ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 500
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • да има едно лесно - на мотора
Пинки  Hug

Тони , майонезата я правя като яйцето и олиото (зехтина) са с еднаква температура . Не доливам мазнина, а отначало слагам количеството.Слагам и малко лим сок и сол .Разбивам я във висок съд с приставката с ножове на миксера и на най- СЛАБАТА  степен , без да увеличавам, а само повдигам миксера нагоре

# 181
  • Варна
Пинки  Hug

Тони , майонезата я правя като яйцето и олиото (зехтина) са с еднаква температура . Не доливам мазнина, а отначало слагам количеството.Слагам и малко лим сок и сол .Разбивам я във висок съд с приставката с ножове на миксера и на най- СЛАБАТА  степен , без да увеличавам, а само повдигам миксера нагоре
Охоо,аз съвсем на другия край съм била...Реших,че като се бие силно и ще се сгъсти,все едно белтъци разбивам-не че те ми се сгъстяват де, а сол и аз сложих...
Ясна е работата, за трети път незнам дали ще се навия..

# 182
Аз затова не ям майонеза,защото не си я правя...ама пак д-то голямо и без нея..В  по-добър къндишън съм...Оказа се,че гадната сушилня ми е скроила този номер с дънките,другите панталони ми стават..леле,как се бях спекла...цял ден с мен не можеше да се говори..Бях на фитнес,тичах доста,какво ли не правих..Да видим ...на 5 ти трябва да се меря,за да видя точно колко милиграма съм свалила за 1 месец... Rolling Eyes Утре пак съм на тренировка....трябва да се стегна,че положението много кофти...че на всичкото отгоре - всички в нас ме видяха,как не мога да се събера в дънките и почти  умирах от потрес..Мъж ми солидарен,днес не вечеря,ами мина с ч грейпфрут..и ми вика,Аз ще разтоварвам малко с повече плодове и зеленчуци... Wink , демек-сещай се снахо...Хай лягам,че така ми се яде....а е 23,00 ,не е за манджане... Sick

# 183
  • Варна
Привет  Simple Smile
Оциклопих се, пързулнах се,но съм все така подута...но едно по едно ще се нареждат нещата тая седмица-тъй ги виждам нещата аз
Днес обаче много ядене,много нещо-връщам се от рожденденски обяд у свеки,където имаше все режимно ядене,но много, и много солено...
Салати, ядки,телешко месце,гъбки пълнени, вино....торта нямаше-на стари години хората много-много не си падат по тортите...и слава богу,че с това бяло вино едно парче торта сигурно щеше да ме изкуши

Хайде , диетувайте, аз ще пропусна вечерята,че след тричасово хранене не мога да свия на две

# 184
  • София
На втора страница?
Не ви е срам... Naughty
Изтеглих си Slim in 6. Изпих два Л-карнитина и след малко обличам клина и почвам първото видео - 25мин.  Мисля една седмица да подксачам на 25 мин и после да мина на повечкото, че има едно час...
Разглеждах снимки на една мадама от форума...и се амбицирах много здраво. Направоооо... #Crazy #Crazy #Crazy, как може да съм такъв чувал не знам.
Хайде, взимайте се в ръце и вие.
Pinkito , много се сях с тази сушилня, да знаеш. Чувала се, че пуловер от XL-мъжки добива размер за 5-6 годишно дете. Да не си си докарала и ти дънките ди XS-размер?  Grinning

# 185
Аз да питам пак домашноправещите майонеза-пак джурках и пак стана гъст сос...В каната-блендер сложих 2 яйца и олио-не всичкото(по план беше 150мл)и пуснах на най-силната степен -5, като минах през всичките,т.е. постепенно увеличих и доливах останалото олио

Джурка се около 5мин, чак започна да мирише каната,реших че ще стане някоя беля...в смисъл такова пришпорване не съм му давала досега...
Накрая изстисках сока на половин лимон и сложих в хладилника,там се посгъсти,но в никакъв случай с вилица да си вземам, като по-гъст сос стана

Как да я направя гъста, да не би само с жълтъци да се прави?
Мма, какво ще кажеш м?

Иначе-финиширах с хранта, вечерята-бекон с малко лютеница, майонезения сос и един морков..

1 ч.л. дижонска горчица се слага още в началото и оправя гъстотата
само с жълтъци става много гъста
с цели яйца става като гъст сос, който после се сгъстява още сам в хладилника

моят пасатор има само една степен, че и моторът сдава вече багажа
и въпреки това с 2 вертикални движения майнонезата е готова

# 186
Клеми,аз щях да припадна...чакат ме да тръгваме и се оказва,че аз не  мога да се събера в гащите си... #Crazy
тези дънки са прани много пъти,а и неса от вълна,че да се съберат така,обаче понякакъв начин се е случило...не са XS станали,ама пак не влизам в тях..Днес на кантара имам намаление пак  ..е,малко,ама....имам.

# 187
  • София
Два пъти правя опити за майонеза и двата - нищо!!! Става абсолютно течна. Повече няма да опитвам, половин бутилка зехтин замина...

Аз съм абсолютен дроб! Едва додрапах до 25-тата минута. Rolling Eyes Ноооо, се амбицирах здраво, утре след работа пак. Ужас...аз едно време след едночасово скачане на аеробика не бях изморена, сега 25 минути не мога да мина. Боли ме всичко. Crossing Arms

# 188
Споко ,и аз съм така,ще свикнеме,въпрос на навик и тренинг... Hug

# 189
  • Варна
Привет.. Simple Smile
Все още не съм започнала да източвам водата, а толкова пъти минах през ВЦ отделението...Днес програмата се променя, и среща с Уилям няма да имам, но и по-добре...един кръст ме е схванал освен останалите неудобства....
И съм гладна...първата закуска беше в 7.30 -овес ,сирене и краве масло, преди малко -втора от кис.мляко ,сусам, трици и лен...
Обяда и вечерята-после ще решавам..

Мма, мерси за разясненията за дом.майонеза   chef, но си мисля скоро да не хабя продукти, следващия път ще опитам и с горчица...

# 190
Привет бамбини.  Hug
Не знам помните ли ме, ама аз ви помня, щот свалих някога с мазния режим. Ама ей на, после си опУщих края, че и пак родих и сега съм на същата изходна позиция.  Crazy
Та ето ми го килограмовото CV.  hahaha В цялата си прелест съм точно 74 кг., искам да стана 60. Ама понеже кърмя, Щъки рече да не свалям повече от 500 гр. на 10 дни, а аз Щъки мисля да я слушам.  Peace Та първата цел е 66кг., т.е. - 8кг., до края на май. Малко повечко са кг., щот месец и половина блеех и сега и тях ще ги наваксвам.
Мисля да си хапвам питателно мазничко, с един свободен ден седмично. Въглехидрат ако включа един-два пъти, ще е до обяд или на обяд. В свободния ден още не съм решила какво ще ям.  newsm78
Менюто ми до сега: половин кофичка кисело мляко с три лъжици овесени трици, обяд - доволна порция гювеч от свинско със зленчуци, без картофите и 4 моркова. Билков чай - литър и половина. Мисля си каква следобедна мазнотиика да заформя, че там ми е слабото място, все я пропускам и изяждам света после.  newsm78
Ще пиша менюта, моля да ме посритвате по дебелото д..е, когато оплескам нещо си.  Hug
За майонезата и аз да кажа Blush: едно яйце и 200мл олио или зехтин и щипка лимонтузо. Всичко на куп във висок съд, слагам пасатора и тегля на горе. Получава си се екстра гъстичка и киселичка.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 14:05 от E L I

# 191
Здравейте!Аз съм доволна,защото си направих плюскащия ден от месеца,ядох торта,суши и спагети( Embarassed)-свиненето съм решила да си го позволявам един път в месеца.Мислех,че ще съм качила от това,ама засега кантара не е мръднал нагоре. Mr. GreenДнес най-сетне бях на фитнес след травмата в четвъртък и си потренирах доволно-два часа и половина Peace.Сега се чудя какво да хапна за вечеря,но сигурно ще е омлет със сирене,зеленчукова супа и мъничко ядки. PeaceИначе досега-грейпфрут с кисело мляко и ленено семе,пилешка пържола и салата от зеле,едно кафе.
ПС-никакво пързулване не се наблюдава,въпреки лененото семе.Явно ще включвам и зеления чай. Rolling Eyes

# 192
Ели ,добре дошла.. Hug   Ти не беше ли свалила с Дюкан около 10 кг,или аз те буркам с едно друго маце? newsm78  Защото си спомням едни снимки ,от които бях във възторг,и все като те чета тук и там и си мисля,че си ти ,от снимките на плажа..? Ако бъркам,ме извини,каквато и да е ситуацията,Добре си ни дощала,тук купона върви с пълна пара..съвети,мрънкане,всичко си позволяваме,само сланината да пада... Laughing
Похвал,Похвал...Днес съм 65 кила !!!   Ама вчера едно отливане падна...чудех се,как може да задържаме толкова кг, води по себе си...И сгеа съм толкова окрилен...Ще има фитнес,плуване....и хубава манджа,супер режимна...брей,колко малко на човек му трябва за да буде щастлиФ..а аз оня ден как не се суринах с тия глупави панталони.....Отивам да пия кафе и да си рисувам шаловете.../последната ми страст..те моит енямат край.../

# 193
Хей Малини!

Пинки, честито смаление!
Аз съм режимен, но резултатите не са много добри, цяла седмица 0 кг.
Зает съм , затова не пиша, но чета.

# 194
Пинки, ти взе ли си бърнър? Знам, че тук не ги почитат тези неща, ама може да ми кажеш на ушенце Wink Браво за намалението  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт