Когато в БГ е студено и навън вали, 3аповядайте на топло в Арабските страни, 127

• 43 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
                         Момичета,вижте какво намерих в един друг форум.
                       Всичко което прочетох в клипчето,е истина за нашите нежни сърца. Grinning
                       http://vbox7.com/play:9a453614

# 556
Честит празник момичета! Подарявам ви един прекрасен ароматен букет от любимите ми цветя
Саида, прекрасно пожелание мила, както е казала и Алвера, изразяваш и моите чувства към вас!
Амалче, бях на очни 2 седмици затова не съм писала, взех 1 изпит дори  bowuu , но вече съм на линия, само дето ще уча за другите изпити  Wink . Снощи едвам прочетох това, което сте изписали докато ме няма  ooooh! . Прекрасен блог Амалче, поздравления   bouquet , въпреки че го попрегледах набързо, но пък си свалих "Забулено", та и го гледах даже. Харесвам подобни филми, а сега си търся и такава книга, но на английски и освен това да е от английски или американски съвременен автор. Трябва ми за изпит, ще я превеждам  Sad . Дайте предложения момичета - любими книжки на историко-религиозно-любовно-трагична тематика  Heart Eyes . Трудна задача, но от толкова много филми, все един е сниман по някоя книжка  Praynig
Дано всички болни дечица са добре вече  Praynig
Прегръдки и целувки на всички!

# 557
Саида, прекрасно послание.  Heart Eyes Въобще всички пожелания са много хубави и сърдечни. Да се връщат двойно на всички. Hug Hug Hug

Тес, извинена си в такъв случай.  Hug Веднага ти отговарям - самият филм Забулено е по романа на Алиша Ейрън, баща й е егпитянни, а майка й американка, но е родена в Ню Йорк. Друг филм по роман е както знаеш Не без дъщеря ми, но той е толкова експлоатиран, че няма да е интересно предполагам. newsm78 Сещам се и за Среднощен експрес на Били Хейс. Помогайте другите.

За филма - много има да се пише по него. Хем третира важни проблеми, хем насажда определено отношение. Посветили сме специално есе, ама с тези преводи ми е много трудно. Беба снощи запса следе един час приспиване, какви ти писания следтова? А сутринта се събудих изморена, що за работа? Tired

АС, къде изчезна, мивки ли оправяш? Mr. Green Почини си поне днес. Hug

# 558
  • София
Тук съм, Амал,  но верно до вчера се разправях с мивката, тъй като не бях купила какъвто трябва сифон.. ooooh!
Честитя на всички ви празника и ви пожелавам да сте здрави, щастиви и мнооооооого обичани!  bouquet
Тес, като прочетох за превода на книжката от американски автор и се сетих за един мой гаф на тази тема по време на следването. Mr. GreenПреподавателят по немски като задание за устния изпит/след минаване на писмения/ даваше да се прочете една съвремена книга от немски автор по избор, като на самия изпит определяше произволна страница от нея, която студентът трябваше да прочете на глас,  да преведе и да преразкаже.Снигата съответно си стоеше в ръцете на изпитвания. Затова аз се опитах да мина по тънката лайсна, взех си едно амариканско любовно романче, адаптирано на немски и съответно по-лесничко за превод. WinkПодвързах го старателно, за да не се вижда  името на автора.В самия процес на четене заменях американското мъжко име с немски, същото правех и с женското.Е да де, ама при преразказа се изпуснах и казах оригиналните имена.На господина взе че му светна, как съм го метнала  и ми взе книжлето за проверка..Разминах се само  с една единица намалена оценка заради неспазеното изискване, да си го кажем в прав текст, заради измамата.. Joy hahaha Успех ти пожелавам и на предстоящите изпити!  bouquet
Алвера, къде се беше изгубила.. Hug
Дуа, оздравяхте ли? Praynig
Саида, много готино пожелание! Heart Eyes

# 559
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Значи да се отчета за отсъствието  Mr. Green

На 3- ти заминахме за Пловдив, малко на гости на мама и на кака. Стояхме до петък, свърших малко лична работа през работните за данъчните дни , платих де що имаше данъци за плащане, купих си ботушки, видях се с приятелки и роднини, изхарчих сума пари , не знам къде и защо, обиколихме града, за да го види малката, че не помни какво е било (освен детските площадки ) и това е. После пък се опитах да си изчистя къщата, но ден до пладне- в буквалния смисъл - децата си дойдоха в неделя и всичко е пак нагоре с главата. Ама ми е по-добре така, без тях ми е пусто някак в къщи, нищо че сега все едно е паднала бомба. Обърках си режима, тези дни си лягахме много късно и ставахме много късно и днес едва се надигнах за работа.Спала съм само 4 часа и само си мечтая да се прибера, да си попразнуваме малко и да си легна  Embarassed
Шефа днес ни каза , че може да си тръгнем по-рано, подари на всички жени по едно цвете, изобщо пак е ОК. Е, ние също се отчетохме с малка почерпка. Никой не посмя да ни откаже, че като гледат виелицата навън...  Mr. Green

Много целувки за всички   bouquet  bouquet  bouquet
И приятна осмомартенска вечер   Hug

# 560
Хайде едно следобедно кафенце от мен за празника е с кроасанче.Днес ако не се отпуснем кога друг път

А който го предпочита така моля
Че в тази връзка се сетих да питам - в арабските страни май не го празнуват този празник. Хабибито не знаеше че днес е ден на жената. newsm78
На тези които ще празнуват приятно празнуване.
На всички арабелки приятна вечер  Hug

# 561
Никито, доколкто знам в  Сирия и Ливан има Ден на майката, който е на 21 март.  Peace За  различните страни има различни дати. Мерси за почерпката.  Hug Има някаква връзка и приемственост между двата празника, но не ми е много ясна.  newsm78

АС, е монтира ли я накрая?  Hug Ама ха, на лъжата краката са къси. Mr. Green

Алвера, поразходи се и ти. Завиждам ти, Пловдив много ми харесва. И на нас на 8-ми март ни подарявах цевтя и правехме фирмено парти. А аз откакто съм родила не съм ходила до фирмата.  Embarassed

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 18:50 от amal

# 562

честит празник, скъпи приятелки, жени и най–вече майки!
Бъдете здрави, обичани и щастливи!
Носете щастие на хората около вас, бъдете опора и вдъхновение за най–близките,
стопляйте с топлина и усмивка околните дори в тази мразовита зима!

Благодаря на Саида, алвера и всички останали за хубавите думи и пожелания. Най–накрая усетих прзаника  Hug
И тук, като в повечето арабски страни, хората не отбелязват този ден. В работата нито цвете, нито поздрав, но аз не съм очаквала и друго... женска еманципация май му казваха  Crazy Whistling
Лично за мен днешния ден е най–вече деня на мама. Ей сега отивам да звънна на моята  Heart Eyes

# 563
Минавам набързо да севрирам едно кафенце и тръгвам по задачи.

АйаPeace Peace

# 564
Честит Празник със закъснение Hug
с молба за вашето извинение...
просто нямах възможност да бъда във форума вчера-но мислено бях с вас-още от вчера бях намислила да ви нагостя с този ръчно правен шоколад...Розите са от сърце Hug

Ники-този празник се отбелязва и в Ливан,тъй като се счита за международен(както знаете)-но не така масово като тук,понеже на 21март е денят на Майката,който наистина се отбелязва подобаващо bowuu...скоро предстои всъщност и може да поговорим за него...
Иначе по ливанските тв,винаги на този ден предаванията са свързани с жените-говори се за личности от нашия пол и се водят дискусии на темата PeaceКулминацията разбира се е 21март-защото да бъдеш майка е дваж по-отговорно,отколкото това -да си жена Peace
Съпругът ми вчера това си говори с момчетата-Блазе и на майка ви,два пъти има празник-а ден на бащата няма,нито ден на мъжа ooooh!-а,аз се обаждам-да,бе-всички останали ни в годината са мъжки-не ви ли стига... Crazy-Цветя ли искате  newsm78
Той пък вчера купил една кофа с цветя от цветарския магазин-За шивачките в цеха,
,а от времето не могъл да стигне с колата до там(щото цеха е в град Сливница-та с тоз багаж и топовете плат се прехвърлял в друга кола-но геройски занесъл на жените букетите  bouquet
Ники-да ти благодаря за вчерашното ти подаръче във Фармвиил-децата много се зарадваха Heart Eyes-все ми казват-
мамо-виж твоята приятелка от бг мама колко хубава ферма има- PeaceНие понеже сме по-нови не знаем много опции и нямаме много животни-пък те искат Confused

Амалче-вече сме по-добре-но с това време не мога да я изведа,та измислям начини да ходя да пазарувам ooooh!

Алверка-извинена си-понеже и аз отсъствах Crazy-Дано си отпочинала вече Peace

Айа-ох,с тази еманципация ,ние жените си навлякохме твърде много отговорности и твърде много умора-и така в къщи домакинството пак нас чака(щото мъжете колкото и да са сръчни,пак са схванати Confused до известна степен в работата у дома)-
а на работа-за радост на шефовете,или фирмите към които работят жените-да се използва човешкия труд максимално(без значение от пола)-отново се нагърбваме с куп задачи.
Да не говорим,че майчинството си е майчинство Wink,раждането раждане и всичко произлизащо от него Wink
-а това последното,го намирам(от опит)
 за най-отговорно,най-уморително и най изискващо време,сила и търпение...
Бащата не може да замени пълноценно майката-всичко,което може да направи в най-добрия случай е просо да бъде добър баща Peace

Лили
-колко хубава разходка- Peace-Ама това с палатката е много хубава идея-нещо като бедуински вариянт на беседката Peace

Рени-не се ядосвай-така е трябва да свикваме със стереотипа на хората,че щом си от онзи свят(второстепенния)и твоите уж братя с подобна квалификация ще те приемат с пренебрежение...Доста е глупаво,но да се надяваме ,че хората ще помъдреят Peace

Теди
-значи това студентската глава,може да измисли големи интриги и измами Laughing-Аз веднъж се явих на изпит по анг.ез.вместо моята приятелка(понеже книжките бяха със снимка
от вътрешната страна на първа корица,а името на първа страница-ами сложихме моята корица и зашихме вътрешната част на книжката на моята колежка-така името беше нейното ,а снимката моя Laughing-ами изкарах и четворка Wink-а най-тъпото беше,че преди да почна да пиша без да искам си написах името(моето отгоре)вместо нейното -усетих се и го задрасках-Добре,че имаше много хора на този изпит(нали е общообразователен)-иначе щяха да се запитат все пак-каква е пък тази идиотка,дето си е объркака името Mr. Green

Кате-моля се скоро да се възтановиш след операцията

Свеар-много си предвидлива- Laughing-как се сети за пипера-майчината глава може да роди всякакви идеи за да помогне на детето си Hug
  аз веднъж си пъхнах капса в носа(дядо ми изработваше кожени изделия-куфари,чанти,портмонета-та все му ровех в нещата Wink)-баба ми се опита да го извади,но то влезе по-навътре Tired-Комшииката-също направи един неуспешен опит Mr. Green
и накрая в 3 градска б-ца го извадиха с едни специални пинсети ooooh!
Трябваше да се допитат до теб-с пипера Mr. Green-За другия път ще знам Laughing
А Яхия-да го нацелуваш от мен-Нашата Рабуба също се "моли" и "чете" Коран-ужким(една историческа книжка написана на арабски Wink)-и като се разчувства-се чува едно "Хама хама хим....и т.н."-това значи Бисмилаалрахманалрахим..- Laughing-обаче го кара по подражание на татко си-така,че не желае никакви женски атрибути...

Целувки на всички

# 565
Привет арабелки. Къде ви отвя вятъра днеска  newsm78
Тук такъв студ е, децата пак не са на училище. За тяхна радост. Сина ми само се ядосва, че той болен от неделя и почиват като той така или иначе си е в къщи.
ДУА ами кажи душко, ще ти изпращам животни.
Ох вчера имаше токов удар и компютъра дето и без това правеше проблеми спря съвсем.Обаче синчето майстор детето бе - сега взе че тръгна. Дай боже да няма проблеми повече. Той го отвори чисти го с прахосмукачката - въобще добре се погрижи за него.
АМАЛ къде се губиш че само с кафенце днеска ни почерпи и забегна?
АЛВЕРА АС радвам се че се появихте.
АЙА ЛИЛИ САФАР(надявам се да се оправиш скоро и да се разпишеш), че и като се пооправи времето да се срещнем най-накрая.
ТЕС СВЕАР САЙДАХ (ако съм пропуснала някого простете)  Hug на всички

# 566
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Ей ме и мен днес. Сутринта само минах набързо да почета и чак сега ми остана време . Ама все пак съм на работа  Mr. Green, нали знаете- първо работата, после удоволствията.

Дуа,  Hug , наспах се, но това е само за днес, утре пак ще съм уморена от ранното ставане. За паспаланка като мен няма по-голямо наказание  Simple Smile Твоят съпруг е много внимателен работодател   bouquet. Не са много мъжете като него.

Надявам се Сафар скоро да се оправи, ако някой я чува , моля да й предаде поздрави от мен.

А и Вещицата не се е разписвала скоро, явно е яхнала метлата, или няма нет пак  newsm78

Ама вие сте били много големи измамници (като студентки )  Simple Smile. Аз само веднъж се опитах да преписвам и едва не ме хванаха. Иначе си спомням в гимназията идваха практиканти- бъдещи учители, и ни преподаваха и изпитваха. Та моята приятелка стана да я изпитат вместо един съученик. Практикантката изобщо не разбра  Twisted Evil

Хиляди поздрави и целувки за всички арабелки  Hug Hug Hug

# 567
Цитат
Аз веднъж се явих на изпит по анг.ез.вместо моята приятелка(понеже книжките бяха със снимка
от вътрешната страна на първа корица,а името на първа страница-ами сложихме моята корица и зашихме вътрешната част на книжката на моята колежка-така името беше нейното ,а снимката моя -ами изкарах и четворка -а най-тъпото беше,че преди да почна да пиша без да искам си написах името(моето отгоре)вместо нейното -усетих се и го задрасках-Добре,че имаше много хора на този изпит(нали е общообразователен)-иначе щяха да се запитат все пак-каква е пък тази идиотка,дето си е объркака името

Охохохо, големи сте ми фалшификаторки.  Joy Joy Joy

Дуа, страхотен постинг, като дисертация направо, откъде намери това време.  #Crazy Иначе си представям Рабаб каква сладка богомолка е.  Heart Eyes

Алвера, Сафар е добре.   bouquet И аз съм такава поспаланка, това ми е най-големия проблем.  Tired

Вероятно и в Сирия има информационно затъмнение.  Mr. Green

Никито
, дано приключат окончателно неволите с компютъра.  Hug

Айа, не отбелязват ли празника?  #Crazy Я малко по-подробно. Praynig

Попаднах на интересна информация за арабските коне, написана от любителите на това животно в България.
Арабски кон
Обаче пък къде са концентрирани в момента най-расовите арабски коне.... #Crazy

На всички ориенталски принцеси гуш гуш.  Hug

# 568
Дуа-палатката е по-скришно от беседката и има климатик и тв вътре,хитри са те,хитри.. Wink

Амал-мен не ми харесват тез арабски коне,елегантни са,ама муцуните им не ми допадат.Иначе тука един шейх преди получи инфаркт,щото коня му загуби някакво съзтезание в Австралия..Много хубав спорт е ездата,но и много скъп.
Без да чета налучквам,че арабските коне са концентрирани в дворовете на милионерите  Simple Smile
Саудитска Арабия имат жена-жокей,на международни състезания ходи.

Ники-тия бишкотки ще ги сънувам нощес  Heart Eyes

# 569

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 22:18 от reni31

Общи условия

Активация на акаунт