Когато в БГ е студено и навън вали, 3аповядайте на топло в Арабските страни, 127

• 43 859
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Хванахме Ясминчето да чете по диагонал.. Wink Шегувам се, казвам го по повод това, че преди време споделих, че с огромно облекчение се разделих с шефа, сиреч в момента съм безработна... Mr. Green  При мен ученичките са 3, едната е на училище сутрин, другите две са втора смяна, така че май сме в пълна окомплектовка само вечер.. Joy hahaha Така че бих се радвала на някоя съботна  или неделна среща. Grinning В противен случай ще съм без деца, не че ще ми е зле..

# 241
  • сред маслини и портокалов цвят
Виноват! Ама може и още да съм била по сирийско. Пък старите теми наистина ги четох по диагонал. Наблегнах на дрязги, интриги, клюки, тропания с крак и др.интересностти. Twisted Evil Mr. Green
Ми да ти е честита раздялата с шефа тогава! Grinning
Амалче да се свърже с Дуа, моля!
Други софиянки останаха ли в темата? newsm78
Мадам Близначкова, къде сте?

# 242
Значи събота. Peace Че иначе лудницата няма да е пълна.  Mr. Green Ще се обадя на Дуа. Peace

Алвера, и теб те чакаме да се присъединиш.  Hug

Сафар, пак съм чела като с тъмни очила.   Mr. Green Поздрави на Варната.  Hug

В. Лили, студено му викаш на това? Изнежила си се значи доста.  Laughing Ааа, сиийрски принцове нямаме, в смисъл не са короновани.  Wink Mr. Green

# 243
Гледам тука среща си уговаряте софиянки - похвално. Да има и снимков материал после моля, че да видим и ние от провинцията  Peace
ВОДНО ЛИЛЕ  Hug дано се разреши проблема с нанасянето в новото жилище скоро. Студ казваш на 24 градуса  newsm78 А какво да кажем ние с гайдите  Laughing ХАйде по-редовни отчети от теб, че ще се глобяваме с посещение на новата кула из Дубай  Mr. Green
Аз отивам да се глася за работа, че все в последния момент почвам и все тичам бързам  hahaha
На всички арабеллки  Hug

# 244
  • София
Принцове от Йорданско можем да пратим.. Wink

# 245

Да бе, ако са от родата на Негово величество кой знае колко са трътлести. Mr. Green

# 246
  • София

Да бе, ако са от родата на Негово величество кой знае колко са трътлести. Mr. Green
Че нали затова сложих намигващата емотиконка? hahaha Joy

# 247
                    Добро утро момичета.   bouquet
      Набързичко се разписвам,  и бягам в кревата.
      Тази сутрин едвам станах да изпратя зверчетата,но май мъжът ми ще ги прибере обратно.
      Навън е ужас,сняг до коленете,продължава да вали, а пътищата не са разчистени.
      Е, просто няма как да стигнат до уч-ще,ще им взема бележки за днес.Дано утре да са
      разчистили ,че иначе голям проблем се очертава.
     Аз не съм влизала отдавна ,не съм се и връщала да ви чета.
     Да се оплача че и мен не ме подмина грипа , дори и се усложни.Обърна ме на бронхит,
     и сега съм на инжекции  Sad Всичко ме боли ,ама челядта си иска своето.
     И така,ставам,вървя ,спъвам се , вие ми се свят, но домакинството не чака.
     И за капак ,почти всеки ден готвя,щото съм болна. Mr. Green
     Друг път ги моля да ядат,че са ми злоядички,но сега като нямам сили... Twisted Evil
     Ох ,стига съм ви отегчавала.Зверчетата дойдоха,време е за закуската.
    До скоро арабелки. Hug Не съм забравила обещанието ,което ви дадох.
    Май ще трябва да притисна в ъгъла мъжът ми, за да го изпълня по-бързо.
    Лек и успешен ден на всички арабелки ,от мен.  bouquet

# 248
Добро утро арабелки   bouquet Днес пак вали някакъв странен сняг  cold
АС, страхотна е презентацията на детето, чак не можах да повярвам, че 12 годишно я е правило. Има дизайнерски нюх. Като бях учителка имаше едно момче, което правеше страхотни презентацийки и му предложих да започне да се занимава и с Photoshop. Сега с това си изкарва хляба момчето вече 1-2 години. Съжелявам само, че на мене не ми остана време да ги понауча тези програми  Wink . Разбирам, че и Ясмин се занимава с това   bouquet . Много уважавам дизайнерската професия, и изобщо всички хора на изкуството де! Като бях малка исках да стана художничка, после дизайнер на дрехи, после архитект  Laughing . Вие какви сте си представяли, че ще бъдете? Дали на някой му се е сбъднала детската мечта  newsm78 ?
Виждам за среща си говорите, ама къде без варненската групировка,а  #2gunfire ??? Ники, да им правим ли засада  Laughing? Хайде лятото ви чакаме на морето, тъкмо племенницата ми ще е по-голяма и няма само да бърка в очите на другите дечица  Rolling Eyes
Алверче, къде си мила  newsm78 ? Обикновено си тук сутринта  Hug
Амал, ти защо се ровиш във форуми за оръжия  Shocked
Хайде успешна седмица момичета   bouquet

# 249

Добро утро! Голяма красота навън! Знам, че за работещите е трудно, но ние с Карам сме щастливи.Чакаме да стане обяд и ще ходим да правим снежен човек.
Дребният скокна в 7,30. Май ще правя ревизия на режима, щото не ме устройва това ранно ставане. Добре, че снощи в 22,00 вече бях заспала.

Тес, мечтаех да стана космонавт, после летец, после писател на фантастични романи.
Мдааа, завърших биология, после архитектура. Харесва ми това, което правя. Но все още не губя надежда, че ще стана милионер и на стари години ще си платя за един полет в космоса. Много държа да е ясно-не мечтая да стана милионерка, а да летя в комоса. Mr. Green Ама едното без другото няма да стане, освен ако някой не ме съжали и ме повози гратис Grinning.

Saidah , хич не ти е лесно. Оправяй се по-бързо!  bouquet

Аз сега ще храня Карумче. И освен него още една мечка, един заек, 2 топки и една дузина колички. Строил ги е всичките и чакат кус-куса да изстине. Grinning Та работа ме чака, пак добре че само ще ги храня, понякога ми се налага и да ги кърмя Mr. Green

Засега толкоз от мен. Весел ден!

# 250
Добро утро,момичета

още съмс повредената клавиатура и цъкам  по екрана едва-едва-а толкова неща исках да ви кажа след като ви прочетох...дано успея по-бързо Peace

Теди и аз съм от четящите по диагонал Blush-въпреки,че се зачудих какъв е този дълъг престой в Елада-а то какво било Grinning-е, нещата винаги имат предимства Mr. Green и недостатъци-Дано те са в твоя полза Peace

Точно тук е моментът да ви помоля -ако е възможно, да се видим през време на работната седмица-щом Теди не е на работа- Wink-пък е и близо...Жасминчето и тя не е много далече,Амал твърди,че е мобилна-оставм аз от провинция Надежда Laughing...та предпочитам да съм само с Рабуба-един проблем е по-малко от три Sunglasses...пък и в събота героите са на Таекуондо Crazy-после се къпят,обядват,учат-знаете кой е отговорника -аз...пък и Рабуба ,пък и таткото Crazy-много ще ми се събере- Tired

Жасминке-нормално е да сте като на самотен остров-но нали скоро ще се прибиате при татко Simple Smile
за разделите-свиква се...и аз първия път (преди8г.)-много трудно го понесох-а сега само първите 2 дни ми е тежко-после свиквам катоТеди-къде ще ходя-животът не може да се съобразява само с чувствата ни,понеже сме зависими и от материята Crazy-Слава Богу,човек е дарен с търпение-осбено когато е ролята на родител Heart Eyes

АМАЛЧЕ-оздравяха ли рожбите-Нали Карим кашляше много Confused
изчетох сутринта материала за сабите Mr. Green-много ми хареса(не че обичам хладно оръжие),но виж каква фина технология е била използвана в онези напредничави за арабите времена-тези химични комбинации-не са загатка-нали думата АЛ кимия(химия на арабски)-всъщност е Алхимията,от която ползите а човечеството са безспорни Peace

пак ще продължа

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 11:01 от DUA

# 251
Добро утро  Hug

kaffeetrmker_2 Докато пийвам кафенце, да проверя какви ги вършите тук.  Heart Eyes Виждам среща се организира, браво на вас - дано успеете да съберете цялата софийска група  thumbsup

Саида, бързо оздравяване  Hug

АС, много красива презентация. Само не разбрах Лилито търси принц за щерките, или пита от любопитство   Mr. Green

Сафар, и аз съм за нова кафе-машина. Моята от два дни издава много странни звуци  newsm78 Та мисля, че след 4 години вярна (и почти всекидневна) служба май е дошло време да се разделим  Sad Whistling  Whistling

3а това да си разделен от половинката, миналата седмица една колежка ме уверяваше, че основната причина за успешния и 21 годишен брак е, че със съпруга и се виждат много рядко. През седмицата и двамата работели по различно време, рядко се засичали, през уикенда понякога са заедно, понякога всеки е със своята компания приятел(к)и   Тя всяко лято ходела за два месеца в Босна без него (тя е от там), та това поддържало пламъка на любовта винаги запален  Thinking
Според мен обаче е до човек, за себе си знам, че огънят между нас гори силно и когато сме постоянно заедно.  Peace

Момичета, аз пак много набързо, но имам изпит днес следобед (да стискате палци, ей  fingerscrossed) Таке 4е отивам да направя бъррз преговор!

Успешен и усмихнат старт в новата седмица!  Hug  bouquet

П.П. А мис Ягодка и Свеар къде ли са  newsm78

# 252

Дребният скокна в 7,30. Май ще правя ревизия на режима, щото не ме устройва това ранно ставане. Добре, че снощи в 22,00 вече бях заспала.

Аз сега ще храня Карумче. И освен него още една мечка, един заек, 2 топки и една дузина колички. Строил ги е всичките и чакат кус-куса да изстине. Grinning Та работа ме чака, пак добре че само ще ги храня, понякога ми се налага и да ги кърмя Mr. Green

Засега толкоз от мен. Весел ден!
със заспивнето  и ставането-сме същата история-само дето аз ставам в 7,че да оправя момчетата-Рабуба се сбужда от суматохата- Laughing
Таткото излиза в седем и няма възможност да участва в сутрешните ни сериали Mr. Green за щастие във вечерните участва без право на избор Laughing

за кърменето -пак сме като вас-яде малко друга храна и идва да ме моли(Ана хебек,бади нени)-на бебешки арабски,което значи-Обичам те,искам нени(така казва на гърдите ми Crazy)-че после и куклите кърмя аз,иначе като съм заета ги кърми тя или пък ги дава  на татко си той да ги кърми Laughing

Айа -успех на изпита:peace:-и аз мисля като теб-разделени или не-огънят го има-омръзването звучи егоцентрично и детински...

Сайда-дръж се мила-и аз често съм в твоето положение-болни или не-задълженията на майка-са си наши-но Бог ни крепи-всичко си идва на мятото скоро-Дано нес си по-добре Peace

Не ви споделих,че с второкласника сме в голяма тудност-учим таблицата за умножение Crazy
,но много трудно запомня-уж смята много добре-с това наизустяване на отоворите-много се мъчим Cry
и аз,и таткото,баткото и той-вече няколко пъти съм го шляпвала(като след час повтаряне ми
каже нещо съвсем не на място)-все се моля за търпение-но таблицата трбва да научи bowuu
баткото я научи много бързо(и това сигурно ме тревожи повече,въпреки е съм наясно,е хоата са различи Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 10:55 от DUA

# 253
искам да се извиня за пропуснатите букви в предните постове Crazy-трудно се пише с цъкане Tired-а вече имам мн. работа...
успешен ден Hug
  Hug  bouquet

П.П. А мис Ягодка и Свеар къде ли са  newsm78

и аз питам същото newsm78

# 254
Привет.   bouquet
Дуа, разкошна кутия с бонбони, предполагам, че като се изпразни съдържанието и кутията отива по предназначение.  Crazy Хихих, това с кърменето на играчките - много напредничаво. Няма да останат гладни. Mr. Green

Айа
, успех на изпита и днес. Незнам за твоята позната - ние нали ти казах, никога не сме се разделяли освен за по няколко часа. По едно време даже като излезех някъде сама в центъра и се чувстват като половин човек. Ходемхме буквално навсякъде зцаедно - че и на изпитите го водех, а той мен на срещи в Натфиз с културтрегери.  Mr. Green

Ясминке, ще кърмиш, къде ще ходиш.  Mr. Green Ние засега само вода им даваме.  Joy Как мислиш да ревизираш режима? Че и нашата стана в 7.30, а на мен очите ми боцкаха. Но пък с нетърпение чакам 8.30 вечерта, незнам дали бихме издържали всички повече.  Mr. Green А днес злобарчето от яд, че не му дадох да отиде до едни кабели така се ухапа по ръката - викам си ей злоба бе, боли, ама търпи.  Mr. Green Сирийска му кръвчица, на свекито се метнала.

Саида, нали пожеланията бяха да си останат болестите в миналата година.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Тес,
появи се най-накрая. Значи така прави малката калпазанка.  Heart Eyes Много са смешни, ако ги оставиш така хубаво ще се натупат едни други.  Mr. Green Иска ми се да се възползваме дружно от поканата за Варненска среща през лятото.  Hug

Аз проблем нямам да е през седмицата, все пак ще намерим начин да угодим на всички.  Peace То ние с Ясмин и Дуа сме най-стриктните. Вече трети пътще се виждаме.  Heart Eyes И така, казвайте.

АС, в този център има ли място за много малки и има ли място за дългучи? Макар че ако е сутрин може дългуча да го няма. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт