ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 421
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
леле

а това 140 ръст ли е?
ако е ръст, тогава е ОК размера

# 436
  • В центъра на мръсотията
леле

а това 140 ръст ли е?
ако е ръст, тогава е ОК размера

Ръст е, ръст е... седемгодишната ми дъщеря е с този размер....  Joy

# 437
  • На остров
Здравейте,
Аз бих искала да се включа към Вас, но нещо се обърках какво и как може да се консумира и за колко време се спазва всичко това. На мен ми изглежда като достатъчно за нормално хранене, но може и да не съм разбрала. Бих се радвала на съвети за начинаещи Simple Smile.
Хубав петъчен ден пожелавам   bouquet!

# 438
това е здравословен режим до живот

месо, риба, ракообрани, яйца, вътрешности
сирена и кашкавали
сметана: те4на и квасена
надземни зелен4уци
масло, те4ни мазнини само студенопресовани, предимно олио от ленено семе, малко зехтин
кокосово масло, кокосови стърготини
какао
ядки:сурови еко орехи до 50 гр дневно

добавки: рибено масло, вит. Д

и желателно и препоръ4ително: силови тренировки
виж сайта на спайдерите от първа страница
има много инфо

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 13:59 от Анонимен

# 439
  • На остров
Благодаря за бързия отговор Mma Ramotswe, а реално свалят ли се кг с този режим или е по скоро подържащ?

# 440
  • София/Осло
Сваля се ,сваля се..
Храни се през 3 часа като основните хранения са ти три и 2 междинни/похапвания/.
Пий вода!

# 441
Ах, любими малини.  Какви сте ми режимни убавици. Знам, че сте гостоприемни, от самото начало ви чета и затова засилвам се и пльос, пльок, запис и други подобни  Simple Smile при вас. Няма вече накъде повече да дебелея. Просто няма. С голямо прискърбие ви съобщавам: имам да свалям точно 30 килограма. Цифром и словом.
Ето тъжната истина 163 см, 80 кг. Туй-то.
Съвети не търся, както казах следя ви от първата написана буква, а спайдърите са ми стари виртуални познайници.
Само за подкрепа моля, че са ми слаби ангелите.
Приемате ли да се водя на отчет при вас?  Simple Smile

# 442
Дзандза, нямаш проблем с подкрепата!  Hug Тук е твоето място Simple Smile Освен на режима спортуваш ли?
ima, свалят се, аз свалин за 2 седмици 4 кг., но е индивидуално и най-добре да е подкрепено и с тренировки.  Peace

# 443
  • Варна
Боже, Дзандза...добре си ни дошла... Heart Eyes Като те видях как тръгна с "малини"...викам си някой тук стар роднина ни е дошъл на гости... Wink Да се беше обадил по-рано...

Сега, за това че имаш едни три кила да сваляш( Wink) нямаш грижи, ще помагаме...аз откога ги мъча моите...едно и половина( Wink) ама казват,че последните най-трудно падали  Laughing и затова не се притеснявам...Ох, затова и тук ще си умра , в тая тема...на вечния слабителен блян,дето все не го достигам или съм на милиметър от него...

Че така де..
Риба не съм ял скоро, но затова пък тая вечер оползотворих 4 домашни яйца ,бъркани със сирен, масло и салата от ГМО -доматки и краставички, само пресния лук ми е баш пресен, от градината на свекито...ама тъй ще е,глобализацията не подминава и БГ...

Ето ви едно море за вдъх...не купих нов обектив, нямаше този,който исках...чакам ли чакам Пенке ле  Whistling....
http://farm4.static.flickr.com/3463/4565613907_ba9fa4e732_b.jpg

# 444
Любими мои  Heart Eyes. Да ви пусна, ей така, рано по сабахлента една песничка? Да?
http://www.youtube.com/watch?v=ciOMxMYv6ZY
 Laughing Нищо лично, нали така!
Имайте една чудесна събота и неделя.

# 445
ИзвинетИ,тук ли се записват за конкурса " Крава на годината?"  "А наградният фонд какъв е?  Питам,че идвам да го спечеля..без връзки,просто съм най-добрата!  Така хубавичко съм се наляла,скъпи Малини, Бамбини....да не ми е уроки,ама...От Понеделник нямало шега,та и аз така...до сега колко понеделника минаха,аз все не мога да разбера кой е моят... Blush, и при това положение как да съм сИриозна?Аз просто съм  била неориентирана  ,нали?
Хайде от утре идвам на отчет,за последните 1.4 кг..../мамка им../ малко сбърках къде да сложа точката,ама няма да се връщам...Тук е още  неделя,дали да не скоча до хладилника за един последен сладолед?    newsm78   Такъв апетит имам,че май не на 3 часа ,а на 3 минути се храня...Утре ще намина пак,да се отчета ,с мерки и теглилки,както си му е редът...хай до утре..

# 446
ооо, пинки
взимай се в ръце
какво стана с готния треньор, нали ти беше мотивация  Mr. Green

# 447
  • GYM
Айде и от мен - честит понеделник и успех на всички. Аз съм режимна, но много голям проблем ми е вечер да се удържам...Като че ли иммам малко смаление, ще се тегля на моя територия, че съм на гости на мама тия дни.
Чудесен ден и режимност ви желая Hug

# 448
Здравейте момичета  Laughing
Цопвам се и аз тука при вас  Mr. Green
Малка история-на Дюкан от 1г 10м - Започнах от 165кг,свалих 62.Прегреших с алкохол и процеса се стопира.После минах в трета да почина и там си е..а мамата,качих 20кг.В последствие се оказа,че моя близка на Дюкан от година и нещо е в болница и има доста последствия,и естествено се изплаших и ей ме на тук.Надявам се да не  кача много в началото докато ми се съвземе организма.

# 449
  • София/Осло
На новите попълнения-добре дошли и успехи   bouquet
Аз съм екстра- супи, пържолки, спорт-цъ засега, закуска -също.....но всичко с времето си  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт