Когато в БГ е студено и навън вали, 3аповядайте на топло в Арабските страни, 127

• 43 883
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Добро ви утро дами!

Свеър-защо така ме отписваш ти  Naughty Laughing Просто не можеш да си представиш колко е зле положението с традициите и сунната.И много сериозно,но на малко им пука в днешно време.При вас не е толкова зле де.

разбирам,че и в Сирия се пласират пиратски дивидите,браво Вещи-насърчавай бизнеса,няма да обеднее Холивуд и без тва  Mr. Green

и на мен днес ми е ден да събирам неща в контейнерчета,но не толкова  течни  Simple Smile

лек ден!

# 301

Привет на всички!
Три големи празника са се събрали днес! Независимо кой от тях ви е на сърцето, и кой от тях смятате да празнувате или не, желая ви един специален ден с любимите хора!
Бъдете здрави, обичани и обичащи!

Ние, въпреки, че сме Флубени, та чак загубени, нямаме нито специални планове, камо ли меню под формата на сърчица за Св Валентин.  Sick
Вино също не пием, тъй че и този повод за празник ще го подминем  Whistling
Остава Сирни заговезни  Peace В моя край този ден винаги е бил много спеицален – освен, че искаме и даваме прошка, сме запазили традицията за хващане с уста на завързано парче халва, също така мъжете от кваратала редят така наречения сирнишки огън, която се запалва вечерта, а младите го прескачат за здраве, за здраве се черним след това и с жарта.  Peace Ех, че хубави спомени!

Весел и усмихнат ден на всички!   bouquet Hug  bouquet

# 302
честито на всички празнуващи

амалче не само рози,ами всякакви кичозни стоки в червено се продават  Laughing

Цитат
разбирам,че и в Сирия се пласират пиратски дивидите,браво Вещи-насърчавай бизнеса,няма да обеднее Холивуд и без тва

Лиле и аз така си мисля  Grinning bowuu bowuu bowuu

# 303
весели празници мили арабелки  Hug

много пропуснах отново но ще наваксам....  bouquet

# 304
Ооооооооо ,гледам и не вярвам на очите си   Shocked Shocked Shocked ,една млада булка се е завърнала  Hug .Къде беше до сега ,чакаме пълен отчет за изминалото време  bowuu .Как е Еди  newsm78

Останалите къде сте   Thinking Thinking Thinking ,тук вече и комари се появиха  Grinning .Днес в часа по биология на Сам са правили дисекция на жаба,като даскала им е обещал,че и гущер ще режат  Laughing

# 305
Сигурно празнуват   loveuuu  Whistling

Това с жабите е просто отвратително, аз не бих се съгласила да участвам в подобни експерименти, представете си колко животни биват убити за опити само в едно училище.  Confused  Naughty А от друга страна съм и много гнуслива  Blush

Лостининфинити, радвам се да те видя  Hug оправихте ли документите на твоя човек, последно си спомям имахте проблеми с разрешителното му за пребиваване в БГ, дано са се решили  Peace

А поводите за празнуване днес валят като от из ведро. Днес половинката е станал чичо (или вуйчо) за трети път – сестра му е родила тази сутрин втора дъщеря. Естествено не се казва Валентина Joy

Другата гореща новина при нас е, че вчера са открили бомба на 300 м от нас.  Shocked Първата ми реакция като чух бе, че е някакъв опит за терористична атака (нали утре е голямото шествие по случай Карнавала, и минава на метри от нас), впоследвтие се оказа, че по време на ремонтна дейност са открили бомба от Втората Св. Война. И във вторник ще я махат...Но тъй като не се знае доколко е опасна, ще евакуират всички хора в радиос 250 метра, тъй като ние сме на 50 м повече, полу4ихме само писмо да затворим прозорци и врати добре, и по възможност или да седим вкъщи или да бъдем далеч от квартала през деня.  Crazy
Дори и 60–70 години по–късно призраците от Войната са тук  Sad жалко обаче, че не сме си взели нужните поуки, а продължаваме да смятаме, че насилието и хвърлянето на бомиби може да доведе до нещо добро...

Лека вечер на всички!

# 306
  • София
Хайде  от мен една искрена молба за прошка , насочена към всички ви, скъпи момичета!Ако съм съгрешила и съответно наранила някоя, било е неволно!  Heart Eyes Hug
През последните дни лудницата у нас е пълна, та по нощите само смогвам да ви прочета!
От утре отново съм си активното инатче! Peace От мен отърваване няма! Naughty

# 307
Здравейте пак...  Hug Flutter Hug Влизам да ви поздравя за празниците,който каквото си избере!!!
Пожелавам ви много,ама много любов!!!  Heart Eyes
Аз ви чета,просто нямам какво да ви разкажа,така че предпочетох да си седя отегчена отстрани... Simple Smile
Пожелавам на всички ви лека и сладка седмица... Simple Smile

# 308
На мен се пада честта да открия новата седмица  Laughing

Аз пак заминавам към посолтвото -пак ще вадя онази справка ,само че и за 3те  Grinning ,дано този път да се разминем само с 2 ходения  Praynig Praynig Praynig

Лека и успешна седмица на всички   bouquet

# 309
Привет.   bouquet
Как изкарахте празниците?  Hug И аз ви моля да ми простите ако нещо съм обидила някоя от вас.  Hug Hug

Ве, стискаме палци. Бюрокрацията навсякъде е досадно нещо.  Peace Вълшебна кана си изнамерила, няма свършване колкото и да се сипва.  Hug Да питам за забраната за пушенето на обществени места, приеха ли я?  newsm78

Ягодке, и да няма нещо ново за разказване и ежедневните ритуали вършат работа като причина да пишеш.  Hug Не е задължително само дълги постове да пишем.  Peace Като се има предвид колко сме заети, поне пътьом по едно редче да оставим.  Wink

Никито,
аз предпочитам по тел. да работя, по-весело и по-лесно е, не е толкова уморително.   Hug

Снощи чух, че щели да арестуват шефа на Агенцията за бежанците за злоупотреби. Шилан можеше по-подробно да разкаже.  newsm78

Лост, здравей.   bouquet Не се познаваме и с теб, добре завърнала се. Като започнеш да пишеш по-често ще се опознаем.  Peace

Ясминке
, как изкара гостито?  Hug

Лили, ами то Холивуд доста заслужава да се одруса. А някои студия да се взривят направо.  Mr. Green Така е, много е трудно човек да спазва религията там, където не е в свои води. А и не само. Затова за мен понякога такива хора са герои по своему. Peace

Дуа
, хубавице, къде изчезна?  Hug

Разан, така ми се иска да се разходя по улиците на Хомс. Дай Боже скоро да стане.  Hug
Ето от мен една виртуална разходчица:

http://www.youtube.com/watch?v=iKFXC9gXRug&feature=related

Айа, често май откриват неизбухнали бомби в Германия, имам спомен, че скоро беше пак така, но на друго място.  newsm78

Хей, хей, плановете за срещата как са?  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 11:45 от amal

# 310
Добър ден на всички!

първо, бих искала да помоля за прошка и аз!

Да ви кажа, че тази седмица тръгваме на подбор за стажанти - всичките едни младички хора - родени след 90-та година.
Има и такива, които за пръв път напускат страните си... това не е много добре, но пък не сме дали изисквания да са само хора с опит.

Има хубави автобиографии и мотивационни писма, има и едни по-скоро нереални неща, писани от хора, които нямат представа за какво иде реч /извънкласни занятия с деца и младежи, които не посещават училище и/или боядисване на центрове за социална работа с бедни хора/,  но млади, мотивирани наивни деца и някои от тях РЕШЕНИ поне за 3 месеца да се измъкнат от страните, в които живеят, пък било то и на младежки лагер.
Има момчета от Мароко, Алжир, Египет - сред кандидатите ... и много момичета и момчета от Северна Европа, Италия, Гърция. Младежите, които имат нужда от визи за Европа ще ги препитат в Турция.

За предполагаемия арест на председателя на Агенцията за бежанци днес гледам и аз... Какво ли ще излезе?

свеар, на мен Варна не ми липсваше, но има едни задължения покрай семейството, които друг не може да изпълни - аз нямам братя и сестри и така и така зимата ми е период без проекти - да не чакам в София, а да помогна малко поне. От друга страна е време конникът да се поопознае с родата, и двете страни още се напъват и не се дават, но той е приятел с баба ми и леля ми. Тук засега съм намерила само едно семейство на мароканец и българка, но той така се е стремил да се побългари, деца нямат, съпругата не говори добре езика му. Имат магазин за кожени изделия - не от камилска или козя кожа, а така като гледам - не са марокански стоките.

Като казах "магазин" - условието на майка ми преди да замина на задание през март: ей, обиколих сума помещения, а във Варна сега избор МНОГО МНОГО. Кротнала се е търговията.  

Лек ден, момичета. До петък ще бъда на път и няма да имам нет.  

# 311

Дуа
, хубавице, къде изчезна?  Hug

Тук сме-и аз и хубавицата-тя почива,а аз чистя Laughing

днес моето съпружие става на```години-за което трябва да ви нагостя...после отивам да купя клавиатура Flutter(най-накрая)

тортата е за вас,а бозайника Wink е една от алтернативите за подарък.... newsm78-дали ще свърши рабоа Laughing

# 312
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте, хубавици!

Още един снежен зимен ден. Не се наваля. Майчето днеска каза, че заради мен и Карумче тази година има толкова сняг. Нали отдавна не бяхме виждали и ни липсваше. Е, аз вече му се нагледах Mr. GreenВиж дребният е много доволен. Щом си отвори очите и веднага се лепва на прозореца и почва да повтаря "дор" (пр. двор).
Днес се снимахме, сряда ще ходим до полицията да подавам заявление за паспорт. Че началото на другия месец поемам обратно. Най-накрая има определена дата за сватба на най-малкия му брат-11.03. Та ще съм сватбарка. По тоз случай смятам да си купя обувки на ток. Такова чудо само на бала си съм обувала, ама сега смятам да повторя. Говорим за ток мах 5 см, за по-висок и дума не може да става. 1. ще се контузя сериозно , 2. мойто мъж няма да иска да върви до мен Mr. Green, щото е само с 2 см по-висок и 3. ще приличам на върлина с мойте 178см и 40 номер обувки. Simple Smile
Та се чудех дали да не купя на Карам официални дрехи-някакъв тъмен панталон и бяла ризка с дълъг ръкав. Сакото и вратовръзката ще му ги спестя. Grinning Може би папионка newsm78 Ще бъде много сладък. Heart Eyes
Иначе аз тоалет си имам, но за ужас на женската част от родата няма да съм с рокля. Mr. Green Имам 2 , коя от коя по-кичозни, ама няма да ги облека.

Както сте разбрали от вълненията ми, аз обичам да ходя по сватби, стига да не съм в главната роля. Сеирджийка и клюкарка съм Laughing

Техникът за бойлера все още не е дошъл. Днес към обяд ако сте  чули гръм или е било бомбата в квартала на Айа или е било моя милост, докато разговарях със сервиза. Grinning
Не че се стреснаха много де, казаха утре или другиден ще дойде човека.

За срещата-какво ще кажете за петък, преди обяд. Около 10-11. Незнам, кажете какво мислите.

Дуа, да ти е живо и здраво момчето. И много да се слушате, уважавате и обичате.
Няма нужда да му уточняваш годините, те наште са вечно млади. Като нас. Mr. Green

Толкоз от мен засега, че отиваме малко на "дора" Mr. Green

# 313
  • София
Дуа, да ти е жива и здрава половинката! Заедно, до дълбоки старини да се радвате на любов и хармония в дома си!   bouquet
Амал, аз не се обаждам за срещата, защото при мен нещата стоят най-лесно, свиркате и пристигам.. PeaceВиждам, че Ясмин междувременно се включи, от моя страна няма проблем за петък. PeaceЯсмин, ще сватбарстваш значи..Добре че братята на моята половинка вече се изпожениха, та да не се налага да мисля за тоалети, които да паснат на "финното" ми тяло.. hahaha
Вещи, успех в посолството! Wink
Момичета от София, срам не срам, ще се обърна към вас с едно питане. BlushВ училищета на моите хубавици се изсилват не само с въпросните презентации, а и с други  чудесии... По география ще онагледяват  уроците за Азия и нейното население този път не с презентация, а с костюмиране и традиционни предмети.. #CrazyПървоначално бях известена, че ще е японка каката, та не ми беше трудно, тъй като от познато детенце имах възможността да взема нужния костюм..Да ,ама са ни променили.. Ще бъдем от Саудия.. newsm78 А сега де, аз чак на черно от горе до долу няма да налитам, на хомар също,  но можехме да метнем госпожата поне с някоя  абая или дишдаша и горе черен хджаб. Ама аз такива работи нямам.. BlushА и да имах, габаритите ми са тройни в сравнение с тези на щерката. Иначе характерни предмети като шиша, броеница, Коран и салая сме осигурили безпроблемно. Идеи за решаване на проблема.. newsm78

# 314
Теди-ще погледна в гардероба-може ли да не е черно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт