Когато в БГ е студено и навън вали, 3аповядайте на топло в Арабските страни, 127

• 43 846
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Хей, поспаланки, ставайте от сън !!!

Закуска в леглото  Grinning

Water Lily , тези палатки са почти като онова недоразумение , опънато над централна гара София  Mr. Green Изглед отгоре
и по- отблизо

На мен конете страшно много ми харесват, но по-скоро дивите, ако все още има . Грациозни, силни , свободолюбиви и умни.

Сега гледам навън как танцуват снежинките. Иска ми се вече да се затопля времето, ама слушах коментари,че ще си е студено до към края на май.

# 571
Оооох, хич не ми е до ставане. Tired Mr. Green Ама с такава закуска. Hug

Вярно тия палатки на гарата не се вписват внищо. Но пък за дубайските поне има традиция, на която да се облегнат.  Peace

Странни са муцунките на конете арабска порода, ама исгурно има защо да са толкова търсени. Опитх се вчера в същия сайт да разбера какви точно коне са яздили праблъгарите. Поколебах се между два вида.  newsm78 Като малка докато четях разните му приключенски романи Винету, Синовете на великата мечка, Съкровището в сребърното езеро и българските на Фани Попова Мутафова за рода Асеневци бях обзета от неистово желания да яздя кон.  Mr. Green Че чак се обаждахме на село, което е на 300 км както ви казах, с искане  Rolling Eyes да ми се осигури един ездитен кон.  Mr. Green А когато отидохме и вуйчото ме качи на коня дето дърпа каруцата ми идеше да го набия, като почнах да се тръшкам, мале мале, голяма излагация. И така приключи моята ездитна кариера.  Joy Joy

Лилсън, почти позна, ама на американските такива. Те нали си събират всичко отвсякъде та да си правят култура.  #Crazy Е дай снимка на тази жена жокей.  Peace

Дуа, Сафар, Снеже, Ники, надя, Албена, Саида, Ш и Ш, Вещице, Ясмин, Елена хдр., Айа, АС, Рени, Тес и всички останали принцеси  Hug Hug

# 572
Добър ден, момичета.

За малко днес излязох да се поразвея - до клиниката и обратно. На преглед бях и всичко е наред. На Червения площад във Варна има интернет клуб- варненки го знаят. Седнала съм там за малко, между играещи игри деца.

Медицината е много напреднала - ухааа, така че и на отлепената ретина и на "стъкловидното тяло" лесно му намират лечението.

Да не стане преглед на моята операция, искам да разкажа за младежкия лагер, подготовката върви, мароканецът е изобретателен в саморекламата и утвърждаването, но после ще кажа и за това.

Прегръдки на всички!

# 573
Здравейте арабелки! Надявам се, че сте добре в това студено време. Аз имам само леко течащ нос  cold Дано се размина само с това този път  Praynig
Сафар, радвам се, че си пак тук и че всичко е минало добре. И аз имам желание за такава операция, но се страхувам много, че какви ли не неща съм чувала. Ако не те притеснявам на лични ще те питам някои нещица, че никога не съм говорила лично с хора, които са се оперирали, а само съм чувала от познати. А и нещо друго да питам, абе що му викате на твоя човек конника?  newsm78 Сигурно има някаква историйка, ама съм я изтървала, пък това е най-странното обръщение към любим арабелко тук  Laughing .
Амал, и аз съм се возила на кон, по-точно на двуколка. Дядо ми имаше, даже май още я има, ама беше голям ужас. А сега много се страхувам от коне, то от всичко по-голямо от мен се страхувам де /сакън да не се затрия  Mr. Green/ .
А в подобна арабска шатра си се представям на романтична вечеря с някой красив шейх  Heart Eyes  , слушайки песничката в подписа ми хихи

# 574
Айде на закускатаааааааааааааааа....

Ма бива ли такова нещо? Никакви ви няма. Ми ще ме обвинят в спамене на темата.  #Crazy

Да ви пусна един линк за турските сериали от друг аспект - как се радват на еднаква популярност и у нас и в арабския свят. Нека си отговори всеки сам защо.  Mr. Green
Българи и араби вдигнали цената на турските сериали.

Да не изреждам пак поименно - на всички  Hug Hug

# 575
ЕЕ,добре де...Добро утро Mr. Green
щом няма никой-ще се разпиша  Wink
и без това ми се дояде от авокадото

чакайте и аз сига да се изкажа за гарата Mr. Green
много безвкусно- Laughing-не го чувате за пръв път ,нали Mr. Green
аз даже си помислих (като го видях за пръв път,че това нещо ще се махне,щото би следвало да е част от ремонта...а то ,не било Confused-не стига,че не се връзва с нищо,ами и закрива сградата на самата гара и паметника дето е пред нея-малко в стил Бит пазар от края на 80-те г.
(на един тезгях продават сешоари и банани(примерно))-помните ли Laughing

# 576
Добро утро арарбелки
АМАЛ мерси за закуската.От мен кафето докато чакам хабиби да се появи евентуално да си пиинем по едно кафенце.
САФАР радвам се че всичко е минало добре при теб.
ДУА  Hug
За гарата не мога да кажа нищо защото не съм виждала какво са направили, но се доверявам на вашето мнение.
ТЕС мина ли течащия нос? Дано всичко се размине само с това.
На всички арабелки  Hug

# 577
Хайде сега-по едно кафенце Heart Eyesс много любов и топлина

Амалче-много им се радвам на турските сериали-чувствам ги близки по комшииски Heart Eyesне ги гледам често-но се радвам,че хората ги харесват-по-ценностни са от латиноамериканските Peace

Кате-дано очите ти се възстановяват бързо...аз също съм на преглед в понеделник и то заедно с моя средния,който се оплаква,че не виждал на дъската Confused
Казва ми-"Мами,виждам дъската,но не виждам какво пише на нея" ooooh!

Алвера-за студеното и на мен така ми казват-Април също щял да бъде студен Sick-ама не ми се ще да вярвам ConfusedКато е за лошо ,хората се надяват прогнозата да се окаже грешна Laughing,а като е за добро-обратното Wink

Ники-и при вас студ значи Tired,че и токов удар-остава ни да се стоплим във фармвийл-благодаря ти за живтните-големия ми каза,че си му пратила нещо-Сега пък иска кон и коза ooooh!...Ужас значи,като човек не може да им осигури истински животинки-виртуални им дава Laughing...сега пък и малкият ми син се запали-той влиза от профила на баща си-та у нас само за ферми мислят(но не давам освен в свободното време Naughty)

Амалче-самоа ме гризе съвестта за твоя блог-но все не ми идва музата да пиша Outta Joint
искам да го направя подобаващо  bouquet

приятен ден засега,че имам задачки  bouquet

# 578
Амал, и аз съм тук, но нямам време за писане – следобед ми е последния изпит и сега правя преговор, отделно точно днес решиха да пратят майстор да боядиса банята, та и с него се разправям.   Whistling

По–късно днес пак ще се включа  Hug

# 579
Здравейте момичета - кокичета! Като казах кокичета, та вече изгубих надежда, че пролетта ще дойде скоро  Sad така че едно виртуално кокиче от мен
Ники, спря да ми тече масльонката слава Богу. А ти още ли си в отпуск? Добре, че случи лошо време та да не мръзнеш навън. А за лятото ще ти остане ли отпуска, тази като е цял месец! Shocked Стягай се да ходиме до Египет тогава /не че съм събрала парички още де, но все се надявам да паднат отнякъде  Mr. Green /
Дуа, и аз така като твоето момченце не виждах на дъската /бях в ІV-ти клас /и .... от тогава нося очила  Sad . Дано не му се наложи на детето  Praynig , че е много гадно на тази възраст, а и знаете децата какви са понякога. Мене много ме бъзикаха като малка, сега гледам хората си правят очила без диоптри дори, ползват ги като аксесоар.
Абе момичета, има ли някаква организация в България на хора от арабския свят примерно или нещо подобно, неправителствена организация може би, и аз не съм сигурна как да го нарека точно. Питам защото искам да помогна с инфо на един приятел еджипшън, изгонен от България по незнайни /поне за него/ причини.

# 580
Дуа, по Фармвил са се запалили половината майки в градинката. Rolling Eyes А пък по ТВ даваха, че призовават хората да садят реални култури вместо виртуални.  Rolling Eyes Дано всичко бъде наред с Алюши.  Praynig Praynig

Тес, да ти кажа незнам за такава общоарабска организация, може и да има, но аз не я знам. Иначе сирийците си имат Асоциация.

Сафар, щеше да разказваш за изобретателното момче.  Hug

Айа, стискам ти палци за изпита, по какво е? Praynig

Вчера имаше критика срещу арабските певици, че никаква благотворителна дейност не правели повечето от тях. За пример беше дадена Анджелина Джоли. Есента тя и Брад Пит са посетили Сирия и бежански семейства.

Много ми харесва тази жена. Не само външно.  Heart Eyes

# 581
Ето ме пак  Heart Eyes

Най–накрая свърших сесията newsm44 но до сега  чистех след майстора,  сега само си мечтая за едно чайче и уютна вечер на топло без задължения   Flutter

Амал, изпита бе по Проект мениджмънт, много лесен, защото повечето идеи са ми вече познати. Курса бе по–скоро като обобщение на опита ми досега. Интересното бе, че го писахме заедно с половинката, и сега очакваме с нетърпение да видим кой ще има по–висок резултат   Mr. Green
Джоли наистина е холивудкса знаменитост за пример  Peace добре си спомням това посещение миналата година – в Сирия посетиха иракски бежанци, а в Йордания – SOS селище.

САфар, радвам се, че всичко е минало добре  Peace Леко понататъчно възстановяване и чакам разказй, който си обещала  Peace

Тес, сещам се за Форума за арабска култура Махмуд ДАруиш, но не знам доколко биха могли да помогнат в такъв случай   Thinking

Аз защо ли пък съм останала с впечатлението, че подобни шатри има и по БГ, виждала съм в летни градини, макар и по–малки на размер, а сега се сещам, че едни познати се жениха миналото лято в подобно нещо  newsm78

Поздрави за всички   bouquet

# 582
Аааа, писах, писах и зверчето загаси компа.  Tired Понеже ми стана традиция тази седмица да сервирам аз кафето, освен ако не се бутаме с Дуа на "вратата" с подноса.  Mr. Green Mr. Green

Айа, пълен синхрон между вас.  Hug

Тес, и египтяните си имат тука организация.  Peace Макар че не мисля, че ще разбере истината защо е екстрадиран. То има тука хора, задържани и никой не разбира после защо. newsm78

Хей, хора, идва пролет, какво по-хубаво, макар че денят изобилства с лоши новини - поредното ограбване на бъларина със сметките за ток и парно, земетресения по света, катастрофи, насилие. Светът отива по дяволите.... newsm78

Хайде, девиантките Mr. Green \отсъстващите искам да кажа\, да не вадя дневника.  Joy

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 09:37 от amal

# 583
Здравейте арабелки! Зимата май си отива наистина  newsm44
Амалче, Айа, мерси за инфото, казах му на еджипшъна. Той човека иска просто да се даде гласност на неговия случай защото много иска да живее в България, а и всичко което е спечелил през последните 20 години от живота си е вложил в бизнес тук, който може би е станал причина за екстрадирането му. И аз незнам с подробности историята му /ето линк с негово интервю http://d0r0teya.blogspot.com/2010/02/blog-post_172.html на който му е интересно да прочете /, познавам го само виртуално, но много ми става жал за него /въпреки че аз съм много мнителна и се съмнявам във всичко и всички  Sunglasses /.

# 584
Сабах ал хаир   я  жамаа   Laughing

Амалче    изчаках ти да   сервираш  кафето  и  идвам с обяда   Hug

Сафар  радвам се за теб  Hug

Дуа  много ме  похвали    Embarassed благодаря  ама не съм толкова  умна  да се  сетя  за черния  пипер ,чух  го  от  една учителка  в детска  градина   Blush макар че се чудях да не  добавя и скинджибир   Grinning   трябваше да  видиш  моята  физиономия  като  го пъхнах първо  в моя нос  да  пробвам как ще действа   Outta Joint

Hug Hug
азпък да се оплача  моите  моми  не ги влече  компютъра  ама хич   освен  Салма   и  Мохамед Амин дето  си  пеят  песнички  по френски  и  анашиди
големите  с  голям зор влизат да  потърсят нещо  ако  имат   да подготвят  някоя  тема 

а  сега  едно дуа   в това напрегнато време  Който има  несгоди,проблеми  и т н 

Ля  иляха  илля ант     Субханак      инни  куннту  минал далимин   Praynig

това   го е казал пророка Юнус,алехи салям  когато  е бил в  корема на рибата  и  веднага    рибата  си  отворила устата  и  той   излязъл от  там

на всички     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт