг по малко
и не смея да се надявам на много
каквото такова

Щък   Hug

лек петък от мен

аз в4ера му ударих страшен фитнес
след последния сняг снегоринът онзи ден ми изрина идеално паркинга при нас
но после валя още 24 4аса
е, в4ера се наложи при минус 20 да копая едно 50 мин
имаше преспи по 150 см от двете страни на колата
вратите замръзнали
само една успях да отворя за да пусна вътре пе4ката
половинката изобщо не успях да си я прибера
колега го докара и той продължи да копае
ужасТ
стълб4ето на което е контактът за загравяне на двигателя и купето е високо 1.5м
беше из4езнало
наложи се да ровя из снега да го търся
абе веселба тази зима

# 169
Лелееее..и тук беше ужасТ,ама премина...дори след 1 ви го дават да е 0С...топличкооооо....ама днес беше -15С....
Аз пак се замислям,дали да не поопитам разделното хранене...там поне има някаква логика,а и пак ще си хапвам разнообразно..Вече нямам нерви и сили да не ям това или онова,и да гладувам ...може да ми се полага 1 плодче,ама да знам,че имам опцията да го ям,ако ми се прияде..Искам нещо да променя,може момента да ми е чисто психологически,ама усещам,че искам нещо ново..И не само в режима,искам нови неща по принцип... Crazy

# 170
  • Варна
Привет и от мен
Като се пързулна ще се похваля,че то всеки ден почвам все по един и същ начин....
Но, нали всичко е на психо-основа,няма да го мисля проблема,даже не е проблем....нямам проблем
Имам мускулна треска на стомаха, вчерашното турбо на Уилям имаше и лицеви опори-е някакви си 4 серии от по 5 броя, но за застоялия ми търбух това е било като катерене на вулкан...
Закусих овес със сирене и масло, ще обядвам яйца и бекон..

И тук пак е валяло сняг, тая заран терасата беше пълна ...а аз чакам ли чакам,пролет да ми дойде... Crazy

# 171
PinkitoHug
пожелавам ти скоро да намериш музата и да си доволна и усмихната пак

аз бях на фитнес
някакво функционално трениране на корем, гръб, крака
едва дишахме накрая

за закуска имах остатък от ве4ерята на мъжете: омлет с бекон
на обяд: салата айсберг със студени свински филенца, моя майонеза, авокадо и маслини

хайде  Hug

# 172
  • Варна
Привет и пързул  Laughing
Имам си мама и ми е много лесно сега...т.е. има време да се готви, да се спортува,да се дреме в нета...
Днес се срещахме пак с Уилям, изкарах 35минутната му серия, после с кекавите си ръце изкарах 3 серии с тежестите на големия грах,ама само по 5 броя в серия...ама бях вече гроги...
Та, днес се окислородих отново и съм доволен
Минах и през кантара след тренинга, и естествено съм плюс 1700, но предвид ,че чакам циклопа тия дни и мускулната треска,която още ме държи не ме тревожи толкоз много
Обаче, сега си хапнах пак кивита-някакви дребосъци,по-малки от кокоши яйца, защото проблема ми с ВЦто не е оправен и ще трябва да се стимулирам

Хайде..който ремонтира да взема по 10мин почивка и тук да се спира  Laughing
Пинки, изкара ли теста детето?
Нони-изфиряса на някъде, чакаме те да кажеш работи ли схемата ти?
Ванче-напредък?
Стардъст-при теб?

Мма, изрина ли? Вчера излизах и аз, ами то докато стигна до целта се бях припотила три пъти, да газиш сняг е същото като да тичаш във вода-много яко натоварва  Laughing

# 173
Снощи гости........напредък никакъв.....удържах, нямаше от забранения плод  Wink. С Дейвидчо вече 3ден подред се изпотяваме взаимно, дано да удържа повечко. Имам такава мускулна треска, че едвам се смея.
Вечер съм като парцал, снощи съм заспала, като съм приспивала Криси, към 12 той ме събуди да цока......
Снощи имаше риба и салата, на обяд яйца по панагюрски. За днес ми е тъмна Индия.

# 174
Работи амиии,как да знам като хич не съм и я приложила тая схема Mr. Green,прилагам високо-въглехидратна схема и плющя като невидяла,разбира се оправдавайки се с цикъла,който още си броди нейде,само при мен не идва. CrazyМомичета и аз като Пинкито ще сменям режима-мнооого ми липсват тия пусти въглехидрати,направо не издържам понякога.Насочих се към 90-дневната да видим и туй чудо,заредих се с плодове и от понеделник,за кой ли път започвам.Вече ми се  Sick от пиле на грил и от млечни,липсва ми разнообразието в храненето и затова и прегрешавам.Ама да не си мислите,че няма да ви навестявам Naughty,ще си ви чета и ще ви казвам как вървят нещата при мен.Желая на всички вас успех с тази трудна задача - отслабването.

# 175
  • Варна
Как си казва думата тежката тренировка....Макар че моята е силно казано тежка...ама гладен ходя от сутринта
И очите ми все търсят нещо за яден, първо мислех че съм гладна на мозъчно ниво,после на очно,но се оказа баш стомашно нивото ....

След обяда ми -зеле,моркови, бекон доста и майонезения ми сос(дето трябваше да е майонеза), сега нагъвам варени яйца, 3 листчета бекон и пак от същия сос...но още съм гладна,все едно имам въздух в търбуха и трябва да го изкарам,а да вкарам друго-първо вода,после чай,сега храна и пак ми е въздушно...

Вий-ядете ли, или се стискате.. Laughing Много съм ларж, а пък вас ви няма за лаф днес..

# 176
  • София
Тук сме...ама като съм сгазила лука и ен смея да се обадя.
 ooooh!
Сега като заговорихме за тренировки...ами прави сте. Когато бях най-слаба, не само че бях хипер-мега режимна, ами и се скъсвах от спорт. След първото раждане - фитнес всеки ден, коремни преси, после целутрон...и само пилешко и зелена салата...После бременна с второто ходих до 5ти месец на плуване и пак режимна бях, някъде до към 7-8 месец не близвах почти въглехидрат. Като го родих малкия - пак фитнес, пак строго НВД.
А сега ?Ни режима режим, ни тренирам, НИЩО. Гола вода. И после? Защо не свалям. Е...как да свалям, то със седене на стола не става.
Сега, остава да видя как да вкарам спорт в ежедневието.  newsm78

# 177
  • Варна
Аз да питам пак домашноправещите майонеза-пак джурках и пак стана гъст сос...В каната-блендер сложих 2 яйца и олио-не всичкото(по план беше 150мл)и пуснах на най-силната степен -5, като минах през всичките,т.е. постепенно увеличих и доливах останалото олио

Джурка се около 5мин, чак започна да мирише каната,реших че ще стане някоя беля...в смисъл такова пришпорване не съм му давала досега...
Накрая изстисках сока на половин лимон и сложих в хладилника,там се посгъсти,но в никакъв случай с вилица да си вземам, като по-гъст сос стана

Как да я направя гъста, да не би само с жълтъци да се прави?
Мма, какво ще кажеш м?

Иначе-финиширах с хранта, вечерята-бекон с малко лютеница, майонезения сос и един морков..

# 178
Аз нямам напредък,даже на фитнес не ходих,защото заради гадния лед паднах и страхотно си изкълчих крака. CryДа не говорим,че вчера бях на купон и пийнах малко повече питиета.. BlushДнес не съм яла нищо,само малко сирене и кисело мляко,не бях гладна,но след малко ще си направя омлет със салатка и пак ще съм послушна малина. FlutterМисля да се тегля чак към 10-ти,като дотогава ще гледам да съм стриктна,че да съм кат фиданка на Свети Валентин Whistling.Ех,планове,планове...
ПС-днес малко се пързулнах,но крайно недостатъчно.Май ще хапна ленено семе. Thinking

# 179
Днес съм толкова разочарован...Трябваше да водя детето до гимназията да я записвам,с тестовете е супер,защо ми казаха,че 4ак след 2 месеца резултатите,като ги имаха днес,ама както и да е..Та да ходим да я записвам...и тръгвам да си обувам единствените дънки,които ми ставаХА...от 3 седмици не съм ги обувала,защото само по анцузи джиткам..и лежат в гардероба изпрани..Тръгвам да ги обувам и се оказва,че аз дупетоси не мога да си вкарам в тях,за закопчаване и дума не може да става...Полудях..как е възможно? Обух един друг панталон,който си ми става,и преди ми ставаше..дали от сушилнята не са се свили,защото беше развалена и пусках дрехите по 2 пъти? На кг не съм качила...какво се е случило не знам,но аз го приех толкова трагично,като ревнах.../тайничко де,не да ме гледат../, и  толкова се сдухах...Вече 4  часа с  мен не може да се говори,абсолютно асоциална съм..крива,гадна,намръщена,абе аз не се понасям,а как тези хора в нас ме търпят не знам...Ще ходя до фитнеса днес..не знам какво да ям...иде ми се да не хапна половин година нищо,ама така не става.. Изобщо...в цикъл съм,ама чак пък да съм се раздула,че да не мога да си обуя дънките..най-лесно ми е да ида и да си купя номер дънки за слоница..но това няма да стане ,ако ще по гол задник утре да трябва да ходя навън!!!  Не се понасям...Ох,наоплаках се..има и още за оплакване,ама  то и това стига... Embarassed Sad

Общи условия

Активация на акаунт