Отговори
# 540
Забравих най - важното:
Честит рожден ден на Илиян и Енчо! Да растат здрави, щастливи и послушни!  bouquet

# 541
И аз съм от недоспалите, ама това е всяка вечер и не ми прави впечатление...  Tired Май, наистина се свиква.

Бързо оздравяване на болничките! Като ви чета, хич не са малко, за съжаление! Praynig

Яна, дано мъжът ти се възстанови бързо и да се прибере у дома при вас! Така се ядосвам на тия гадняри мръсни...  #2gunfire

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕНЧО И ИЛИЯН! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! ЖЕЛАЯ ВИ ВЪЛШЕБНО ДЕТСТВО!

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 14:58 от dideroncho

# 542
Честит рожден ден на Енчо и Илиян! Да са здрави, да слушкат мама и тати и да правят само малки белички Laughing
И ние с първите ни зъби сме страшни киселяци! Едвам го приспах в полунощ и към 3,00 и нещо се почна едно мрънкане, въртенне, място не можа да си намери! Към 4,00 заспа и към 6,00 пак същата история! Дадох му панадол и мляко и успяхме да спим чак до 8,00! Незнам дали трябваше да му давам панадол като няма температура, но нали го дават и за болка newsm78 А, той видимо се успокои след панадолчето!През деня си е както винаги -щастлив, жизнен! но нощите зъбите го измъчват с пълна пара! Дано поне тая нощ поспим, че утре как ще се мъкна на работа незнам!
Иначе рожденния ми ден мина добре - после ще пусна някоя снимчица, че са ми на телефона!
Лек ден!

# 543
ЧРД на Енчо и Илиян и от мен!

Елфита, мерси, значи да не бързам с документите. Миналата година си изтеглих приложенията, дали са същите newsm78

# 544
Момичета, открих някакви конкурси и пуснах снимки на Дими, ако ви се занимава, подкрепете ни.
http://hotcompetitions.com/contest/media/id/5001 и http://hotcompetitions.com/contest/media/id/5000
И двата са в един и същ сайт, ако се регистрирате и гласувате със звездичките е безплатно.

# 545
Здравейте,ама за много,много бързо...
Емчето,Гея и всички останали дето ме мислите-спокойно,добре сме,просто дъх не мога да си поема от два дни насам.Вчера цял ден се разбих от чистене,а днес в 8ч. тръгнахме за София за посрещаме майка ми.След това насам-натам да се види майка ми с роднините и вече съм Crazy Днес няма да мога да се включа.Не съм ви и чела.Но утре ще се опитам да пиша Peace
Благодаря ви,че сте се сетили за мен Hug Hug Hug

Ели,мерси за обясненията за майчниството дето те бях питала..Оказа се,че са ми сменили явно този месец датите на плащанията.В началото на месеца съм получила майчинството си,а преди два дни получих детските.

# 546
  • Пловдив
Плодивчанки ще се виждаме ли във вторник в Мола ????

Предлагайте час за срещата

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 21:05 от Elfita

# 547
Здравейте,момичета!

Влизам набързо само да поздравя днешните ни рожденничета!Нека са живи и здрави и да радват мама и тате!

Едвам гледам вече,защото Белослава не спи по цели вечери.Не стига,че по принцип заспива към 12 - 1 вечерта,ами се и буди постоянно с рев през половин час.Незнам какво и има - отдавам го на зъби,ама знам ли.Уморена съм много  Sad

# 548
Честит рожден ден на Енчо и на Илиян! Да са живи и здрави и много да радват мама и тате!

Аз сутринта бях като след "Брилянтин", но пак имаше парти- в свеки.
Кофтито е,че фотото вчера отказа и снимахме с камерата, ама снимките са под всякаква критика Stop Ама няма да се ядосвам за глупости - за сметка на това колко клипове има (почти целия рожден ден)...
Пускам две от днес, от вчера са с много лошо качество.

# 549
  • Пловдив
толкова съм изморена-едва гледам.Приспахме детето по-рано,че да си починем и ние.Този уикенд ми взе тока-петък вечерта-късно кино и после дъра-бъра,легнахме си в 3 часа.Събота семейно цял ден с чавето,вечерта имах женско парти и пак си легнах късно.Днес цял ден навънка семейно,среща с родителите,чавето не щя да спи,та я друсахме на смени,но пак не заспа.
айде да идват делничните дни,та да си почина

спорна седмица  Hug

# 550
Честита една годинка на  Михаил, Самуил, Ралица, Калин , Илиян, Енчо , да растат много здрави и много послушни, само радост да носят на родителите си.
Честит Рожден Ден и на всички големи рожденици и на всички имали повод за празнуване през последните дни  bouquet.
Бързо оздравяване на всички болни  Praynig и наспиване на всички недоспали . И ние сме от тях , моето чаве редовно се събужда в 5- 5.30 наспан и готов за игра . Добре ,че е татито та поне събота и неделя да си поспя до по- късно.
Инесита може да даваш Панадол  Peace
Дорабела , много е сладка Раличка.
Мартениче , успех утре, но едва ли имаш нужда , нали си нашата отличничка Wink

# 551
Мдам,
както често се случва трябва да мине известно време, че да му уври на човек в главата нещо. Така днес отбиването не ми се вижда чак толкова страшно. За това голяма роля има yanast  Hug Като се бях вторачила в това ядене на мляко, та голям праз, ако няколко дни мине без. Както и да е.
Тази вечер мина доста по-добре, пийна от чаша няколко глътки, задави се пет пъти, ревна, отказа се и заспа. Да видим как ще е през нощта, защото предната беше като на повечето от вас.

Не разбирам как да обясня на бебе за пиенето от сламка. Естествено, пробвах се и в това, но само дето ми стана тъпо, че очаквам от детето чудеса. Иначе показвах, казвах, ама сигурно сме изглеждали като мамите с духането на свещичката (само дето, там поне резултатът е добре видим и ги очарова). А с тази сламка аз си преглъщам като камила срещу детето, то ме гледа и немее. Пак както и да е.

Леле, една сламка - три реда. Много съм добра в разтягането на локуми. Ама един мой професор от СУ е виновен, той ме научи.  hahaha

Присъединявам се към стискащите палци да се оправят за всички болни и недоволни, и ви желая спокойна нощ!

# 552
Здравейте сладки   bouquet

Честито на днешните и вчерашните рожденници (малки и големи)   bouquet

Нямам търпение да ви се похваля какво екстремно преживяване си спретнахме днес  Mr. Green Ходихме до едно село близо до Варна да се спускаме с каяци по снега , беше нЕвероятно преживяване  Mr. Green освен това там всички улички бяха яко затрупани със сняг и вързахме каяците за колата и се возихме така  Grinning Много, ама мнооого се изкефих  Mr. Green Има много клипчета , като ми ги пратят ще кача в you tube и ще ви пусна да ни видите  Grinning Другата зима сме решили направо на някой зимен курорт да се пробваме с каяците по ски писти  Mr. Green

Стискам палци за болничките да оздравяват по-бързичко  Praynig

Срахотни стихотворения сте пуснали   bouquet

Деси имаш моя глас  Peace

Оф, от два дни не съм чела и днес се счупих от четене и съответно пак забравих много от това, което щях да пиша  ooooh!
Лека нощ  Hug

# 553
pippeg, опитай да и кажеш да суче сламката Simple Smile
wondertedy7, звучи страхотно!

Утре вероятно ще изпишат мъжа ми!

И ще си позволя да цитирам Теди:

Честито на днешните и вчерашните рожденници (малки и големи)   bouquet

# 554
Еха, Яна, страхотна новина!  Hug
Теди, вие направо нов спорт ще основете.  Mr. Green
Инесита, Панадола е температуропонижаващо и болкоуспокояващо. Но не съм съгласна с момичетата, че е напълно безвреден. При предозиране или много дълга употреба парацетамола уврежда черния дроб. Не ме разбирайте погрешно- естествено, това е по-малкото зло от всички подобни лекарства, затова се дава на бебета и бременни. Просто и с него, като с всяко лекарство трябва много да се внимава.  Peace
Което ми напомня да попитам за тези гелчета за зъбки, дето масово ги поръчвахте преди време. Вършат ли работа? Ние доскоро бяхме с Пансорал и Хамомила, но май нещо вече не ни действат.
Как са болничките дечица, оздравяват ли?
Ох, прекопавам острова и се тръшвам. Лека нощ от мен!

Общи условия

Активация на акаунт