Отговори
# 690
  • Sofia
Мили момичета, искам да ви почерпя за нашия празник!

Честит празник на сладката Белослава и чаровника Алекс! Да растат здрави, умни и все така прекрасни деца!!!

Много много благодаря за скорострелните поздравления!   Grinning

Сватяяяя, ама страшна тортаааа!!!!!!!!!!  Heart Eyes Grinning

# 691
Честит рожден ден на Белослава, Венци и Алекс! Да бъдат много здравички, весели и жизнерадостни деца!

Тия дни не ми се пише много -първо, че не сме излизали и няма нищо за разказване, второ, че децата ме подлудяват в къщи, а и съм захванала последния роман на Дан Браун (гледам, че за него говорите  Wink ). Интересен ми е, макар, че имам чувството, че чета нещо, дето вече съм го чела.  newsm78
Гледам Теди е писала за 28 януари, ама аз не знам още дали ще мога да дойда. Разчитам на майка ми да помогне на мъжо с дЯцата, ама тя нещо не може да си изкара колата, много са им заринати улиците в центъра, така че, ако дойда ще трябва да бързам да се прибирам и няма да мога ни да се напия, ни да се напея. Какви са тия ледове, какво е това чудо. Уж глобално затопляне, пък аз се чувствам като мамута Мани в "Ледена епоха".  Rolling Eyes
Гея, радвам се, че си го сменила най-сетне онзи лекар, дано при новия да е по-добре и Мила бързо да оздравее. Ти докога си сама, няма ли да идва подкрепление скоро?
Пускам ви снимка на паното, което правихме днес с Калина. Идеята е от Крокотака, материалите са домакинска кърпа за попиване, Швамтух, гъба за търкане на съдове и стари копчета. Уте таткото ще донесе рамка и ще го закачим в детската, много сполучливо стана, а и беше голяма забава.

# 692
  • в сърцето на един мъж...
Цвети, ние броим така - още 5 дни до рожденния ни ден и 4 докато татко се прибере. Помощ и надежда от нийде взора не вижда Sad Безумно уморена съм, трябва да приготвя рожденния ден на Алекс, идея си нямам никаква, вдъхновението ме е напуснало, освен това не мога да ида и да напазарувам квото им трябва, щото и тук мамутите дойдоха...

# 693
Къде ще го правите РД- у дома или в заведение? Аз бях измислила пиратско парти на Калина за този РД, ама се размина, мога да ти "шерна" някоя идея.

# 694
Честит рожден ден на Венци,Белослава и Алекс! Да растат здравички,много щастливи,палави и добрички!

naiema ,снимките са уникални Joy

# 695
Добро утро.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ ВЕНЦИ, БЕЛОСЛАВА И АЛЕКС.НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСЛИВИ И ПОСЛУШНИ. bdbaloniА НА МАМИТЕ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ДА ГИ РАДВАТ БЕБОЦИТЕ smile3525 smile3525 smile3525

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 07:19 от dudululu

# 696
  • София
Dobro utro Simple Smile
Az veche patuvam za rabota i po toq povod stomaha taka mi se e razbuntuval, che maj shte imam sobstven "ofis"
Malkata ne migna taq nosht, no pone ne reva-samo se vartq...

Otivam da vi cheta, che dulug pat me chaka Tired

Leleee, cqla sedmica si mislq i dnes zabravih:
CHESTIT ROJDEN DEN NA HUBAVATA NI ADASHKA, SLADKIA MAMIN VENCO I LEVENTA ALEKS
Chestit praznik i na tehnite majcheta!!!

Chestito novo unache i v alhimikovata kushta!

I az si imam novo bebe v obkrajenieto-makedonski momak-na edin bivsh kolega

Az se chudeh dali da pomrachavam denq, no ne moga da ne spodelq-ot 6 dni e izcheznal moj sauchenik. Uchi v Anglia i ot 20 prosto lipsva
Mnogo sum pritesnena Sad

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 07:52 от carbo

# 697
Честит Рожден Ден на Белослава, Венци и Алекс! Бъдете здрави, весели и щастливи!
Весел празник!   bigdance2 Tada  ura  Party Time dazzler1

Миме, честит ти племенник, да е жив и здрав и да порасте голяяяям мъж!  Hug
Аз нещо не мога да пиша тези дни, че имам много работа, днес ще идва майка ми да гледа Мира, че с нея нищо не мога да свърша. И тя е страшно кисела през нощта от 12 до 2 рева постоянно с малки паузи, едвам я приспах. Нови зъби не виждам  Rolling Eyes , ще видим от какво е.

# 698
Да са живи и здрави порастналите с цяла годинка мъници!!!Да радват мама и тате и да имат безгрижно и щуро детство!  Heart Eyes

Алхимиче,честито,лельо!!! А как е днес тумбачето?  Hug

Найема,добро попадение с тези снимки!  Joy

Карбо,дано е просто някакво недоразумение това с твоя приятел в Англия... Praynig

Гея,как е положението днес?

Ламтурник,страхотна занимавка с впечатляващ резултат!Браво на вас!

# 699
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕЛОСЛАВА, ВЕНЦИ И АЛЕКС.ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА.
При нас нищо ново, освен, че цял ден се мъчим да хапнем нещо, незнам как я кара това дете, ако може хапка няма да сложи в устата си, а и зъб ни избива и не сме много доброомарени към околните  Laughing.
Карбо-честито бебенце да е живо и здраво.Дано да се намери твоя приятел. Hug
Миме, честито, да ти е живо и здраво племеничето.
Изчезвам, че зверо мрънка.
Хубав ден. Hug

# 700
  • Пловдив
Добро утро

Честит рожден ден на Белослава, Венци и Алекс !Нека да послушни и усмихнати деца

Миме,честит ти племеник-много да радва мама и татко-мъничък е,но ще си навакса после

Карбо,първия ден е винаги притеснително.Прави се,че всичко ти е ясно и се отпусни.

Имах майка след 2,6 г майчинство-ами първия ден беше яко отнесена.Тогава не бях майка и не можех да я разбера.Аз й говоря,обяснявам,защото нещата са се променили-ами все едно нищо.Представям си се и мен си,що за чудо ще съм  Mr. Green

# 701
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕНЦИ, БЕЛОСЛАВА, АЛЕКС   bouquet МАЛКИ ПРЕКРАСНИ ДЕЧИЦА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДАНО ПОЗНАЯТ ИСТИНСКАТА РАДОСТ, ИСТИНСКАТА НАСЛАДА И СЕ НАУЧАТ ДА ОТКРИВАТ ИСТИНСКИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА  Hug

Коте, само като видях тортата с Оливър и си помислих как ще се размажеш от кеф  Mr. Green

и съм захванала последния роман на Дан Браун (гледам, че за него говорите  Wink ). Интересен ми е, макар, че имам чувството, че чета нещо, дето вече съм го чела.  newsm78

Това, щото е продължение на "Шестото клеймо", героите са същите, сюжетната схема същата, само мястото и орденът са различни, но е интересна  Wink

Ламтурниче, как успявате и с такива дейности да се занимавате  Outta Joint аз имам чувството, че цялото ми време отива в кухнята, събиране на чорапи (търсене на другарчетата им), подреждане на купища играчки и носене и миене на разляти работи..... Confused после децата като заспят, лягам и аз, че не мога на изкарам нощната смяна  ooooh!

Гея, за последен път се чувствах така миналия понеделник в поликлиниката. Навън гадно време, чакам два часа и следя реда си по един дядо, който след два часа се оказа, че не знае след кой е, не бърза човекът и без да знае е пуснал цял легион преди себе си  #2gunfire а нас майките след него кучена ни яли  Sad

Карбо, кураж, мила   bouquet

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 09:20 от GALL78

# 702
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БЕЛОСЛАВА, ВЕНЦИ И АЛЕКС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ИМАТ СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО, ДА СА ОБГРАДЕНИ С МНОГО ЛЮБОВ!

ДАНИ, ИНЧЕ, МИЛЕНЧЕ, ЧЕСТИТО, МИЛИ МАЙЧЕТА!

Алхимикова, да ти е живо и здраво племеничето!

Да ви почерпя и аз днес, защото си имам две рожденички в къщи - майка ми и маминка ми/баба/.

# 703
  • в сърцето на един мъж...
Цвети, и аз мислех пиратско парти, ама у нас няма място да търсят съкровища, та засега ще сме с динозаври. Днес ще ходя да видя дали ще ми направят динозавър на тортата, а вчера направих яйцата. Само дето още не съм ги украсила и идея си нямам как да стане Confused Трябва по някакъв начин да ги облепя, за да са по-интересни и оригинални. Абе лудница ooooh!
Толо, Мила е още с температура - егати температурата, снощи падна за малко, днес пак е 38.2 Sad

# 704
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНЦИ, БЕЛА И АЛЕКС  bouquet С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО Heart Eyes Честит празник и на техните родители, много да ги радват  bouquet
Миме, честит ти племенник, да ви е жив и здрав  bouquet
Мама Пети, ЧЕСТИТО И ТВОЕТО МАМЧЕ И БАБА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ НАЙ-ВЕЧЕ  :bouquet:
Цветка, ама кога ви остава време да творите такива красоти, браво Peace Аз довечера съм обещала на Рая да вечеря откопод от кремвирш, да видим дали ще се справя, че не съм от най-сръчните Rolling Eyes
Наде, дано да ти е лек първия работен ден и стискам палци  да се намери твоят съученик Praynig
Гея, как и Мила, спадна ли температурата?

Общи условия

Активация на акаунт