Отговори
# 555
ДОре, прочетох я статията. ХАреса ми. ....
smile3501

...
Като се събуди (по 10 пъти на нощ), ако не му дадеш цица и край... Явно обаче просто има такива деца и дали ще е цица, галене или ръчичка, няма значение. А ако знаеш колко ме е хулила майка ми, че го кърмя нощем на поискване ...
...колко ме е хулила майка ми...
Майката, колкото и да е дала обет за мълчание, не може да не се ококори неразбиращо, несъгласно и недоумяващо Shocked Thinking newsm78

# 556
Честит рожден ден на Раличка,Самуил,Калин, Енчо и на Илиян!Да се живи и здрави и много да слушкат!

Дорабела,малката е много сладка,а и ти изглеждаш много добре,с нова прическа ли си?Много ти отива Heart Eyes
Ама голямо неспане е настанало тук,дано скоро всички дечица започнат да си спинкат спокойно и по цяла нощ. smile3524При нас за сега положението е нормално,още се буди за мляко,но към 4-5 и после пак заспива до към 7.
Рени,съчувствам ти.Все забравям да те питам вие къде живеете.Ела ми на гости докато мъжа ти го няма  travel
Inesita,честит рожден ден с малко закъснение.Много здраве и късмет!

На всички болнички бързо оздравяване!

# 557
Момичета, едвам съм жива вече! Ей ще ме уморят тия мойте хубавци! Първо цяла нощ не успях да мигна, защото и двете се домъкнаха при мен и не спряха да ме бутат и ръчкат, а да не говорим, че през две минути се будех да проверявам дали са завити или не, щото много шават и се отвиват. Сутринта и двете се събудиха в 7.30 и понеже не се бяха наспали цяла сутрин бяха толкова криви, че не спряха да мрънкат и да реват и за най-малкото нещо Close непоносима кривотия! Заведох ги в парка и бебка заспа в колата, ама баткото не спря да се инати Rolling Eyes взимаше играчките на децата, избяга ми няколко пъти, та го търсех из целия парк в състояние на лудост и полуистерия Crazy накрая със 300 зора си тръгнхаме след 200 уговорки и 200 тръшкания Twisted Evil прибрахме се София не пожела да спи, търка очи, уморена е, спи й се та две не вижда, ама не и не, не заспива. Поне баткото поспа, но като се събди... като се събуди, буквално изпочупи цялата къща! Не спря да влиза в кухнята и да отваря хладилника, счупи 6 яйца и ги размаза по целия под и Софи веднага допълзя и седна посредата, айде чисти, къпи, обличай! Полудях! Излязохме до мола-оказа се, че е затворен, в неделя работи до 6 Rolling Eyes на тръгване се изгубих и като се пуснах по магистралата не мога да сляза Crazy #Crazy накрая се оказах в съвсем друг, непознат град, добре, че имам навигационна система иначе не знам как щях да се прибера Mr. Green е, прибрах се все пак, децата пореваха още малко и накрая заспаха Mr. Green решавам аз да си похапна малко шоколадче, отварям единия от кухненските шкафове и както дърпам вратата така се отчупва и остава в ръцете ми Shocked явно НЯКОЙ (разбирайте малкият разбойник) я е счупил, докато съм се занимавала с бебето Confused сега нямам търпение да кажа на мъжът ми, сигурна съм, че много ще се зарадва, а хазяина ще е още по-щастлив Twisted Evil накрая така ми докривя, че си отворих едно винце и сега си пийвам сладко сладко и ми е много весело Laughing намерих си и едни цигарки от доброто старо време, мисля да изляза да си дръпна една fiuuuuuu много си ви обичам да знаете Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на нашите рожденници! Да са живи и здрави и много, много щастливи Hug  bouquet

# 558
Добро утро!
Честит Рожден Ден на Даниела и Георги!
Отивам да пийна едно кафенце и се връщам да ви чета, че малко съм изостанала тези дни!

# 559
Добро утро момиета.Ужас да знаете във Варна в момента е -19 градуса и се усеща като - 29 #Crazy #Crazy #Crazy.Кошмаррр...Кога ли ще дойде лятото...

# 560
  • Стара Загора
Добро утро  Hug
Честит рожден ден на Даниела и Георги !Да растат здрави ,умни и с късмет ! newsm51 smile3525 newsm51
Честит рожден ден и на вчерашните рожденници ,да са живи и здрави  newsm51 newsm51
Леле Дудулулу,какъв е тоя студ ,ужас  #Crazy

Рени,съчувствам ти  Hug Не ти е скучно изобщо  Mr. Green Hug
Тук в Ст.Загора е -12 градуса ,но пече слънце  Rolling Eyes За по-късно през деня го дават - 3  Praynig

# 561
 Добро утро!

Честит празник на днешните рожденици!   bouquet

Рени,миличка,вчера е било пълна лудница! Добре,че си оцеляла!  Laughing Още годинка-две трябва да издържиш!  Hug

Дорабела,много красива тази принцеска!  Heart Eyes А тази прическа много ти отива на теб .

Дудулулу,много разведряваща снимка на морето..

Теди,чакаме с нетърпение клипчетата!  Laughing

# 562
  • sofia
Пипег ,ето ти идея как да се научите от сламка.Пробиваш капачка на шишенце от минерална вода,пълниш го с течност по желание слагаш капачката и пухаш сламката.когато даваш стискаш шишето по малко за да потече течността,и в един момент към третата минута вдяват за какво иде реч.Аз така научих и двамата.

# 563
  • в сърцето на един мъж...
ДОре, прочетох я статията. ХАреса ми. ....
smile3501

...
Като се събуди (по 10 пъти на нощ), ако не му дадеш цица и край... Явно обаче просто има такива деца и дали ще е цица, галене или ръчичка, няма значение. А ако знаеш колко ме е хулила майка ми, че го кърмя нощем на поискване ...
...колко ме е хулила майка ми...
Майката, колкото и да е дала обет за мълчание, не може да не се ококори неразбиращо, несъгласно и недоумяващо Shocked Thinking newsm78

Извинявайте, но това вече започна да става досадно. Това е тема за майки родили 2009, нещо, което вие не сте. Ще ви помоля да се въздържате от коментари в нашата тема, ако не са свързани с нещо важно. Не желаем да четем за вашите отношения с дъщеря ви.

Рени, лоша работа така, няма ли кой да ти помогне малко? Hug И моите в момента ме правят луда, ама още не са почнали да чупят къщата Mr. Green
Честит рожден ден на всички рожденници днес!   bouquet

# 564
Честито на днешните пораснали рожденици! Да са живички и здравички, по малко палавички, но повече послушни и да растат смели и силни хора за радост на всички! Подарявам им виртуален любимец, че за нов домашен май са малки все още.

Днес да почерпя, че моята мила/без кавички/ свекърва има рожден ден! Не знам какво щях да правя без тази златна жена, сигурно в някакъв момент щях да си говоря сама.

Рениииии, каква е тази черна серия, в която са те вкарали децата. Hug Хем ми беше малко смешно, защото като прочетях за всяка една пакост, си казвах, е, не , не е възможно и още да има. Но се оказваше, че си успяла да понесеш още пакости и проблеми. Дано днес децата са добрички да се понаспиш и да релаксираш поне малко.

Дорабела
, нямаше как да не ти забележа прическата, много ги отива, много сте красиви и двете с малката рожденичка. Simple Smile

# 565
  • Пловдив
Добро утроооооооооо

# 566
Как са днес малките болнИци и бременните мами? Ралица вече е напълно здрава,а току-що установих,че е на път да пробие и кътникът от другата страна на долната челюст!  Shocked  От дясно вече е почти пробил и са се показали три туберкулчета....,а страничните резци никакви ги няма.
Вчера малката фурия се държеше за един нисък шкаф и реши да си вдигне и двете ръце към телевизора... ooooh! Последва падане,удряне на брадичката в ръба на шкафа,после главата назад в паркета и реееев...После се оказа,че се е прехапала леко и устата й се напълни с кръв.Вечерта заспа гладна,защото явно я болеше езичето като пие от биберон...

Пети,да ти е жива и здрава свекървата.Моите и двете баби не са се вясвали от 2-3 седмици,защото.....било много студено... newsm78

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 09:48 от толо

# 567
Добро утро мацки  Hug

# 568
  • в сърцето на един мъж...
Леле, Толо, горкото детенце Hug При нас вече 4 ден малката е с 38 Close
От петък вечер ту я сваля, ту я вдига пак. Да не говорим, че от две вечери ме правят крива, не мога да си легна по-рано от 2.30, а стават в 7. Чудя се дали да търся лекаря или не Confused Като ги знам какви са тука Close
Мама Пети, да ти е жива и здрава свеки, все така да ти помага Peace

# 569
Честит рожден ден на днешните пораснали дечица!
Мама Пети, да ти е жива и здрава свекито и винаги да ти помага така.
Момичета, благодаря ви за комплиментите относно прическата - но ходих на фризьор да ми я изправят, сама не мога Embarassed
Рени, милата, голяма одисея се е разиграла при теб. Представям си как се чувстваш като започнат да киселят и двамата заедно. Дано скоро станат по-добрички.
Днес за първи път успях да пробутам овесени ядки за закуска (но не хапна много). Аз смятам,че тази прословута попара, не е кой знае колко полезна и не трябва всеки ден да я предлагам. Ще видим тя какво ще реши,че моето мнение не е много важно....
Всички болнички мишоци да оздравяват бързо! Hug

Все забравям - от една седмица кожата на коремчето на Рали е станала много суха,чак започна да се бели? Някаква идея?
И още нещо- сега на една годинка за кръв и урина ли трябваше да ходим до педито? В тия студове хич не ми се излиза Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт