ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 420
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
тони, добре дошла и тук
успех в борбата

менюто ми днес:
закуска: 2 яйца с масло
обяд: св. пържола 100гр, пържена в масло, зелени аспержи 50гр, сос от аспержи 50 гр
ве4еря: може би кашкавал с масло; едит: желирано свинско (забравих, 4е се трепах да го правя в4ера)
кафе, 4ай, вода
разредена сметана към кафето (1:10)
силова тренировка 50 мин след малко

за другата седмица са махнали силовите тренировки от графика и сложили степ аеробика
аз се записах, но още не знам дали ще ходя

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 15:53 от Анонимен

# 451
новите, вземете си капсули рибено масло и ги по4вайте
те помагат за раздвижване на нещата

# 452
ХилоУ и от мен, малини  Hug

За днес менюто:
пр. мляко с нес кафе сутринта
11ч. - бекон, сирене, 3 яйца, чай
за обед съм подготвила 2 свински шишчета и 1/2 кофичка кисело мляко
За вечеря св. пържолки с масълце, зелена салата, маслини

Отивам да чета рецептите на Mma Ramotswe, че съвсем се изчерпах  Peace

Тренировките са все силови при мен и текът с пълна сила  Wink , пресата почна да се оформя, което ми е болното място  newsm44 Килограмите не ги мърдам вече месец и половина, което е добре, че съвсем бях заслабнала.  Blush
Тази седмица ще се размина обаче с тренировки, защото съм на поход до Райското пръскало, което е около 5-6 часа ходене, та си го броя за тренировка.
От другата седмица ще включа и мъртва тяга, да видим резултатите Simple Smile

Успешна седмица
   bouquet

# 453
тази мъртва тяга съм решила да я пробвам наистина, с истински тежести, засега съм я провала с олекетони тежести до 10 кг, а то си е нищо
но ме е страх без инструктор, затова Ще гледам да си запазя 4ас при някой батко (или кака) да покаже наживо и да коригира грешки

# 454
Обяд-Дробчета в масло - доста тежко ми стана  Sick

# 455
колко масло?
в на4алото е добре да въвеждаш мазнините по малко

а ако си яла на ресторант, е малко съмнително дали е било масло или химия

отивам да си редактирам ве4ерята

# 456
Доста малко масло ... оффф  след  Дюкан едва ли ще свалям с тия мазнини.Мисля довечера да ида до фитнеса да се мъча след работа да тренирам.Проблемът ми е ,че нямам такъв създаден навик  и никакво време,прибирам се в 20.30ч всяка вечер.  Tired
А мога ли да включа л-карнитин?

# 457
в на4алото не си мисли за сваляне
остави тялото ти да се успокои
когато това стане, ще тръгнат и кг надолу

аз толкова късно не мога да тренирам
за мен идеалното време е обедната по4ивка
даже днес си увели4их леко тежестите
дойде ми малко нанагоре, но с по+леките ве4е не усещах ефект
а половинката да внимава, 4е ве4е мога да го бия  Mr. Green

# 458
Ми аз нямам друго времер в което да тренирам и обедна почивка нямам.
Ще се консултирам и с фитнес инструктор особенно за Л-карнитина или друг препарат.Преди съм взимала около месец когато правех опити за спортуване и много ми помагаше.В смисъл имах много енергия и не се изморявах.И се потях доста!

# 459
http://spidersport.com/home-workout.php

това е много добър комплекс за домашно трениране с подръ4ни материали

аз сутрин и ве4ер не мога да гледам
който ми се изпре4и, ще пострада

Л-карнитин съдържа много кофеин, който е доста вреден и пре4и при отслабване
даже то4но по повода мислех да пускам тема, онзи ден намерих инфо защо

# 460
Аз тренирам вечер към 19ч. 2 пъти от понеделник до петък, когато сваря и в неделя около 17ч. Но в интерес на истината, колкото и да съм изморена след работа, като отида в залата се тонизирам, и все едно се зареждам с енергия, по-голям "дроб" съм като не съм на тренировка.  Thinking
tonito28, според мен, започни поле-лека с режима и тренировките, пък после виж за допълнителни препарати ( които за мен са излишни, освен рибеното масло ), но с режима ще видиш, че няма да имаш нужда от допълнителна химия за енергия, тя си идва от храната, която поемаш.  Peace

# 461
Stra4iatela   Heart Eyes Мерси  Hug
Довечера мисля все пак да мина през фитнеса да видиме там какво ще ме посъветват и без това имам и за сваляне и  за стягане  Wink

# 462
Ох,умирам от глад...отивам да ям..РЕЖИМНО!!!!  леле..то това моето апетит ли е,4удо ли е...Но да знаете,че съм сериозен,ама дебел.../е,за сега де,няма да е завинаги.../ Laughing

# 463
Ще се консултирам и с фитнес инструктор особенно за Л-карнитина или друг препарат.
Остави Л-карнитина ако случайно изпаднеш в застой. В началото пробвай естествено. Самите червени меса (не постните дюкански!) съдържат естествен Л-карнитин Wink
Направо не мога да повярвам този Дюкан какви щети нанася  ooooh!

# 464
здравейте Hug

аз кат нов кадър тука  Grinning
това хубаво с менютата, че да се ориентирам аз... аз отваря хладилника и каквото съм прочела от първа страница ям, нищо не смятам за сега..

а за тренировките и аз съм като Stra4iatela. Преди малко се върнах от залата. В 6 след бач бях като парцал и едвам не се отказах да ходя да тренирам мислех да си полегна..

сега вря и кипя даже ще и поработя малко сега хаха

едит: четох понагоре надземни зеленчуци, репиките примерно какво им е че не се ядът? Щото ме върти, че от към въглехидрати зеленият фасул, който е надземен има повече от репичката..

може нещо да не съм дочела като хората за което се извинявам  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 22:10 от tatianka

Общи условия

Активация на акаунт