Когато в БГ е студено и навън вали, 3аповядайте на топло в Арабските страни, 127

• 43 880
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро.   bouquet  bouquet

Алвера, оправи ми настроението. Разпознах си трите дзвера в зодиака. Особено овена и лъва..  Joy Joy

Ясминке, е ти за колко малко дойде, пък колко разправии само.  Crossing Arms Грабвай малчо и отиди у вашите да се изкъпеш поне. И си купи пластмасови чинийки, така няма да ги миеш.  Peace Аа, надявам се да се преборя. Мина ми вече, но пък втората част от вчерашното оплакване не е. Така и не успявам да й взема урина, вися цял час гола, нито капка. Тя открай време няма този навик да пишка като й сваля памперса. И вода пусках, и в леглото я държах с контейнера до нея. Накрая прочетох, че можело и с памук в памперса, макар да не било стерилно, е сложих един за проба, за нам си колко часа нито капка. Мърфи започвам да
 го уважавам все повече.  Mr. Green

АС, къде се затри? Да не раздаваш справедливост?  Mr. Green

Айа, наистина, забрави да почерпиш.   bouquet

Никито, как ги правиш спагетите?   chef

Дуа, Сафар, Саида и всиииички останали  Hug Hug Не се плашете, а пишете.  Mr. Green

# 286
  • София
Добро утро, хубавелки!
Не съм се затрила и по случайност даже не съм раздавала справедливост през последните два дни. Mr. Green Просто дори без да ходя на работа, пак съм заета.. newsm78
Амал, готин хороскоп!  bouquet Ази съм от они, дет назад ходят, а трите дзвера, дека ги не трая дома, нал са лъвици, явно затуй.. hahaha Joy
Това за плавниците е майтап, една мама от ученическите теми ме избъзика, дали  в това време кишаво и мокро няма да сменя ските с плавници, както  вначалото на зимата замених ролерите със ски  Thinking И аз моментално го направих. Mr. Green
Не ти завиждам за опитите да вземеш стерилна урина. Преди години това беше най-голямото мъчение за мен  с тези три момичета. ooooh!
Айя,казвай как минаха нещата, не че се съмняваме за резултата. Peace
Ясмин, това с техника е много гадно, обвързва те да стоиш у дома и да чакаш.Страшно го мразя това неопределено чакане. Докато бях абонат на скапания интернет на Евроком допреди година и нещо, при всяка повреда на модема трябваше да чакам благоволението им по два -три дни, като същевременно таксата си стоеше същата, въпреки липсата на мрежа . Close Ама от сегашния нет, тип ракета, нямам оплаквания. Peace
Моля се само важна техника от рода на пералня, печка или хладилник да не се скапа, че тогава ще съм жив зян.. PraynigКак се перат на ръка дрехи на петима или как се готви казармена тенджера за пет лами на газово котлонче.. Rolling Eyes
Отивам да нагледам уж учещите близначки, после пак ще мина насам.
Поздрави на всички!

# 287
Добро утро, арабелки!

3аповядайте на вкусната почепрка по случай взетия изпит.

Тъкмо похапвам подобни сладкиши -berliner се казват, в офиса, че тук от вчера до понеделник е Карнавал и ни е тръгнало на почерпки.
Вчера, големият шеф извика всички на важен миитинг в 12 на обяд, аз малко се зачудих защо всички с такава усмивка отиват, пък то в стаята ни чакаше наредена маса със сладкиши, хлебчета (със сурова кайма, лук и подправки) и шампанско!  Crazy
Днес идвам сутринта, и пак наредили почерпка, този път партито почнало още в 9...и не само шампанско, ама и shot-чета и Ramazzoti са включили.  Shocked Аз си взех един Донът и ги оставих да празнуват както си знаят!   Laughing

Алверка, и аз се радвам, че е петък! Много съм изморена тези дни, имам нужда да се наспя като хората...Вечер ми се доспива още в 9 часа, но успявам да удържа фронта до 10.   Mr. Green
 беше питала Лили защо толкова рано я отвличат на почивка. Май си забравила, че в арабските страни петък и събота са почивни дни. А работната седмица почва от неделя.   Peace

Ясмин, тази фирма, напълно си е заслужла скандала. Как може в тази студена зима да ви оставят без топла вода, хем си с малко детенце! Просто съм бясна!  #2gunfire
Дано по-бързо го оправят!  Praynig

Усмихнат и успешен край на работната седмица за всички!  Hug

# 288
Ясминче   добре дошла  хич  не се   влияй  на  роднински  коментари    и  ад  къпмех до  2 год  двете  и  сега  смятам  да  го  докарам до 2 год  но  напоследък  хич  не ми  издържат нервите  не  е  както  при  първото  дете   Laughing

Амал   Hug по  добре сме    напълня   Амин с дно  кило  цяло  Crazy и  един сантиметър   се  удължи   Party  тоъ  по  принцип  един см  го  даваше на  6 мес   Praynig хамдуллия  Аллаху  ма  сабирин  Praynig

Айя  честит изпит

Дуа   Алла  шефи  съпруга ти   и  дано е добре после  операцията   Praynig Praynig както  и  Рабуба     исках да ти пусна  едни  линков за нея  но  като се върне  аминчо    той е на  лекар  контролен  преглед  АЛЛА  МААКУМ

На всички  ,не съм чела     

Фи  АМАНИ Лилля       ви оставам   и  един обяд  от мен

ето  как да си я направитеhttp://www.paperblog.fr/2060478/ma-pizza-soleil/

# 289
Добър вечер!

След един успешен петък - предадохме проекта, лично го пуснах, дори в 14 часа, по-рано от часа, който бяп планирала, денят завърши в 2 много трудни разговора за пари. Единият разговор беше силно емоционален и крещящ, но на човека му липсват първите 7 години, а и може би крещенето по телефона го успокоява - странни хора има. Все пак, ако продължава така, мога да го пусна за подвижна мишена ... току-виж реша, че мен ТОВА ме успокоява.  Laughing  Големи глупости крещя, само му казах по едно време, че това му отношение се заплаща отгоре. Луднаха хората от стрес ли, от липса на задръжки ли...

жасмин, права си, порастването и съзряването отнемат време. Има моят конник леки отклонения от нормалното за възрастта си и социалния си опит поведение, но аз съм търпелива.
А за бойлера ... аз така си висях и чаках интернет-фирмата да прекара кабел. Отне ми доста време - или в последния момент казваха, че не могат да дойдат, или случих  на много студени дни във Варна, когато е немислимо да се виси по балкони.     

Простирах и изпочупих сума щипки - утре трябва да подновя "колекцията".

Амал, големи приключения с твоята госпожица. Изпиша ли се най-накрая?

Свеар, радвам се, че се разписа!

Лека вечер и спокойни почивни дни! 

# 290
Амалче  прочетох няколко страници назад по темата и разбрах че  си искала да вземеш урина на малката  ей   мъчила си  и теб  и детето напразно
  попитай в аптеката  има едни пликчета стерилни  залепваш и слагаш памперса и често проверяваш  но урината не може да се държи  повече от  половин час  в пликчето  ,после в  пласмасовата кутийка стерилна  ние  като бе малък  ходихме  на анализи и когато имашее тем повече от 38 все давахме стерилна урина  даваха ни пликчета стерилни направо в лабото и чакахме 

Лили радвам се че си още сред нас  Hug

после пак ще прочета    нещо за  рождението на пророка с а с  сте писали    има такава традиция в арабски държави не всички  но  въпреки че и при нас е  неработен ден  все повече хората нищо не празнуват   за разлика от преди  но и машалла доста тв програми има  да разясняват   кое е традиция кое е правилно      много пъти  традиция и сунна се припокриват но има и разлики  Peace

Сафар    ей  доскуча ми за варната  bouquet

# 291
  • сред маслини и портокалов цвят
Какво ще кажете за едно кафе на плажа?

Добро утро на всички! Минавам да ви пожелая приятен ден!
Ние с човечето днес сме по гости. При разни баби и лели. Повечето са досадни, ама ще ги изтърпим някакси. Пък и понеже се виждаме веднъж на 3-4 години, ще го преживея. Хич не си падам по роднински посещения. Сигурно тия в сирийско ми идват в повече, та затова тук гледам да си ги спестя. Mr. Green
Мойто сладурче днес само си изяде закуската. Бях я оставила на неговата масичка да изстине и отидох да мия печката. Като се върнах дребния хванал лъжицата и похапва. С лявата ръка. Досега еднакво си служеше и с двете, а лъжицата я държеше с дясната. Днес явно е решил да смени програмата. Добре се справяше, та го оставих сам да се оправя.
Вчера му купих касичка и сега обира де що стотинки намери, пуска ги в касичката и повтаря:"Нене"(в превод ядене Simple Smile). Щото съм му обяснила, че с паричките се купува нене и той милият спестява. Laughing Та гладни няма да умрем.

Ние ще се приготвяме, желая ви весел ден! И да пишете докато ме няма.

# 292
Добро утро и от мен, най–накрая успях да се наспя. Тоест станах в 9  Mr. Green 3а мен това е предостатъчно  Peace

ясмин, виж какъв пестелив млад  мъж си възпитала.  Joy Браво на него  newsm10

Момичета, тази нощ почнаха зимните олимпийски игри.
Дали някоя отарабските страни има представители  newsm78 Потърсих за Йордания, такова чудо те не познават – досега никога не са участвали, само на летните  Peace

А да ви се оплача, вчера ми се наложи да ходя на ето такива обувки http://img168.imageshack.us/img168/6600/12022010303.jpg.
Може ли да откриете 10 те разлики. ОК, не са десет, а само една – лявата обувка е без ток  Crazy Whistling заради този пуст сняг тротоарите са покрити с пясък и малки камъчета, и те спросто са убийци на токове  #2gunfire  Crazy

3а всички Hug

# 293
ясмин голям сладур е Каруми  Heart Eyes

амал със събирането на урината и аз се измъчих преди години,и с торбички пробвах -не стана

Вчера бяхме в мола ,маугли се сдоби с нови гуменки /бях решила да и купя обувки/ розови,готини и верижки и сърчица отстрани,понеже от катерене по оградата си проби едната обувка   Mr. Green .А също така си купихме и двд с Принцесата и жабокът,шерлок холмс,2рата част на the twilidht-new moon -която още не пусната по кината ,само аватар не намерихме,но скоро и него ще пуснат.Това е едно от предимствата да си в Сирия-както беше споменала преди време Ясмин.
Преди да отидем в мола обаче ,бяхме на разходка-от там се прибрахме с голяма пръчка-познайте за какво  Laughing newsm78.Дребното седан на ръба на басейна да лови риби-освен риби хващаше и крокодили,за които ми беше казано ,да ги прибре ,че после ще ги яде  Crazy ,и розов телевизор хвана-но бил мокър ,та го слагахме да се изсуши.И обувки и чорапи хващахме . Grinning

свеар честит 1кг ,дано скоро да чуем още добри новини  Praynig Praynig Praynig

лек ден на всички  Hug

# 294
Добър ден арабелки. Днес много слънчево и хубаво времето във Варна.
АЛВЕРА този хороскоп ме уби  Joy Joy Значи аз вино обичам, повече червеното, обаче нещо не ми понася  Sad. Ама виж ще сипвам на другите   bouquet
АСМИНЧЕ какво стана появи ли се техника или да го  #2gunfire #Cussing out #2gunfire(както казват тинейджерите да го "наредим" Mr. Green). Голямо момче става вече детенце. Моята щерка и тя левачка. Още от малка ввсчко по и идваше отръки с лявата ръка.
АМАЛЧИ аз спагетите ги правя със доматен сос, ама вместо кайма слагам шунка или някакъв колбас, че на каймата не съм и почитател. Ако искаш по-подробно да напиша кажи. А правя също и макарони със същия сос и шунка, ама ги запичам след това малко във фурната.
АС наистина много подходящи тези плавници за условията навън.
САФАР наистина много са изнервени хората напоследък. Мойта работа и тя свързана с хора и то по телефона контактувам с тях(е не е само по телефона и лице в лице се срещам с тях) , но не знам кое предпочитам  Mr. Green
Ами на който му е мъчно за Варна и морето моля да заповяда.  bouquet СВЕАР  HugКак сте?
АЙА голям ужас по тези улици. Аз добре че не нося токове, че аз спъната и без тях, а пък с тях представям си ако се похендря на такова чудо  hahaha
На всички арабелки  Hug Hug

# 295
А добър ден и от мен. Сега се отредих да пиша, бяхме навън, голяма лапавица, но поне мълча диването час и половина.  Mr. Green

АС, удобства си създаваш в тия наводнения.  Mr. Green Вярно са ти три лъвиците, не ти завиждам каква е савана у вас. У нас е зоопарк понеже са различни зодии, да има разнообразие. Joy

Ясмин, щом Каруми вече се оправя сам близо е момента, в който ще си почиваш.  Mr. Green

Айа, много е нпериятно да ти се отчупи токче. И на мен ми се е случвало. Знаеш ли коклко малка е опасността да ти се отчупи когато просто нямаш точкета? Wink Вече ми е много по-лесно така да крача по улиците. Предполагам, че участници в олимпиадата от Йордания и Сирия няма заради климата и невъзможността за постоянни тренировки. Иначе има от Ливан, Пакистан, Алжир, Иран \има дори жена\ Wink, Мароко, места, където вероятно има заснежени за по-дълго годишно време планини или просто вече е създадена традиция за участие.

Свеар, това е чудесна новина за Аминчо. Дано все така да прлодължава. Да стане най-силното и здраво момченце на света.  Heart Eyes Ние пак не успяхме с нашите опити, с колекторчето също. Но не се отчайвам.  Mr. Green

Дуа, готвиш ли, готвиш ли? Wink  chef

Ве
, оздравяхте ли? Ааа, видях сега, ми че Маугли много те завлича с покупките бе. Нашият пък за втори път си загубва едната гуменка, е намери я след една седмица, няма да ви казвам какво сщастие беше у нас. писна ми да купувам дрехи или обувки, които стават на парцали или се затриват за отрицателно време.  Mr. Green Саида, а вие?  Hug

Ники, и аз не ги обичам с кайма, ама като ям спагети навън все по-читови от моите ми се струват.  Crossing Arms Ако споделиш няма да е лошо. Peace

Айде весел ден на всички отвлечени, изгубени, изгонени, избягали или пишещи.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 13:41 от amal

# 296
Ве, оздравяхте ли? Ааа, видях сега, ми че Маугли много те завлича с покупките бе.

Ааааааааааа,аз съм се научила-има едно магазинче ,с китайски обувки,но са били износ за Русия-супер качество,на ниски цени.Та от там и купувам-просто с нея не си струва да се купува скъпо,преди изкарваше с един чифт месец,тези издържаха 4  bowuu и ако не беше скалното катерене още щяха да са живи  Laughing
Виж с каките този номер не минава -но те поне си пазят нещата.

# 297
АМАЛЧЕ веднага споделям. Значи спагетите докато се варят правя сосчето. Запържвам лук и малко чвесън в олио (ако обичаш зехтин може). После като се позапържат добавям колбаса и той да се позачерви. ПОсле прибавям доматите и слагам и кубче бульон и кой каквито подправки харесва, малко захар ако киселеят доматите и оставям на тих огън докато се сгъсти. После като се сварят спагетите ги заливам със студена вода за малко и настъргвам вътре кашкавал и сирене и отгоре изсипвам доматения сос.
А за макароните на фурна - тях ги сварявам и изсипвам в тавичка. Отгоре им настъргвам сирене, нарязана шунка, и доматен сос(приготвен като на спагетите, но без колбас вътре). Разбърквам ги и отгоре настъргвам кашкавал. Запичат се съвсем за малко във фурната, колкото да хване кашкавала малко коричка.
Дано ти харесат   chef

# 298
Никито, за теб специално едни Болонезе:

Ве
, много добре си се ориентирала, на моята приятелка й казвам - радвай се докато дечко ти е малък, може да го излъжеш с играчки от магазините за левче, ама я после опитай.  Mr. Green

А пък да кажа на тези, които празнуват св. Валентин, въпреки, че той не  е бг празник, че в Сирия за този ден се продавали около 500 000 червени рози, като една четвърт от тях са отглеждани в Сирия.   Peace  bouquet

# 299
  • сред маслини и портокалов цвят

Честито на кой какъвто празник празнува! Да сте живи и здрави и много любов да огрява дните ви!

Днес е и прошка. Поискайте прошка от близките си. Простете на тези, които са ви наранили, простете и на себе си, ако чувствате за нещо вина. И продължете напред, защото животът е просто нещо всъщност и няма нужда да го усложняваме.
И  нека Бог да прости на всички ни!

Весело празнуване!

Общи условия

Активация на акаунт